Orgasmul multiplu masculin

Pentru ca barbatii obtin raspunsul sexual si orgasmul mai usor, rar se intampla ca acestia sa experimenteze si alte optiuni. Orgasmul si ejacularea reprezinta doua experiente diferite pentru barbati.
Este nevoie de timp si multe sedinte "de antrenament" pentru a invata cum sa obtii orgasmul multiplu.

Iata cum:


1. Controleaza-ti respiratia

Daca nu ai invatat cum sa-ti folosesti respiratia pentru a-ti cunoaste corpul, ar trebui sa inveti importanta acesteia in explorarea sexuala. Pentru exercitiile de mai jos trebuie sa respiri profund si sa te concentrezi pe schimbarile pe care respiratia ta le sufera in timpul raspunsului sexual, cand te exciti si experimentezi orgasmul si ejacularea.


2. Muschiul pubococcygeus  si orgasmul multiplu

Muschiul pubococcygeus este cel care actioneaza pentru a opri urinarea. Acest muschi este implicat si in experimentarea orgasmului si invatand sa-l folosesti poti obtine mai usor orgasmul multiplu. Gaseste-l si experimenteaza cateva exercitii de incordare si relaxare (exercitii Kegel). Daca nu ai mai practicat pana acum, afla mai multe despre aceste exercitii.
      

3. Descopera "punctul fara intoarcere"

Acesta reprezinta momentul din timpul actului sexual cand ejacularea este inevitabila. Cea mai buna cale de a-l indentifica este masturbarea si astfel poti observa momentul in care esti aproape de ejaculare. Vei simti furnicaturi care iti vor indica apropierea de acest punct. Cunoscand aceasta senzatie vei invata sa te opresti inainte de a avea orgasm.  
 

4. Inainte de a invata ceva nou, cunoaste-ti corpul

Simplu si distractiv: ofera-ti singur placere (prin masturbare) si fii atent la:

  • Ce lucruri te excita?
  • Ce se intampla cu respiratia si corpul tau pe masura ce te exciti?
  • Ce simti inainte de a avea orgasm? Dar inainte de a ejacula?
  • Ce se intampla cu corpul tau dupa orgasm?


5. Exerseaza cand esti singur si ai timp pentru a te concentra
          
Pentru a invata sa distingi orgasmul de ejaculare iti trebuie timp si concentrare. Nu face aceste exercitii cand te grabesti sa ajungi la servici sau sa iei cina cu familia. Recomandat este sa practici aceste exercitii singur. Daca esti impreuna cu cineva, o parte din atentia ta se va indrepta catre aceasta persoana.  
        

6. Relaxeaza-te si fii atent la senzatiile corpului

Acest exercitiu este despre constientizare. Relaxeaza-te, plimba-ti manile pe tot corpul si incearca sa afli ce-ti face placere si ce nu.
      

7. Nu te grabii si concentreaza-te asupra schimbarilor corpului tau   

In timp ce te masturbezi, afla:

  • Sunt unele zone ale corpului mai calde decat altele?
  • Caldura din corpul tau se ridica in partea de sus a corpului (coboara) sau ramane in acelasi loc?
  • Pe masura ce te apropii de orgasm, cum se schimba energia corpului?


8. Joaca-te putin cu "punctul fara intoarcere"

Daca simti ca te apropii de acest punct, opreste stimularea si respira adanc, apoi reincepe stimularea. Repeta acest exercitiu de cel putin doua ori. Astfel poti invata cum sa controlezi acest moment.
 
      
9. Foloseste muschiul pubococcygeus

Cand esti aproape de "punctul fara intoarcere" opreste stumularea ca in exercitiul anterior, dar acum incordeaza muschiul pubococcygeus timp de cateva secunde. Fii atent la ce simti. Prin aceasta tehnica poti prevenii ejacularea si poti obtine orgasme consecutive.


10. Foloseste respiratia pentru a creste fluxul de energie orgasmica

Orgasmului multiplu nu se poate obtine doar prin folosirea muschiul pubococcygeus, ci si prin permiterea energiei, care de obicei paraseste corpul in timpul orgasmului, sa se reverse si in alte zone ale corpului. Respira adanc si indreapta energia in partea de sus a corpului, spre piept si cap.
 
    
11. Bucura-te de orgasm!

Ultima etapa este obtinerea orgasmului prin tehnicile de mai sus, incluzand respiratia, constientizarea si contractarea muschiului pubococcygeus. Prima data cand incerci, bucura-te de orgasm si incearca sa incordezi muschiul pubococcygeus cand te afli "pe culmi". S-ar putea sa nu functioneze de prima data, dar cel mai rau lucru care se poate intampla este ca mai trebuie sa incerci.  


12. Foloseste-te de respiratie, muschiul pubococcygeus si constientizare pentru a ajunge la orgasm fara a ejacula. Nu te astepta ca orgasmul sa fie la fel ca cel cu ejaculare, il poti simti diferit dar foarte placut.   
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • max pe 22 Mai 2009, 12:21
    ...

    ok, am sa incerc...

    2
    0

  • nic pe 25 Mar 2008, 18:06
    Asa-i, minunat!

    Da am incercat, se poate dar trebuie exercitiu iar partenera sa stie tot ce vrei!

    2
    1

  • IACOB MARIAN pe 28 Ian 2008, 21:45

    De unde pot cumpara viagra?

    9
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod