Aparatul dentar

"Numele meu este Mariana, am 25 ani si...o intrebare. In perioadacopilariei nu mi-am scos dintii de lapte la timp, iar caninul de susdin partea stanga este inestetic iesit in afara, si buza este usorbombata. Intrebarea mea este urmatoarea: as mai putea purta la aceastavarsta aparat dentar (repet am 25 ani), ce tip de aparat imi trebuie(total sau partial), cat timp ar trebui sa-l port, si la ce cabinet m-asputea adresa? Multumesc anticipat pentru raspuns" - Albu Mariana

Dr. Mihaela Pepel, medic primar stomatologie generala, raspunde:
Draga Mariana, deoarece la varsta ta cresterea oaselor maxilare s-aincheiat, singurul tip de aparat care iti poate rezolva problema este unulde tip "fix", adica el va ramane cimentat pe dintii tai pe toata duratatratamentului (respectiv intre unul si trei ani, depinde de gravitateaanomaliei care trebuie corectata).

Nu iti va fi usor, dar daca iti doresti cu adevarat sa ai un zambetperfect, adreseaza-te oricareiclinici in care lucreaza un medic specialist in ortodontie.

Daca ai intrebari pe care vrei sa le adresezi medicului stomatolog,ne poti scrie la adresa sanatate@eva.ro sau telefona la: 322 88 33.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod