Hollywood: 5 supermodele care se cred urâte

Sunt superbe, arată perfect, sunt dorite de toţi bărbaţii din lume, şi cu toate acestea, multe supermodele şi actriţe se consideră urâte. Nu se sfiesc să spună că uneori nu se simt bine în propria lor piele şi că nu se mândresc deloc cu unele părţi ale corpului. Iată cinci vedete care nu se simt frumoase:
3 August 2011
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CloverLady pe 15 Aug 2011, 04:13
    Balance is Everything!

    E vb dspr legea echilibrului&supravietuirii... Daca toate frumoasele ar fi non stop constiente ca sunt "zeite" ar deveni de neatins, de nesuportat si de neperpetuat.. iar gena frumoaselor s-ar oblitera. Daca toate uratele ar intelege brusc cat de nasoale sunt, s-ar sinucide in masa. Frumusetea/uratenia este o constructie de perceptie si comparatie. Fara gasca de urate, nu exista nici gasca de frumoase, astfel natura le protejeaza pe amandoua prin sub/supra-estimare, cu alte cuvinte prin instaurarea starii de echilibru.

    1
    0

  • Malina_332 pe 4 Aug 2011, 15:39
    subiectul frumusete

    ei eu cred ca au cu ce see mandri,sunt frumoase,sunt realizate,chiar suntfericita ptr ele,par nebuna printr-un astfel de raspuns.

    4
    0

  • Andreea pe 3 Aug 2011, 14:12
    Asa e

    Cata dreptate ai Dyutza_003

    8
    0

  • Dyutza_003 pe 3 Aug 2011, 10:35
    ...

    Si cand te gandesti ca sant atatea ,,urate" care se cred buricul pamantului, in timp ce femeile frumoase se subapreciaza.

    43
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod