Semne că glicemia ta nu este în limitele normale. Principalele cauze ale acestui dezechilibru

Urinarea frecventă, oboseala și vederea încețoșată sunt doar câteva dintre simptomele care anunță că glicemia ta nu este în limitele normale.
Persoanele cu diabet nu sunt singurele predispuse la fluctuații ale glicemiei. Și oamenii sănătoși care consumă o dietă bogată în carbohidrați rafinați și zaharuri adăugate pot experimenta o creștere bruscă a glicemiei, urmată de un răspuns exagerat al insulinei, ceea ce duce la hipoglicemie acută.
 
Iată ce trebuie să știi despre semnele că glicemia ta nu este în limitele normale!
 

 
Îți este mai foame decât de obicei, dar pierzi în greutate

 
 
Multe persoane cu un nivel ridicat de zahăr în sânge constată că le este mai foame decât de obicei, ceea ce semnalează un simptom numit polifagie.
Și, deși mănânci mai mult, este posibil să pierzi în greutate fără niciun motiv aparent dacă nivelul glicemiei este prea ridicat, potrivit Clinicii Mayo.
 
Din moment ce corpul tău nu primește energie din sursă preferată, glucoză, trebuie să apeleze la mușchi și grăsime. Atunci când corpul tău începe să descompună mușchii și grăsimea pentru energie, te confrunți cu o pierdere în greutate neintenționată și nesănătoasă.
 
Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod