Cum se utilizează un duș bucal

Când vine vorba de folosirea aței dentare, este important să vă păstrați obiceiul zilnic pentru a menține curățenia între dinți.
Dacă aveți aparat dentar sau aveți nevoie de o putere suplimentară atunci când vine vorba de folosirea aței dentare, un duș bucal este fantastic pentru a crea acasă acea senzație de curățenie ca la dentist. Alături de o periuță de dinți electrică<, presiunea exercitată de apă ajută la îndepărtarea tartrului care s-a întărit și se acumulează între dinți și pe linia gingivală. Este un instrument grozav pentru a vă îmbunătăți sănătatea orală în general și pentru a face ca dentistul să observe diferența.

De ce se recomandă folosirea unui duș bucal în locul aței dentare tradiționale?


Știm cu toții că ar trebui să folosim ața dentară în fiecare zi, dar poate fi dificil să atingem toate aspectele. Un duș bucal este un mod mai inteligent și mai ușor de a folosi ața dentară. Are un cap rotativ care face ca folosirea aței dentare să fie mult mai ușoară.
Un duș bucal elimină bacteriile din adâncurile dintre dinți și de sub linia gingivală, acolo unde periajul tradițional și folosirea aței dentare nu pot ajunge, stimulând în același timp țesutul gingival pentru a îmbunătăți fluxul sanguin și circulația.

Dușul bucal oferă o modalitate eficientă de a curăța cu ață dentară acolo unde ața dentară tradițională nu este posibilă - fie că este vorba de aparate dentare, punți, coroane, implanturi și buzunare parodontale.

Cine ar trebui să folosească un duș bucal?


Un dispozitiv de curățare cu apă este pentru absolut toată lumea! Dacă aveți dificultăți în utilizarea aței dentare tradiționale sau pur și simplu doriți să vă îmbunătățiți sănătatea orală. Recomandăm în special un duș bucal pentru persoanele cu aparat dentar, punți, implanturi, coroane, buzunare parodontale.
Este potrivit pentru oricine care dorește o gură mai curată și mai proaspătă.

Cum îmi curăț aparatul?


În funcție de conținutul de minerale al apei, în aparatul dumneavoastră se pot forma depuneri de apă dură. Dacă sunt lăsate nesupravegheate, acestea pot împiedica performanța. Curățați componentele interne adăugând 2 linguri de oțet alb la un rezervor plin de apă. Îndreptați vârful în chiuvetă, opriți unitatea și puneți-o în funcțiune până la golire. Clătiți prin repetare cu un rezervor plin de apă curată. Repetați acest proces la fiecare 1-3 luni pentru a asigura o performanță optimă.


Doriți să aflați cum funcționează un duș bucal sau să îl testați pentru prima dată? Urmați aceste sfaturi simple pentru cea mai bună experiență cu noua dvs. achiziție.

Pasul 1: Încărcați dispozitivul


În partea din spate, îndepărtați capacul zonei de încărcare, aici este locul în care puneți încărcătorul. Este nevoie de 6 ore pentru a încărca aparatul.
Veți ști când este gata atunci când lumina din față devine verde.

Pasul 2: Utilizați dispozitivul


Deschideți dispozitivul de jos și întindeți-l pentru a-l umple cu apă călduță.

Pasul 3: Alegeți vârful potrivit pentru dvs:


Vârful Classic Jet - curăță în profunzime, utilizează ața dentară între dinți, utilizează ața dentară sub linia gingivală, potrivit pentru toate zonele

Vârf parodontal - clătește și masează, accesează pungile parodontale, duză focalizată și țintită, inflamație gingivală

Orthodontic Spray Tip - Perfect dacă aveți aparat dentar, ajunge sub fire, îndepărtează placa bacteriană și alimentele

Tongue Scraper - Îndepărtează placa bacteriană și bacteriile, previne respirația urât mirositoare

Pasul 4: Introduceți vârful dvs.


Introduceți vârful ales în partea de sus a dispozitivului. Pentru a schimba vârfurile, pur și simplu apăsați butonul de eliberare din spate și scoateți vârful.

Pasul 5: Porniți dispozitivul


Așteptați până când vârful este complet în gură înainte de a-l porni. Țineți apăsat butonul de pornire timp de 3 secunde, acesta are trei setări: Mod Normal, Mod Soft și Mod Puls.

Sfaturi de utilizare generală:


  • Încercați să nu vă uitați în oglindă atunci când folosiți ața dentară.
  • Aplecați-vă în chiuvetă
  • Începeți din spate și deplasați vârful aparatului pe partea exterioară a dinților, apoi pe partea interioară a acestora
  • Clătiți cu apă când ați terminat.
  • Acordați-vă timp pentru a vă obișnui cu instrumentul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod