Ce trebuie sa stie femeia despre sex?

Isi doresc oare femeile mereu unul si acelasi lucru?

Tot ce ar fi vrut ele sa stie despre amor, placere si patima – mangaieri secrete, jocuri erotice si pozitii interzise, intr-o descriere lipsita de ipocrizie, pentru a le oferi materialul necesar dobandirii unei atitudini sanatoase fata de activitatea lor erotica.

Lasand la o parte prejudecatile care sunt de veacuri povara ‘fetelor cuminti’, femeia moderna devine constienta de propriul potential erotic. Acesta trebuie folosit atat de femeile aflate la inceputul vietii sexuale cat si de acelea care vor sa reaprinda flacara pasiunii intr-o relatie mai veche ori in camunul conjugal.

Alexandra Berger si Andrea Ketterer dau raspunsuri lipsite de echivoc tuturor intrebarilor ridicate de libidoul feminin, adresandu-se direct si fara retinere celor care doresc sa cunoasca adevarul despre preludiile amoroase si practicile erotice, de la Kama Sutra si pozitiile neortodoxe pana la autostimulare, de la erotismul diferitelor varste, pana la fanteziile sexuale sau cybersex.

 

Poti cumpara cartea "Ce trebuie sa stie femeia despre sex?" de Alexandra Berger, Andreea Ketterer, aparuta la Editura Gemma de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 12 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod