Micul dejun cu cereale integrale - izvorul tau de energie

Cerealele integrale reprezinta ingredientul ideal al unui mic dejun sanatos... Atat pentru copii, cat si pentru adulti. Ele confera organismului uman necesarul zilnic de fibre, vitamine si substante nutritive. Consumate dimineata, asigura un echilibru alimentar pentru intreaga zi. Datorita diversitatii de arome si sortimente, sunt pentru toate gusturile. In plus, sunt usor de preparat.

Cerealele integrale se prepara foarte usor si foarte repede. In mai putin de treizeci de secunde, micul dejun e gata.
Este un mic dejun bogat in fibre, carbohidrati, vitamine si minerale, ideal daca doresti sa iti pastrezi silueta si, in acelasi timp, sa savurezi un gust delicios. Esti mai pregatita ca oricand pentru a face fata oricarei provocari.

Acest lucru e un mare avantaj tinand cont ca multe dintre noi, in graba diminetii, sarim peste micul dejun... O bila neagra pentru sanatatea noastra.

Lipsa micului dejun poate avea numeroase efecte negative asupra copiilor si adultilor: memorie slaba, iritabilitate si anxietate, stres determinat de senzatia de foame, creativitate redusa si dificultati in logica.


Micul dejun este o sursa importanta de calorii, fibre si minerale si nu poate fi suplinit de nici o alta masa a zilei. Cel mai benefic mic dejun este cel pe baza de cereale integrale, deoarece contine cantitati atent masurate si selectate de proteine, fibre si carbohidrati.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod