Barbatii apeleaza din ce in ce mai mult la chirurgia intima

Nu doar femeile sunt nemultumite de aspectul fizic si apeleaza la bisturiu pentru mici "retusuri". Barbatii sunt la fel de preocupati de felul in care arata, una dintre obsesiile barbatului fiind marimea penisului. Inca din antichitate un penis mare era simbolul masculinitatii. Astazi, cu ajutorul specialistilor, aceste zone ale corpului pot fi modificate.
Nu doar femeile sunt nemultumite de aspectul fizic si apeleaza la bisturiu pentru mici "retusuri". Barbatii sunt la fel de preocupati de felul in care arata, una dintre obsesiile barbatului fiind marimea penisului. Inca din antichitate un penis mare era simbolul masculinitatii. Astazi, cu ajutorul specialistilor, aceste zone ale corpului pot fi modificate.

De asemenea, marirea penisului nu este singura interventie la care apeleaza barbatii. Ei fac concurenta femeilor si cand vine vorba de rinoplastie, lifting facial, lipoaspiratie. Afla care este cea mai ceruta interventie chirurgicala masculina si cum se efectueaza de la dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica.
 

Cat costa ingrosarea si alungirea penisului?


Chirurgia intima masculina, desi este inca un subiect tabu in randul barbatilor, a castigat tot mai mult teren in tara noastra. Lipsa increderii in propria persoana, lipsa unei activitati sexuale intense si performantele sexuale scazute ca urmare a dotarii masculine sub medie, ii determina pe barbati sa apeleze la chirurgul estetician, fie pentru o interventie de alungire a penisului, fie pentru una de ingrosare a acestui organ copulator. Ambele interventii, atat de ingrosare cat si de alungire a penisului ajung la sume cuprinse intre 500 si 1000 de euro, in functie de cantitatea de substanta ce este injectata.

Dintre aceste doua tipuri de interventii chirurgicale, cea mai dorita de romani este aceea de ingrosare a penisului. "Cea mai ceruta interventie chirurgicala intima masculina este aceea de ingrosare a penisului cu ajutorul acidului hialuronic, deoarece se realizeaza prin anestezie locala si dureaza 10 minute. In cazul injectarii de grasime, pentru ingrosarea penisului, interventia dureaza in jur de o ora si se realizeaza sub anestezie generala”, a explicat dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica, cu competenta in laser chirurgical.
 

Cum se obtine ingrosarea si alungirea penisului?

 
Ingrosare a penisului se efectueaza prin injectarea locala fie de substante speciale (acid hialuronic), fie de grasime proprie. In cazul in care se opteaza pentru injectarea de grasime proprie, interventia de ingrosare a penisului este precedata de una de recoltare a grasimii din alte zone ale corpului.

Aceasta procedura nu este insa permanenta. In cazul ambelor tipuri de interventii de ingrosare a penisului, prin acid hialuronic sau prin injectarea de grasime proprie, substantele se resorb de catre organism. Acidul hialuronic se resoarbe in decursul unui an, in timp ce grasimea se resoarbe in 1-2 ani, urmand ca dupa aceasta perioada, interventia de ingrosarea a penisului sa fie repetata in cazul in care pacientul isi doreste.

Interventia de alungire a penisului se realizeaza prin desprinderea partiala a ligamentului care fixeaza penisul de pubis, interventie ce se realizeaza de preferat sub anestezie generala, pentru confortul pacientului.
In ceea ce priveste contraindicatiile in cazul unei astfel de interventii, acestea sunt exact ca si la alte operatii. Persoana care apeleaza la chirurgia intima masculina trebuie sa aiba o stare de sanatate buna, sa nu aiba o varsta inaintata si tulburari psihice.
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marku pe 12 Iun 2014, 10:38
    Marirea penisului cu suplimente

    Varianta cu suplimente pare una destul de buna din cauza faptului ca nu provoaca efecte secundare. La unele medicamente efectele secundare sunt destul de puternice si acest lucru poate afecta sanatatea generala a organismului!

    0
    0

  • Mina pe 14 Mai 2014, 16:14
    Marirea penisului metode

    Marirea penisului este un subiect despre care se poate vorbi la nesfarsit. In ultimul timp peste tot, pe situri, pe forumuri si pe alte comunitati de profil foarte multa lume isi da cu parerea despre un subiect sau altul fara sa fi folosit in prealabil un anumit produs. Daca nu ai folosit un anumit produs nu are rost sa iti dai cu parerea. In general suplimentele sunt foarte benefice deoarece sunt facute doar din plante.

    0
    0

  • Kartea pe 19 Mar 2014, 13:04
    Marirea penisului

    Un supliment foarte eficient pentru marirea penisului este Natural Xl . Produsul e facut din plante, nu genereaza efecte adversesi in plus se poate asimila destul de usor. Nu am folosit inca acest supliment, dar ma gandesc din ce in ce mai mult la acest lucru. Nu am probleme cu dimensiunea, dar oriunde e loc de mai bine!

    0
    0

  • Kartea pe 19 Mar 2014, 13:03
    Marirea penisului

    Un supliment foarte eficient pentru marirea penisului este Natural Xl . Produsul e facut din plante, nu genereaza efecte adversesi in plus se poate asimila destul de usor. Nu am folosit inca acest supliment, dar ma gandesc din ce in ce mai mult la acest lucru. Nu am probleme cu dimensiunea, dar oriunde e loc de mai bine!

    0
    0

  • florin89 pe 21 Feb 2014, 15:08
    Marirea penisului cu Natural XL

    Am cumparat si eu astazi 3 cutii din suplimentul asta si de luni o sa incep si eu cura cu el. Vad ca il lauda foarte multa lume, iar asta imi da speranta ca poate o sa ma ajute si pe mine sa-mi maresc penisul si sa-mi imbunatatesc viata sexuala. Trebuie sa recunosc ca eram mai mult decat sceptic la inceput cu privire la rezultatele care pot aparea in urma unui tratament cu suplimente, dar pana la urma am reusit sa devin mai optimist!

    0
    0

  • Felix pe 14 Feb 2014, 11:32
    Marirea penisului cu extender

    Si eu folosesc extenderul ProlongSystem de 2 luni de zile si vad ca au inceput deja sa apara rezultatele. Penisul a inceput sa creasca in lungime si sa se indrepte. Eu aveam boala Peyronie de ceva vreme si acum vad ca problema incepe sa se rezolve. Sunt super incantat de aceasta treaba si sper sa continui pe aceasta directie!

    0
    0

  • Albert pe 27 Ian 2014, 14:24
    Marirea penisului cu Natural XL

    Marimea penisului este un subiect destul de interesant ce exista dintotdeauna. Eu nu am probleme cu dimensiunea penisului, dar subiectul asta e atat de dezbatut incat m-a facut si pe mine sa cumpar mai mult din curiozitate o cutie de Natural XL. Sincer nu imi dau seama daca mi s-a marit sau nu dimensiunea penisului, dar viata mea sexuala s-a imbunatatit in mod vizibil.Macar de as ramane cu rezultatele astea si tot ar fi ceva.

    0
    0

  • Floricel pe 21 Ian 2014, 13:17
    Prolongsystem

    Io foosesc extenderul asta de 2 luni si pana acum mi s-a marit doar cu 1,5 cm. Consider ca e o pacaleala deoarece pe sit-ul lor scria ca poate sa creasca mult mai mult. Dar acum asta e! Ideea e ca nu o sa mai caut sa cumpar din astea inainte de a ma interesa inainte. Unii prieteni mi-au zis ca tot e bine ce am obtinut, dar nu prea is incantat!

    0
    0

  • Tirolianu pe 29 Nov 2013, 12:30
    Extenderul Prolongsystem pentru marirea penisului

    Operatia de marirea a penisului este extrem de periculoasa deoarece poate sa produca impotenta sau sa mutileze la propriu zona respectiva. Sunt deacord ca in cazul unei reusite rezultatele sunt sigure, dar totusi riscurile si costurile unei astfel de interventii sunt prea mari. Pe mine m-a ajutat sa mai adaug 2 cm penisului extenderul ProlongSystem pe care l-am cumparat de pe prolongsystem.ro Initial eram putin sceptic ca va functiona, dar ma bucur ca s-a intamplat asa!

    0
    0

  • Deli pe 1 Nov 2013, 12:56
    Am incercat NaturalXL

    Io am luat NaturalXL si am obtinut 2 cm in 4 luni. Daca raman rezultatelle o sa fiu megafericit!

    0
    0

  • adrian pe 26 Mai 2010, 20:30
    ciaooooooooo

    Sint doctorii in romania , adica specialistii in operatii de marirea penisului,nu ca Ciomu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod