Trucuri naturale și eficiente pentru îngrijirea ochilor

De cele mai multe ori ochii nu au parte de aceeași atenție pe care o primește tenul nostru, deși ei sunt mai importanți, prin simplul fapt că fiecare dereglare de alimentație, de rutină, fiecare luptă cu stresul acolo se vede prima oară.
Ochii trebuie sa fie primii in rutina noastra zilnica de ingrijire, pentru ca ei sunt primul indicator al frumusetii noastre. Am pregatit pentru tine o lista de trucuri naturale si sfaturi practice care sa te ajute sa iti ingrijesti ochii cu atentia pe care acestia o merita.

CEL MAI IMPORTANT: Rutina ta zilnica


Vrei sa ai ochi frumosi si sanatosi? Atunci trebuie mai intai si mai intai sa previi aparitia oricaror probleme in zona lor, de la roseata, la cearcane si piele umflata.

Prima regula in rutina ta zilnica: DORMI


Somnul cel mai pretios este intre orele 21.00 si 01.00, atunci pielea ta se regenereaza, iar ochii au parte de odihna atat de necesara dupa o zi grea, de luptat cu intemperiile naturii, cu poluarea, cu monitorul computerului si butonatul tastaturii. Expertii ne recomanda 9 ore de somn pe noapte, care sa inceapa cel tarziu la ora 22.30, asta daca iti doresti ochi frumosi, lipsiti de cearcane.
Citeste continuarea pe Divahair.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod