Dr. Oz: 5 superalimente care te feresc de cancer. Consumă-le cât mai des!

Numeroşi specialişti sunt de părere că alimentaţia joacă un rol esenţial în prevenţia împotriva cancerului. Află de la Dr. Oz şi un specialist în oncologie care sunt cele mai puternice alimente cu rol anticancerigen!

Fiecare dintre noi avem în organism celule canceroase, avertizează Dr. Oz , însă vestea bună este aceea că anumite alimente au capacitatea de a înfometa aceste celule şi de a le împiedica să se dezvolte în tumori maligne.

Iată care sunt aceste alimente analizate de Dr. Oz şi Dr. William W. Li, Preşedintele Fundaţiei Britanice de Angiogeneză: 

1 din 6

1. Pătrunjelul te apără de cancerul ovarian

Conţine o substanţă anticancerigenă, numită apigenina, care înfometează celuele canceroase care se dezvoltă la nivelul ovarelor. Este recomandat să consumi zilnic o cană cu pătrunjel mărunţit pe care-l poţi presăra peste salată, orez, omletă, paste, diverse măncăruri sau ciorbe. Un mic truc pentru a păstra proaspete frunzele de pătrunjel: taie din codiţe şi păstrează legătura într-un borcan umplut cu apă, la temperatura camerei. Dacă vrei să-l păstrezi în frigider, pune peste frunze o pungă înainte de a introduce borcanul în frigider.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 6 Iun 2012, 22:26
    In legatura cu tema emisiuni

    Urarim cu respect emisiunile,tot timpul cand avem prilejul,am invatat lucluri utile si placute, am dori sa ne dati cateva relatii despre displazia fibroasa poliosotica,hapatita C am urmat tratament cu interferon dupa terminarea tratamentului la 6 luni viremia este mare(in timpul tratamentului a scazut cu 18UI),am fi interesati despre subiectul abordat in emisunea dumneavoastra, nu de mult despre ajutorarea copiilor care sufera de foame! Noi ne.am oferi voluntar sa ajutam fundatia daca se infiinteaza! Va asteptam raspunsul pe emailul: ddeyuk@yahoo.com

    1
    1

  • daniela pe 16 Feb 2012, 23:34
    cancerul pancreatic

    Deci, nu se poate gasi un raspuns catusi de scurt la intrebarea mea? nu inteleg de ce se da "unlike" pe cand multi oameni sunt in situatia mea si ar avea nevoie de un raspuns.;)

    3
    1

  • daniela pe 7 Feb 2012, 22:02
    cancerul pancreatic

    Buna ziua.Mi se par utile aceste informatii, de aceea, va rog sa imi spuneti ce alimente ar fi indicate pentru cancerul pancreatic, deasemenea pentru cel hepatic.Cred ca informatia ar fi de ajutor si multor persoane. Va multumesc.

    7
    3

  • Roxana pe 6 Feb 2012, 15:38
    Iti recomand acest articol

    citeste articolul

    16
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod