Sânii tăi: 10 ciudăţenii care te fac să-i adori

Bărbaţii jură că sunt înnebuniţi după orice pereche de sâni: mici, mari, rotunzi, ascuţiţi, moi sau fermi. Ei par să aibă o relaţie mai fericită cu ei, decât o avem noi, "posesoarele". Sânii tăi sunt perfecţi şi te vei îndrăgosti iremediabil de ei, dacă afli mai multe despre... cum funcţionează.
Bărbaţii jură că sunt înnebuniţi după orice pereche de sâni: mici, mari, rotunzi, ascuţiţi, moi sau fermi. Ei par să aibă o relaţie mai fericită cu ei, decât o avem noi, "posesoarele". Sânii tăi sunt perfecţi şi te vei îndrăgosti iremediabil de ei, dacă afli mai multe despre... cum funcţionează.

Citeşte 10 ciudăţenii despre sânii tăi şi convinge-te că merită să-i adori!


1. Cafeaua îţi micşorează sânii

Ai cel mai tare motiv să te laşi de cafea: lichidul revigorant îţi micşorează sânii cât ai zice... "Un frappe, vă rog!" O echipă de cercetători suedezi a studiat mai multe perechi de sâni şi coduri de ADN şi a ajuns la concluzia că există o genă umană care face posibilă micşorarea sânilor, când bei cantităţi mari de cafea zilnic.

2. Nu faci cancer la sân, dacă bei trei ceşti de cafea pe zi

Totuşi, cafeaua aduce un mai mare avantaj asupra sânilor tăi. S-a demonstrat că trei ceşti de cafea băute pe zi scad în mod miraculos riscul de a face cancer mamar, potrivit intimatemedicine.com. Desigur, atâta cafea consumată zilnic vine la pachet cu alte consecinţe asupra sănătăţii, mai ales dacă ştii că ai deja probleme.

3. La ovulaţie sânii tăi emit semnale sexy

La ovulaţie sânii tăi suferă diverse modificări, care te fac să pari mult mai sexy în ochii bărbaţilor: se măresc şi emană feromoni, substanţe care te învăluie în sex-appeal! Vei atrage atenţia tuturor cu sânii, dacă ţi-i pui în evidenţă între a 14-a şi a 18-a zi a ciclului menstrual. Încearcă un decolteu mai adânc sau nu purta sutien!

4. Lasă-l să-ţi admire sânii

O echipă de cercetători a lansat un studiu care susţine că sânii prelungesc viaţa bărbaţilor. Domnii care se holbează la sâni timp de 5 minute pe zi îşi îmbunătăţesc sănătatea şi îşi prelungesc speranţa de viaţă cu până la 4, 5 ani!

5. Femeile cu silicoane sunt mai predispuse la sinucidere

Nu le mai invidia pe divele siliconate. Ele sunt de trei ori mai predispuse la sinucidere, decât o femeie cu sâni naturali! Marimea cupei de la sutien naşte probleme emoţionale foarte grave în rândul femeilor. Multe doamne şi domnişoare apelează la bisturiu şi implanturi în speranţa că îşi vor cosmetiza întreaga viaţa.

La început, femeile se bucură de noii sâni şi de atenţia care li se acordă, dar, în timp, se lovesc de alte hopuri emoţionale. Potrivit un studiu realizat pe 3500 de femei, care şi-au făcut implanturi între anii 1965 şi 1993, silicoanele le determină pe unele femei să-şi pună capăt zilelor. Cum aşa? Cercetorii spun că multe dintre aceste femei nu-şi permit operaţii ulterioare de întreţinere a sânilor, care sunt absolut necesare şi ajung să dezvolte complexe mult mai profunde decât cel al sânilor mici.

Alteori, posesoarele de silicoane îşi dau seama prea târziu că un bust mare nu le creşte respectul de sine, precum se aşteptau. Aşa că, suferă o depresie din care nici măcar o pereche de sâni "pompaţi" nu le poate trezi.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dora pe 25 Aug 2011, 13:46
    ha, ha!

    super tare faza cu holbatul barbatilor la sani. cica le prelungeste viata!!! am ras cu lacrimi. tot amuzanta mi se pare si faza cu alaptatul!! cercetatorii astia nu stiu pe ce sa mai cheltuie banii!!!

    10
    2

  • miriam1980 pe 4 Aug 2011, 04:39
    ...

    implanturile sunt un mod superficial de a iti creste increderea in tine, valoarea si frumusetea unei femei nu sta doar in fizicul ei in plus nu e bine ca cei din jur sa ne dicteze cum sa ne simtim, ar trebui sa stim singuri cat de pretiosi suntem. Mai mult, de ce sa cedam presiunilor societatii de a fi 'perfecti' conform normelor prezente?! Sa se schimbe standardele, nu noi! Eu am prea mult respect pt mine pt a imi face asa ceva

    8
    1

  • Malina_332 pe 3 Aug 2011, 22:51
    de mai sus

    poate, dar creste si increderea in sine,mai ales intr-o lume asa de rea.

    5
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod