Laxatol

O vizita la toaleta poate fi o binecuvantare dar uneori se poate transforma intr-o vizita in iad... si inapoi!

Noi, fetele... Natura si continutul ambalajului

Cate alte femei ca tine crezi ca sufera de aceeasi problema...?? Si vorbesc aici de problema constipatiei... Ups! I-am zis pe nume, desi multe dintre noi, oricat de scolite am fi, inca ne mai lasam oprite de pudoarea aceea feminina (... dealtfel destul de dragalasa si de "cautata") si refuzam sa recunoastem deschis ca da, si noi suntem oameni si da, si noi suferim din pricina acestei probleme.

Pentru astfel de probleme insa...
exista si solutii. Unele, am spune noi, chiar de TREABA. E vorba de pilula laxativa Laxatol, produs al firmei Sicomed (deja un nume cu traditie pe piata romaneasca de medicamente), pilula care poate fi utilizata ca tratament in constipatia habituala.

Noi trebuie sa ne pastram delicate, fine, vesnic aranjate, vesnic "in forma", dar adevarul e ca nimic nu te poate indispune mai mult decat o nereusita vizita la toaleta. Daca ar fi totusi sa ne luam dupa ceea ce ne spun statisticile, atunci am sti ca cel putin una din sapte femei sufera de constipatie. In ciuda faptului ca e o afectiune pe cat de neplacuta, pe atat de comuna, constipatia inca mai e tratata ca un mare si ultim tabu social.
De aici si atitudinea noastra de a o ignora si de a spune: nu am timp de asta sau las' ca trece!

Nu, nu trece, daca nu ne ajutam cu ceva...

De retinut...

Ceea ce ne propune produsul Laxatol pentru combaterea constipatiei habituale, e tocmai un mijloc terapeutic, un adjuvant al regimului igieno-dietetic. Si asta pentru ca, da, daca nu ati stiut, ca sa puteti evita o astfel de problema de sanatate e nevoie de o dieta sanatoasa (dieta bogata in lichide, fibre si alimente laxative), de o igiena corespunzatoare si de o viata cat de cat activa (exercitii fizice, de la plimbatul in parc pana la programe riguroase la o sala de fitness).


Un alt lucru pe care trebuie sa-l stim despre Laxatol e ca fiecare comprimat este acoperit cu un strat de filmare gastro-rezistent care nu da voie substantelor active sa fie absorbite la nivelul stomacului. Pilula se dizolva astfel la nivelul colonului, acolo unde este nevoie de actiunea sa.

Spun farmacistii...
"Nu toata lumea are aceleasi obiceiuri de a merge la toaleta. Pentru unii, vizitele de doua ori pe zi sunt absolut normale, in timp ce pentru altii, o astfel de vizita se poate intampla o data la doua zile".

"Sunt persoane care cred ca sunt constipate cand de fapt nu au pentru ce sa se ingrijoreze.
Nu ai de ce sa te ingrijorezi decat daca ai scaune diferite de cele pe care le aveai in mod obisnuit sau daca nu te simti bine".

"Daca nu se poate scapa de constipatie cu o dieta echilibrata si cu exercitii fizice, atunci acesta e un semn ca trebuie incercate laxativele".

In concluzie....

Esti mama, sotie, prietena, ai proiecte de terminat
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod