Vindecare prin tehnici sexuale taoiste

Aproape toti oamenii din culturile occidentale moderne au ganduri negative, credinte, prejudecati si

“Ceea ce am incercat sa facem a fost sa oferim informatii clare despre ceea ce noi am invatat in anii numerosi de explorare a Sexualitatii Sacre, si in mod special a tehnicilor sexuale taoiste in cuplu. Adevarul este ca daca incepi sa utilizezi tehnicile Sexualitatii Sacre, este foarte probabil ca se vor produce transformari fundamentale atat la nivel individual, cat si in relatia ta. Din experienta noastra, prin care speram ca si tu la randul tau vei trece, stim ca rasplata este pe masura investitiei.

Speram ca aceasta calatorie de explorare a profunzimilor fiintei sa te implineasca profund. Ea nu este usoara si nici lipsita de obstacole, dar merita cu siguranta efortul.” Mieke si Stephan Wik


Fragment din carte

Aproape toti oamenii din culturile occidentale moderne au ganduri negative, credinte, prejudecati si „cunostinte despre corp” in ceea ce priveste sexul si sexualitatea. Aceste credinte sunt adanc inradacinate in mintile si corpurile noastre. Pentru a avea succes in Cultivarea Duala, trebuie sa fim pregatiti sa inlocuim aceste credinte negative cu unele pozitive.


Acest lucru este usor de spus, dar mai greu de facut, de vreme ce multe din credintele noastre interioare sunt foarte puternice. Un punct bun de a incepe acest proces este de a vedea care ne sunt credintele legate de sex si sa vedem daca suntem deschisi sa le inlocuim pe cele negative sau depasite cu altele noi, pozitive si moderne. [...]

 

Poti cumpara cartea "Vindecare prin tehnici sexuale taoiste" de Mieke si Stephan Wik, aparuta la Editura Kamala de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 20 RON.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod