Cum scap de transpiratia in exces?

Caldura mare, monser! Asta ca sa ii citam pe clasici... Organismul tau incearca in fel si chip sa faca fata temperaturilor care o iau razna in termometre. Cu toate acestea, oricat de mult ne-am dori sa nu avem probleme de acest tip, transpiratia pare a fi o constanta a zilelor de vara, tot mai lungi si mai insorite... Ce te faci in aceste conditii? In primul rand, adopti schimbari ale stilului de viata, apoi cauti remedii eficiente.

Exista anumite schimbari ale stilului de viata care te pot ajuta in cazul in care ai o problema constanta cu mirosul neplacut al corpului sau cu transpiratia in exces (hiperhidroza). Situatiile stanjenitoare ocazionale pot fi tratate daca stii care este cauza producerii lor.

Baia si dusurile

Dusul zilnic este absolut necesar pentru indepartarea bacteriilor de pe piele, in special din zona genitala si a axilelor, unde bacteriile sunt prevalente. Spala-ti axilele cu ajutorul unui burete de baie sau a unei bucati de panza moi, inmuiate in sapun - vor da rezultate mult mai bune in ceea ce priveste "anihilarea" bacteriilor decat mainile tale bine sapunite.

Este preferabil sa folosesti un sapun deodorant in locul celui obisnuit, deoarece lupta mai bine impotriva mirosului neplacut de transpiratie decat sapunurile clasice.
Daca ai o problema serioasa cu mirosul, atunci "lasa-te la inmuiat" in cada timp de 15 minute sau mai mult.

Imbracamintea

Acesta este un domeniu pe care oamenii il ignora sau il iau in considerare destul de superficial. Este vara, astfel incat hainele din bumbac subtire sunt la mare cautare. Cauta articole vestimentare lejere, care permit pielii si corpului sa respire mai bine decat daca ar fi incorsetate in haine stramte. In acest caz, transpiratia are loc sa "evadeze" si nu va facilita dezvoltarea bacteriilor.

Extrem de important este si tipul materialului din care sunt confectionate hainele pe care le porti. Fibrele sau materialele sintetice pentru pantofi si piese vestimentare nu permit corpului sa respire. Astfel, este recomandabil sa folosesti haine confectionate din fibre naturale.

Chiar daca ai haine lejere si din fibre naturale, acesta nu este singurul secret al unei curatenii desavarsite. Ca atare, nu uita sa le speli cat mai des posibil! Este un detaliu esential, pe care insa multi il trec cu vederea... Si, dupa cum stim de cand suntem mici, apa si sapunul nu au facut rau nimanui. Cu atat mai putin hainelor tale.

Dieta echilibrata

Schimbarile in dieta pe care o urmezi sunt cruciale in eliminarea surselor variate care pot duce la mirosul neplacut al corpului.
Anumite alimente, cum ar fi carnea, ceapa, usturoiul, condimentele exotice, sau unele bauturi, spre exemplu cafeaua si alcoolul, genereaza un miros specific, uneori greu, al corpului. Incearca sa elimini aceste alimente si bauturi din dieta ta pentru cateva saptamani si vezi daca acest lucru aduce cu sine o imbunatatire.

Desi pare firesc sa ne putem da singuri seama de propriul miros al corpului, foarte multe persoane nu realizeaza ca au un miros specific, tocmai pentru ca s-au obisnuit cu el. Ca atare, apeleaza la ajutorul unei persoane in care ai incredere, pentru un "test de miros" - inainte si dupa ce ai inceput sa elimini din dieta anumite alimente, mancaruri sau bauturi. Uneori, acesta poate fi singurul mod in care iti poti da seama de ceea ce se intampla cu tine.

Transpiratia

Hiperhidroza poate avea cauze multiple, astfel incat este recomandabil sa consulti un doctor, pentru a elimina o cauza medicala. Femeile aflate la menopauza sau perimenopauza (perioada anterioara instalarii menopauzei si primii 2-3 ani care urmeaza dupa aceasta) pot experimenta "puseuri" de transpiratie in exces, urmate de un miros extrem de neplacut al corpului.

Transpiratia se poate produce chiar si atunci cand femeia respectiva nu se confrunta cu senzatia de caldura.
Exista insa unele remedii extrem de eficiente chiar si in acest caz, cum ar fi servetelele umede pentru bebelusi, otetul sau antiperspirantele puternice.

Cofeina si anumite medicamente pot reprezenta, la randul lor, cauza transpiratiei de care suferi. Redu cantitatea de cofeina consumata si urmareste daca exista unele modificari sau imbunatatiri in momentul intreruperii unui anumit tratament.

Tutunul

Consumul de tutun reprezinta una dintre cauzele principale non-medicale care cauzeaza mirosul neplacut al corpului. Tutunul nu iti afecteaza doar plamanii, ci si alte organe, printre care si pielea. Tutunul se amesteca si cu alte elemente si substante chimice din organism si genereaza, in final, un miros specific. Daca renunti la fumat, vor trece cateva saptamani pana cand corpul tau ca reusi sa elimine substantele "responsabile" pentru acest miros.

Suplimentele alimentare se pot dovedi de ajutor in lupta ta impotriva transpiratiei neplacut mirositoare. Spre exemplu:

Magneziu

Incepe o cura cu tablete de magneziu sau introdu in dieta ta alimente care au un continut ridicat de magneziu, acest mineral deosebit de important pentru organism. Doza zilnica recomandata este de 200-500 mg. Este necesar sa incerci mai multe dozaje inainte de a descoperi care este cantitatea optima pentru organismul tau.

Vitamine

Vitamina B (50 mg sau mai mult), in combinatie cu magneziul, poate reduce anumite secretii care pot fi o cauza a mirosului neplacut al corpului.
Zilnic, se recomanda 100 mg de vitamina B10 (acid para-amino-benzoic sau PABA) si 100 mg de vitamina B6.

Zinc

Tabletele de zinc pot fi utile in cazul in care ai o problema serioasa cu mirosul neplacut de transpiratie. Zincul, in combinatie cu magneziul, va ajuta la echilibrarea metabolismului tau, avand efecte pozitive in ceea ce priveste mirosul corpului tau.

Studiile de specialitate arata faptul ca un consum zilnic de 30 pana la 50 mg de zinc reduce in mod dramatic anumite mirosuri ale corpului, desi este posibil sa ai nevoie de un dozaj mai mic. Este dovedit faptul ca zincul reduce transpiratia si senzatia de "picioare ude", atat de caracteristice verii.

Totusi este recomandabil sa apelezi la sfatul medicului pentru o doza mai mare de 15 mg, deoarece zincul poate interfera cu absorbtia cuprului, un alt mineral esential bunei functionari a organismului tau.

Saptamana viitoare iti vom prezenta remedii naturiste cat se poate de eficiente impotriva mirosului neplacut de transpiratie.
 

Comentariile 1-50 din 149

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca Elena Ariton pe 29 Aug 2018, 21:59
    Perspirex

    Impotriva transpiratiei excesive, am descoperit antiperspirantul Perspirex. Se aplica o data la cateva zile, seara, pe pielea curata si perfect uscata. Nu are miros si este sub forma unui roll-on mic, foarte usor de utilizat.

    0
    0

  • Dorina pe 27 Feb 2016, 12:31
    Odaban antiperspirant

    Eu folosesc antiperspirantul odaban de 2 ori pe saptamana. Nu ma mai dau cu altceva si nu mai am probleme cu transpiratia. Este f bun

    0
    0

  • aura pe 20 Iul 2014, 19:32
    traspiratie abundenta

    as vrea sa stiu si eu de ce traspir...si chiar daca nu fac efort...ce as putea face..exista .remedi naturiste..va multumesc.

    0
    0

  • aura pe 20 Iul 2014, 19:28
    traspiratie abundenta

    as vrea sa stiu si eu de ce traspir...si chiar daca nu fac efort...ce as putea face..exista .remedi naturiste..va multumesc.

    3
    0

  • Claudia pe 12 Oct 2013, 12:03
    odaban

    Odaban este cel mai eficient pentru cei care transpira mult. Si raportul cantitate pret este bun

    0
    0

  • Sorina pe 4 Oct 2013, 10:08
    odaban

    eu am gasit pe internet odaban si l-am cumparat....si-a facut efectul inca de la prima folosire....trebuie doar sa te dai cu el seara si sa astepti 2 minute pana se usuca apoi in fiecare dimineata cu un deodorant, nu antiperspirant. io l-am luat de la www.transpiratia-excesiva.ro si in 2 zile mi-a venit cu posta sunt foarte multumita. si mai aveam probleme cu sotul meu care transpira la picioare foarte tare si se poate da cu el si pe picioare este foarte bun

    1
    0

  • simi pe 30 Aug 2013, 16:35
    traspiratie la mini si picioare

    am o fetita de 16 ani si de 9 ani ii taspira minile si piciorele abundent ,doresc o recomandare ce va serios.

    0
    0

  • alina pe 17 Iun 2013, 17:13
    tot transpiratia

    sotul meu transpira in jurul gatului si zona capului chiar si iarna,chiar si in timpul somnului adica fara un efort anume daca stiti de ce si ce remediu ar fi astept cu interes un raspuns va multumesc !

    0
    5

  • corina pe 9 Oct 2012, 08:17
    rezolvare

    Fratilor nu va mai plangeti si incercati Odaban,intradevar este minunat il folosesc de 3 zile si nu mai stiu ce este transpiratia.Multumesc odaban si celor care au scris despre el.

    8
    1

  • ana pe 20 Aug 2012, 05:26
    Help

    buterfly Ce marime sunt tricourile???

    0
    1

  • Soso pe 15 Iul 2012, 20:03
    Odaban

    Impotriva transpiratiei, iti recomand ce mi-a prescris mie medicul....Antiperspirantul ODABAN. Se poate comanda de pe internet daca nu il gasesti in farmacie ( eu nu l-am gasit ) si am scapat de problema. Un flacon ma tine 5 luni de zile si nu ma dau cu el decat de 2 ori pe saptamana

    0
    0

  • Alex pe 14 Iun 2012, 11:23
    TRANSPIR LA SUBRAT

    Salut !! Cam de 6luni transpir incontinuu la subrat si nu stiu ce sa ma fac , ma simt jenat cand ies cu prietenii in oras sau cand ma duc la scoala .. am incercat toate feluri de deodorante si antiperspirante , Puteti sa imi recomandati ceva ? ( AM 14ANI )

    1
    0

  • Valy pe 11 Mai 2012, 16:58
    Solutie!!

    O solutie naturala pentru a nu mai transpira excesiv la subtrat este ceaiul de salvie,baut seara si dimineata pe burta goala neindulcut.Si pe ambalaj scrie ca este antisudorifer!!

    1
    0

  • pedrone pe 9 Mai 2012, 11:50
    remedii transpiratie in exces

    Eu folosesc cu incredere Odaban si sunt foarte foarte multumit. Nu mai transpir, mi l-a recomandat Dr. Popescu endocrinolog si sunt foarte multumit.

    1
    0

  • anonim pe 3 Mai 2012, 20:15
    dorinţă

    Da, mă confrunt cu aceeaşi problemă. Totul este în zadar La şcoală tranpir mi-e ruşine . Nu pot să ies afară ca toţi adolescenţii, mă ocup cu sportul, încerc să port doar haine întunecoase ca să se nu vadă cum transpir aceasta mă deranjează cel mai mult. Mă simt mai uşurat căci nu sunt doar eu în această situaţie. Sper totul va fi bine şi vom scăpa . Dacă găsiţi ceva folositor pentru a evita această situaţie vă rog scrieţi şi nu doar mie ci şi tuturor. BAFTĂ!!!!

    1
    0

  • Svetlana pe 14 Apr 2012, 09:16
    Salut!

    Ce trebuie sa fac daca transpir sub antebrat?va rog ajutatima!!!!!

    7
    0

  • catalin pe 31 Mar 2012, 12:45
    transpiratie excesiva

    Perspirex e super bun.Va dau un pot sa castigati ceva banuti si nu aveti chiar nimic de pierdut,pe deasupra dureaza doua minute sa vedeti si sa cititi cum anume : http://signup.wazzub.info/?lrRef=2c228981.Noul motor de cautare W A Z Z U B va oferi 50% din profituri utilizatorilor!!! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja. Cei interesati pot accesa linkul-invitatie de mai jos pentru inscriere http://signup.wazzub.info/?lrRef=2c228981.Multumim eva.ro

    4
    0

  • Bogdanel pe 20 Mar 2012, 12:57
    Transpiratia

    Si eu am aceias problema.Mai ales ca sunt si fumator si consum bauturi alcolice zilnic.Am observat ca de exemplu vara port un tricou cel mai bine ma simt daca port dedesupt un maieu.Dusul de dimineata este cel mai recomandat si sa fiti foarte atenti ce gel de dus sau sapun folositi (difera de la om la om) hainele trebuie spalate cat mai des pentru ca transpiratia se imbiba in ele si ce sa spun va dati seama si cu mirosul de tigari...O sa reusiti sa va rezolvati problema intr-un final.pentru ca si pentru mine la fel cum probabil este si pentru voi jenant. BAFTA !!!

    0
    0

  • Mihaela pe 7 Mar 2012, 16:08
    Solutie impotriva transpiratiei excesive

    si eu am avut ceasta problema ani de zile si ma gandeam ca nu o sa mai scap niciodata de ea. Transpiram foarte mult la axila, cumparatul hainelor era o adevarata problema pentru mine, nu puteam purta camasi sau bluze strimte, colorate. Sora mea care are aceeasi problema a descoperit un antiperspirant/tratament care a fost miraculos. Ma gandeam sa imi fac operatie cu toxina botulinica dar e destul de scumpa si efectul dureaza cam 6 luni. De cand folosesc acest produs viata mea s-a schimbat complet, pot purta orice gen de bluza si problema transpiratiei a disparut complet. Produsul se numeste Perspirex si poate fii comandat dupa ocazii.ro costa 55ron dar dureaza 3 luni, in cazul meu mai mult pentru ca deja il folosesc de cateva luni si nu trebuie sa aplic decat o data pe saptamana. il recomand din toata inima si sunt sigura va ajute si pe voi http://www.okazii.ro/catalog/66484911/perspirex-roll-on-25-ml-antiperspirant.html

    3
    1

  • casandra pe 21 Ian 2012, 23:34
    transpiratia

    Salut am 14 ani la fel ca si voi transpin din clasa a 5 . Transpir in zona sub bratz va rog sa ma ajutatzi si sa-mi datzi niste sfaturi cum sa scap de mirosul insuportabil si transpiratie . Succese la toti mersi anticipat

    2
    1

  • V pe 8 Ian 2012, 17:15
    :-< transpiratie

    salut. am 16 ani si transpir foarte rau in zona axilei de ani buni si am fost la medic mi a dat o solutie AMWAY roll-on si puneam bicarbonat de sodiu peste ,dar nu m-a ajutat prea mult. Problema e ca dupa ce ca transpir ca un caine indiferent de temperatura mai si miroase ca atare. Nu stiu daca sunteti in aceeasi situatie ca si mine ,dar eu sunt singura din clasa care are aceasta nenorocire si bineinteles ca ceilalti fac misto. Cum sa ramai calm intr o astfel de situatie. Am incercat majoritatea tratamentelor naturiste,dar nici un rezultat:-< sa nu mai spun ca (virgula) cheltui banii pe parfumuri in prostie, nu ca ar masca in totalitate mirosul...pt ca o data ce am transpirat e ca si cum as pune haina la spalat si de aia parfumul nu se mai simte... am auzit de o pudra evera ma intreb daca e buna?

    2
    0

  • V pe 8 Ian 2012, 17:13
    :-< transpiratie

    salut. am 16 ani si transpir foarte rau in zona axilei de ani buni si am fost la medic mi a dat o solutie AMWAY roll-on si puneam bicarbonat de sodiu peste ,dar nu m-a ajutat prea mult. Problema e ca dupa ce ca transpir ca un caine indiferent de temperatura mai si miroase ca atare. Nu stiu daca sunteti in aceeasi situatie ca si mine ,dar eu sunt singura din clasa care are aceasta nenorocire si bineinteles ca ceilalti fac misto. Cum sa ramai calm intr o astfel de situatie. Am incercat majoritatea tratamentelor naturiste,dar nici un rezultat:-< sa nu mai spun ca (virgula) cheltui banii pe parfumuri in prostie, nu ca ar masca in totalitate mirosul...pt ca o data ce am transpirat e ca si cum as pune haina la spalat si de aia parfumul nu se mai simte... am auzit de o pudra evera ma intreb daca e buna?

    8
    0

  • luca adrian pe 21 Dec 2011, 18:47
    salutare tuturor

    sper sa va ajut pe toti fiti atenti !!!!incercati !!!luati o lamaie o taiati in doua dupa care o stoarceti si puneti in palma si dati sub brat nu veti mai transpira pt cateva ore bune problema este ca ustura un pic dar dupa aia nu veti mai simti nimic ..cu drag adiy

    4
    0

  • Rezolvare pe 30 Oct 2011, 12:08
    REZOLVARE

    DRAGILOR, nu mai disperati ! rezolvarea consta in mintea voastra,in relaxarea si eliminarea stresului prin INDIFERENTA!este sanatos sa transpiram,dar cu toate ca la unii e mai excesiva nu inseamna ca prezinta o problema grava.De disconfort se leaga problema atata timp cat o bagi in seama si esti obsedat de ea.Eu transpir la axile foarte mult,dar am norocul ca nu miroase.Se accentueaza mai mult iarna cand pielea nu poate sa respire.De sport nu se pune problema,sunt sportiv de 10 ani de zile de performanta si mai nou in culturism.Este o reactie normala,iar pentru toti cei care doresc cu adevarat sa gaseasca o cale de eliminare totala a problemei exista prin produsul ODABAN. Intrati pe site-ul lor si aveti o gramada de informatii si va garantez ca ve-ti scapa de probleme!ignorati maxim si nush ce alte vrajeli,bicarbonat de sodiu si blablabla. Eu l-am folosit cu rezultate foarte bune,dar am renuntat de dorul transpiratiei...e chiar penibil sa te antrenezi intens si sa nu transpiri:)) eu ma bucur de transpiratia mea,la naiba...sunt chiar MANDRU!!!si pana la urma reprezinta un afrodisiac pt toti din jurul nostru,o metoda de a atrage sexul opus; priviti studiile,ce la unii li se pare urat mirositor la potentialul partener i miroase ca o floare:)) spor si bafta

    8
    2

  • Alexandra pe 18 Oct 2011, 22:46
    Transpirate axila

    Am incercat toate stick-urile de subrat posibile pentru a anihila petele imense de transpiratie si pana acum unul singur si-a facut treaba bine: Dove solid care are capacul un fel de maro deschis sau auriu...

    3
    1

  • adriana pe 3 Oct 2011, 16:27
    transpiratie excesiva

    Este foarte bine sa luati zinc zilnic, dar si sa consultati un medic. Eu sufeream de anxietate, iar in momentele foarte stresante transpiram toata, indiferent ca era rece afara. De cand am fost la medicul Cristi Visan am scapat de transpiratie, luand saptamanal zinc, si tamponandu-ma zilnic cu pudra evera. Daca problema tot persista, va recomand sa mergeti la un medic dermatolog

    4
    1

  • Veverita pe 27 Sep 2011, 04:07
    zinc

    Luati zinc minim 15 mg/zi si mirosul urat al transpiratiei si transpiratia in exces vor fi istorie in cateva zile

    2
    0

  • Andrei pe 23 Sep 2011, 00:08
    totul tine de psihic

    Dragi colegi de suferinta, eu patesc la fel, transpir doar sub brat dar din ambundenta, insa am observat ca daca nu ma gandesc la asta si nu dau importanta , minune se opreste! deci ... cel mai bine e sa nu va mai ganditi. P.S am un prieten care a scapat de problema exact in acelasi mod, eu inca invat sa ma controlez.

    1
    3

  • alina pe 5 Sep 2011, 00:14
    transpiratie

    eu de cand am inceput liceul transpir chiar si daca ma ridic de pe scaun. acasa la fel. adik chiar daca afara sunt 30 sau 0 grade eu tot vad ditamai imensele pete sub-brat. cred ca toti de aici cunosc sentimentul. am f si la vreo 3 medici dar nu au fost de mare folos. momentan folosesc un roll on da la AMWAY si tamponez cu bicarbonat de sodiu peste . problema e ca imediat transpir si atunci incape sa miroasa... mai pot sa zic ceva inafara de AJUTOR!!!

    1
    2

  • Ciprian pe 4 Aug 2011, 19:34
    Solutie impotriva transpiratiei

    Am si eu aceeasi problema. Transpiram pana si iarna la subrat ce sa mai zic vara cand incepe sa imi curga apa si de pe fata. Am gasit la farmacie (in marea britanie)un antiperspirant care se cheama Driclor si costa 6-7 lire sterline aici. El se aplica seara inainte de culcare si dupa 3-4 zile mi-a schimbat viata.Il am de vreo 2 luni si cred ca am consumat mai putin de un sfert O alta varianta din cate stiu mai e Drysol care se gaseste prin America sau ceva de genul. De transpirat inca transpir cand e foarte cald insa foarte putin subrat. bafta

    2
    1

  • Marcela pe 29 Iul 2011, 15:39
    Transpiratie la subrat

    buna...am aceeas problema si eu, si tot incerc tot felul de antiprdpitante, deodorante,etc...dar orice as incerca la doar 10 min dupa ce imi pun un tricou ma patez la subratz..sunt disperata si sper ca cineva sa ne ajute...multumesc

    7
    0

  • cristina pe 22 Iul 2011, 10:48
    mirosul sanilor

    buna ziua,am o problema nesuferita care ma chinuie de cativa ani si nu am gasit remediu pt ea,in afara de faptul ca transpiratia imi miroase aceapa,imi miros si sanii la fel,chiar si fara sa transpir foarte tare..care este cauza??imi fac dus de 2-3 ori pe zi,pt ca imi permite si timpul si pt ca transpir si simt nevoia sa ma racoresc..si totusi..de miros nu scap!!!AJUTOR!!

    13
    2

  • ilea lidia pe 12 Iul 2011, 11:06
    transpiratie excesiva a intregului corp

    Buna, ma numesc Lidia si am o problema care ma deranjeaza foarte tare. la o temepratura mai mare de 22-25 grade celsius in camera sau afara, corpul meu incepe sa transpire in exces si ma simt ca si cum as fi iesit de la dus,uda in intregime,ma puteti ajuta va rog cu o sugestie sau un sfat?va multumesc.

    41
    8

  • Razvan pe 25 Iun 2011, 00:19
    Transpiratie!!!

    Transpir foarte des,in special picioarele si nu stiu ce as putea lua pentru a prevenii aceste neplaceri.Multumesc anticipat.

    20
    11

  • Valer pe 18 Apr 2011, 22:04
    transpiratie

    Buna.Numele meu este Valer, iar de vreo 4-5 luni incoace transpir foarte tare la sub-brat.Nu mi sa mai intamplat acest lucru niciodata , va rog sa imi spuneti care exte cauza, sau de ce se intampla acest lucru.Repet, mi se intampla de vreo 4-5 luni incoace.Multumesc anticipat !

    17
    9

  • iuliana pe 19 Mar 2011, 01:47
    transpiratia mainilor si picioarelo intr-un mod excesiv

    Buna,am 31 de ani si amaceasta problema de cand aveam 6 ani,am fost si la doctori insa nici unul nu mi-a dat nici un raspuns concret....sunt disperata nu mai suport aceasta transpiratie excesiva a mainilor,nu stiu ce pot face,stai in casa cu prosoapele in mana iar afara consum cel putin 3 pachete de sevetele.....va rog din suflet sa ma ajuta-ti...va multumesc !!!

    29
    6

  • Miru pe 5 Mar 2011, 17:48
    help me.Ca este important ptr mn

    Am 11 ani si de vand am inceput sa fac dans sportiv transpir ingrozitor.Chiar din prima zi am transpirat la antrenament.Am o rochie violet pentru concursuri si transpir ingrozitor.Imi este rusine deoarece se cunoaste si nu pot sa ma concentrez la dans deoarece ma jeneaza transpiratia.Ce sa fac?Sincer m-am saturat de transpiratie deoarece se vede urat si imi este jena.

    23
    7

  • cristina pe 24 Feb 2011, 19:02
    transpiratzie.....

    buna...am aceeas problema si eu, si tot incerc tot felul de antiprdpitante, deodorante,etc...dar orice as incerca la doar 10 min dupa ce imi pun un tricou ma patez la subratz..sunt disperata si sper ca cineva sa ne ajute...multumesc

    16
    6

  • gabitza pe 21 Feb 2011, 13:24
    gaby

    pana acum nu am avut aceasta problema cu toate ca fumam...doar de ceva timp (aprox 1 saptamana) am inceput sa transpir si doar nu era foarte cald,nu stiu cum sa fac sa fie ca la inceput, sa nu transpir deloc...va rog dati-mi un sfat!

    8
    4

  • adrian pe 14 Feb 2011, 18:52
    transpiratie

    Buna ziua...ma numesc Adrian,de ceva vrem am inceput sa transpir,dar cum :eu dimineatza la ora 8:00 plec la servici,la locul de munca depun efort si nu depun depinde de zi...dar dupa ora 15:30-16:00 incep sa transpir la subrat...de ce oare???am incercat tot felul de stik,spray cu pulbere,rolon,etc....imi fac baie in fiecare seara..si nu imi explic ce se intampla...

    8
    1

  • eucumine pe 27 Ian 2011, 10:10
    tranpiratia

    Salut,am si eu aceasta problema de cativa ani si tranpir ingrozitor pe tot corpul si miroase teribil de urat.Stie cineva un remediu cum sa scap de mirosul urat de tranpiratie sau care ar fi cauzele ca(deo,anti,pudra,ceaiuri,creme,analize,medic am fost si dusuri fac intru-una si tot miros oribil)..?

    15
    3

  • Ana Maria pe 5 Ian 2011, 20:20
    Cum pot scapa de transpiratie???

    buna...Cum pot scapa de transpiratie,,,nu miros dar ma dau cu orice deodorant si sprey si rolon si stik...si degeaba..imi iau acuma o bluza si peste 10 min pot sa ma schimb iara ca transpir ff repede...nush ce sa mai fac sa scap de ea......nu fumez,...nu mananc sarat....si fac dush in fiecare zi.....

    13
    3

  • Andreiutsa pe 9 Dec 2010, 22:42
    andreea

    hey everybody ma simt mai linistia putin k vad k nu sunt singura cu aceasi problema nenorocita..ma confrunt de 4 ani cu chinul asta si nici akm nu am rezolvat problema..la fel k si voi si eu transpir numai la scoala..vara foarte putin..sunt disperata cu totii suntem am incercat si eu multe chestii dar nimic..cica CEAIUL DE SALVIE este bun ..fetele ati putea incerca si dedor. de barbati poate va priesc..luati`va antiperspirante nu deodorante..dak nu merge nici asa mergeti la medic..sper sa scapam cat mai repede de aceasta problema..maine ma dau cu deodorantul lu tata poate ma ajuta..succes sper sa depasim momentul..sii dak mai stie cineva remedii sa nu inceteze sa ne scrie bafta tuturor :*

    5
    3

  • valentina pe 29 Nov 2010, 15:06
    Transpiratie

    Am si io aceiasi problema nu conteaza unde sunt (in casa.afara..etc) ce vreme e afara(vara ,iarna) eu mereu transpir foarte mult la subrat numai acolo in alta parte nu..Nu stiu ce sa fac e foarte jenant cand ies cu prietenele cu prietenul.Asi vrea sa stiu ce sa fac sa nu mai transpir asa ..ma dau k deodorante..imi fac dushh in fiecare zi de dim kand vin de afara (de la scoala)si seara..si tot de geaba..Ce pot incerca ??Va rog

    7
    5

  • anonim2 pe 22 Nov 2010, 17:08
    Transpiratie

    Am si eu acasi problema.De cand a inceput pubertatea transpir ingrozitor de mult.Acasa nu am nimica, nu transpir deloc ,dar la scoala, daca ies cu prieteni sau daca vorbesc cu cineva necunoscut transpir.Si mi-am dat seama ca nici un deodorant din RO nu ajuta deloc.Acum cateva saptamani transpiram foart mult in jurul "subtioarei" , si nu mirosea.Acuma nu mai transpir asa de mult dar miros in continuare a transpiratie ,e jenant,si la scoala stau cu geaca pe mine (iarna),este foarte jenant.Si am constatat ca este vorba de starea me emotionala.O fi asa,nu mai stiu ce sa zic.Am incercat sa ma calmez,sa stau linisti, . degeaba.Fac dus mereu dar dupa cateva minute transpirdar.Nu stiu ce sa mai fac.

    12
    3

  • BANG pe 8 Nov 2010, 20:28
    de sport ati auzit???

    deci...ca sa va fiu de folos...sper...faceti sport in fiecare zi si mancati mai putin grasimi...multe fructe si apa...este necesar...mai bine eliminati toxinele facand sport ...decat sa stati la soare ca sunculoase.le...FACETI SPORT...cunosc o fata prin cartier care transpira excesiv si miroase ingrozitor oricat s-ar spala dar nu este prietena cu sportul...faceti sport si mancati multe fruncte si legume si hidratati-va! SUCCES

    1
    7

  • anonim pe 18 Oct 2010, 16:57
    Transfiratia

    eu fac dush si peste 5 min iar transpir...ca sunt la sc sau cand ies pe afara transpir in prostie....am ajuns sa fac cate 2-3 dusuri pe zi. voi incerca sa respect ce scrie mai sus in ideea ca poate nu voi mai transpira asa mult

    4
    3

  • Rebeca pe 5 Oct 2010, 21:01
    Putoarea

    Buna, ma numesc Rebeca si am 11 ani. De la vasrsta fragenda de 9 ani transpir ca si cum as fi facut maraton de joging cel mai mult transpir la scoala sau cand ies cu prieteni la mall.... am incercat deodorizante parfumuri chiar si ce;e de barbat si nimic nu a fuctionat acum ca sa acopar mirosul trebuie sa stau nemiscata ca de nu curg cascade pe mine as vrea un ajutor.... as vrea sa stiu de ce miros ca stiu si eu... CA UN PORC?

    2
    3

  • Deea pe 31 Aug 2010, 13:00
    transpir ingrozitor...

    la fel mi se intampla si mie transpir foarte mult...acasa nu transpir deloc dar la scoala si cand ies cu prietenii transpir ingrozitor...am incercat capsule de salvie si tot degeaba...chiar si vitamine si magneziu si tot nicio imbunatatire....deodorante le-am folosit pe toate posibile cred si niciunul nu mi se pare ok....nu mai stiu ce sa fac....ajutati-ma!!!

    7
    4

  • ana pe 22 Aug 2010, 00:27
    transpiratia

    Buna,ma numesc ana si am 13 ani. De la varsta de 11 ani am inceput sa transpir foarte tare si nu inteleg de ce.Ma dau cu tot felul de deodorante dar degeaba.Fie iarna,vara,toamna,primavara...nu conteaza ce anotimp este eu tot transpir.Cand imi estefrig transpi,cand imi este cald trenspir...nu imi este numai bina transpir...nu inteleg de ce...Va rog ajutatima...Daca ati gasit ceva impotriva transpiratiei va rog sa imi spuneti si mie... Ma gasiti laid xoxo_copila_debila... Va multumesc mult!

    3
    6
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod