Cum sa va bucurati de weekend!

Cu toate ca in fiecare saptamana avem doar 2 zile libere, acestea trebuie petrecute in plin, astfel, trebuie sa renuntam sa mai stam in casa si sa ne uitam la televizor. Trebuie ca in fiecare sfarsit de saptamana sa ai activitate, care poate fi considerata exercitiu fizic si de relaxare, pentru a incepe noua saptamana in forta si cu pofta de munca.
Iata cateva sfaturi, care te vor ajuta sa ai un sfarsit de saptamana incarcat cu activitati, care nu te vor obosi.

1. Intalniti-va cu prietenii,
cu siguranta te vei simti bine in compania lor, daca initial nu aveti idei despre ce sa faceti, regasindu-va veti reusi sa determinati un punct de plecare.

2. Iesiti din casa
,
poate ca vremea nu este tocmai buna, insa daca esti horata sa iesi orice s-ar intampla atunci frigul sau ploaia nu vor fi obstacole. Priveste, mereu, partea buna a lucrurilor.


3. Evitati sa consumati mult alcool
,
un pahar sau doua nu sunt o problema, insa, cand stim ca a doua zi nu ne asteapta seful la serviciu, creste tentatia de a consuma alcool. Putin alcool ne relaxeaza, insa nu-i permite ca iti strice weekend-ul din cauza durerilor de cap.  

4. Timp numai si numai pentru tine
,
avand tot felul de activitai poate fi anuzant, insa pentru ca la un momenta data sa nu te simti coplesti trebuie sa iti faci timp si pentru tine, si sa citesti o carte, sa aculti muzica sau pur si simplu sa dormi.


5. Uita de treburile casnice
,
curatenia, spalatul sau calcatul rufelor pot fi facute oricand, nu numai la sfarsitul saptamanii, chiar daca ai un program incarcat la serviciu important este sa faci, in fiecare seara, cateva din treburile casnice pentru a va salva sfarsitul de saptamana.

6. Gaseste-ti un nou hobby
,
de exemplu daca te inscrii intr-un club iti vei face noi prieteni, vei avea ocazia sa iesi din casa, astfel, vei scapa de rutina si vei astepta cu nerabdare sfarsitul de saptamana.


7. Nu uita de exerciiile fizice
,
care ajuta mintea si sufletul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod