Sănătate: Problemele coloanei vertebrale pot provoca impotenţă

Dr. Ion Manea explică ce afecțiuni pot provoca disfuncții erectile, ce este de făcut și cum afectează acestea organele genitale.
Aproximativ unul din patru bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 70 de ani se confruntă cu disfuncții erectile ca urmare a unor afecțiuni netratate, susține dr. Ion Manea, Directorul medical al clinicii de tratament Bio Ortoclinic din București. Medicul spune că, potrivit statisticilor, unele din cele mai importante cauze le reprezintă problemele coloanei vertebrale.  

Mai întâi sunt șocați, apoi devin frustrați și evită să discute problema, chiar dacă aceasta le afectează grav viața de cuplu. ”Așa procedează cea mai mare parte dintre bărbații care ajung să se confrunte cu disfuncții erectile după prima tinerețe”, susține dr. Ion Manea, adăugând că, de cele mai multe ori, de vină pentru aceste probleme sunt alte afecțiuni de care suferă persoanele respective.

Potrivit specialistului, durerea de spate pe care mulți o ignoră poate avea corespondent ginecologic, urologic sau digestiv.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • gorik pe 27 Mar 2019, 13:57
  Impotenta

  Suplimentele sunt utile pentru eliminarea impotentei cu conditia sa se respecte si foarte multe reguli.

  0
  0

 • denirtea pe 5 Ian 2017, 10:53
  Impotenta

  Mai degraba iau suplimente sau pastile decat sa experimentez procedura cu intepatura de albine. Aaa era pentru coloana n-am vazut...:)

  0
  0

 • Vasile pe 18 Mai 2016, 10:51
  Probleme cu erectia

  La mine problema e suparatoare mai ales de cateva luni. Pot sa mentin erectia da nu asa mult. Momentan iau vigrax. Ce ar trebui sa fac sa-mi fie mai bine?

  0
  0

 • marko pe 30 Sep 2015, 15:00
  o solutie dureroasa

  intepatura de albine la locul dureros este o masura pe care am luat-o acum...6 ani cand in urma unor munci istovitoare am patit-o , discopatie lombara tasare 3 discuri L1,2,3 parca ,citisem undeva despre aceasta treaba si am zis sa o incerc ...sa stiti ca trecerea peste socul momentului nu este deloc dificila apoi urmeaza o mica usturime si simti efectiv cum se duce acolo la durerea osului acoperindo ,am inceput apoi cu doua intepaturi stanga -dreapta regiunii dureroase si apoi repetrea sa petrecut cam o data/sapt x2 intepaturi, sa stiti ca asta am facut-o cam 2 luni apoi am uitat pur si simplu de durere si nu a mai sacrificat sarmanele albinute dar...se simtea daca as fi facut ceva activitati fizice medi spre grele, asta nu aveti cum sa o remediati decat prin operatie sau sa lasati timpul ...la mine cam un an a durat recuperarea iar partea cu sex-ul ....pff! pe spate frumos merge de nu se poatee , eu cred ca are pur si simplu afectul unei pilule albastre si asta fara nici o gluma!

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod