Ai aflat? Cerealele integrale te mentin in forma, in fiecare zi!

Tu ai aflat ultimele noutati? Esti la curent cu toate stirile in materie de dieta si silueta? Poti spune cu adevarat ca stii tot ce trebuie sa faci pentru a avea o silueta de invidiat?

Avem o veste extraordinara: Nestl Fitness te ajuta sa-ti mentii silueta pentru mai mult timp. Cerealele Nestl Fitness sunt cereale integrale. Iar studiile independente au demonstrat: femeile care mananca cereale integrale au tendinta de a-si mentine silueta mult mai mult timp. Merita sa impartasesti aceasta veste extraordinara cu prietenele tale!

Credeai ca tot ce trebuie sa faci e sa tii putin regim?

Pentru a te mentine in forma, nu este de ajuns sa tii regim.
Secretul unui corp frumos este o dieta echilibrata. Ea presupune, de fapt, un consum mai ridicat din anumite alimente si un consum mai redus din altele. Un nutritionist iti poate spune cel mai bine ce trebuie sa mananci si de ce anume trebuie sa te feresti, in functie de particularitatile organismului tau.

Insa, daca nu ai timp sa consulti un astfel de specialist, nu-ti face griji! Nestl are vesti foarte bune pentru tine! Obtinute din porumb, grau, orez, orz sau ovaz, cerealele integrale pentru micul dejun sunt recomandate si de medici si nutritionisti.
Pe deasupra, acestea sunt si una dintre cele mai importante surse de vitamine si elemente nutritive. Micul dejun cu cereale integrale asigura o cantitate optima de calciu, fier, vitamine, fibre, zinc si carbohidrati. Studiile nutritionistilor arata ca obiceiul de a servi in mod regulat micul dejun este asociat si cu marirea puterii de munca si a rezistentei, precum si cu o atitudine pozitiva in cursul primei parti a zilei. Daca mai pui la socoteala si faptul ca sunt gustoase si se prepara usor si rapid, e aproape imposibil sa gasesti un motiv pentru care sa nu le consumi in fiecare dimineata.

De ce in fiecare dimineata?

Micul dejun este cel mai bun moment pentru a pune in aplicare sfaturile noastre, deoarece:

micul dejun consistent reduce foamea de mai tarziu.
Astfel, poti evita mai usor gustarile dese din timpul zilei, principala cauza a surplusului in alimentatie.
persoanele care iau micul dejun in mod regulat, cu cereale integrale, vor avea tendinta mai redusa de a consuma alimente grase si bogate in calorii pe parcursul zilei;
masa de dimineata creeaza buna dispozitie in prima parte a zilei;
micul dejun imbunatateste rezistenta necesara pentru desfasurarea activitatilor fizice si psihice.

Bucura-te si tu de vestile bune si incearca sa incluzi in alimentatia zilnica un bol de cereale integrale Nestl Fitness.
E calea cea mai sigura sa te mentii in forma.

Mai multe informatii despre cerealele integrale poti afla pe www.cerealeintegrale.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod