Kama pura - orasul incantarilor

Romanul initiatic "Kama Pura" reuseste cu adevarat sa reveleze frumusetea coplesitoare a relatiilor amoroase ce se nasc intre femeile si barbatii maturizati spiritual si initiati in tainele amorului tantric.

Viziunea cu totul speciala asupra erosului, desi straveche, poate parea cu totul revolutionara chiar si pentru cititorul familiarizat cu spiritul erotic oriental prezentat in "Kama Sutra" sau cu viziunea taoista asupra iubirii.

 

Romanul contine o actiune palpitanta pentru cei ce cauta doar o lectura captivanta, scene si descrieri pline de un lirism sensibil pentru sufletele poetice, o adevarata sursa de inspiratie pentru cei ce vor sa-si inbunatateasca relatia lor amoroasa, precum si un veritabil izvor de revelatii profunde pentru cei insetati de cunoasterea tainelor ascunse ale Vietii si Universului.


 

Chiar si pentru cei care nu se simt atrasi in mod deosebit de misterele tantrei, poate fi totusi incitanta o privire aruncata in lumea celor care considera fericirea aproape o indatorire morala, a celor pentru care iubirea este mai presus de orice.

 

Poti cumpara cartea "Kama pura - orasul incantarilor" de Aimen Klimmeron, aparuta la Editura Mix de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 34 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod