Academia de FIV lansează programul FertiHelp

Lupta cu infertilitatea este purtată de 1 din 6 cupluri din România, iar câteodată armele dispar, rând pe rând, atunci când nu există posibilităţi financiare. De aceea, Academia de FIV lansează programul FertiHelp, prin care oferă în fiecare lună până la 10 proceduri FIV, la jumătate de preţ, dar şi o procedură gratuită pe luna, pentru o perioada inițială de 6 luni de zile.
Aceasta din urmă va fi oferită în fiecare lună unui cuplu la a cărui selecție va participa și asociația SOS Infertilitatea, partenerul Academiei de FIV în acest proiect.

În condiţiile în care salariul mediu pe economie se ridică cu puţin peste 2000 lei, iar costul unei proceduri  FIV standard este de 2600 euro, Academia de FIV anunţă lansarea unui program special cu 50 % discount, disponibil pentru cuplurile care, pe lângă problemele de infertilitate, se confruntă şi cu probleme financiare grave.

Astfel, specialiştii Academiei, care numără 3 din cei 5 embriologi seniori din România, îşi pun la dispoziţie expertiza pentru a oferi cât mai multor cupluri soluţia de a-şi îndeplini visul de a fi părinte.

Condiţiile de accesare a programului FertiHelp sunt următoarele: vârsta femeii cuprinsă între 24 şi 40 de ani, iar venitul total al cuplului (cumulat) nu trebuie să depăşească suma de 4500 lei net lunar.
Pentru a face dovada veniturilor, ambii parteneri trebuie să depună fişa fiscală pentru anul 2013 şi adeverinţa de venit pentru ultimele 3 luni ale anului 2014, eliberată de către angajatorul actual.

„FertiHelp este un program în care am pus mult suflet şi dorinţa ca împreună, noi, echipa Academiei de FIV, să acordăm o şansă în plus cuplurilor hipofertile cu venituri mici, pentru care fertilizarea in vitro este ultima soluţie prin care şi-ar putea împlini visul de a deveni părinţi.
Cum în acest moment nu există niciun fel de susţinere pentru aceste cupluri din partea statului, considerăm ca este de datoria noastră să îi ajutăm în această lupta cu infertilitatea. Astfel, am lansat programul FertiHelp, menit să aducă speranţă, încredere, lumină în viaţa celor care îşi doresc un singur lucru: să dea viaţă şi să devină părinţi! Sperăm ca această reducere de 50% din costul procedurii să aducă odată cu ea și o scădere cu 50% a grijilor unui cuplu”
, a declarat Nicoleta Zamfir, Director General Columna Medical Center.

În ceea ce priveşte procedura de FIV oferită gratuit, cuplurile sunt invitate să trimită cazul medical, precum şi situaţia socială, către asociaţia SOS Infertilitatea, la adresa de e-mail contact@vremcopii.ro, mai departe urmând a fi efectuată selecţia.


Pentru mai multe informaţii despre program, vă invităm să accesaţi www.academiadefiv.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod