14 idei pentru un orgasm reusit

Comunicare, relaxare, pasiune... cateva dintre cuvintele cheie in obtinerea unui orgasm reusit. O stare destinsa este foarte importanta in atingerea punctului culminant. Afla ce trebuie sa faci pentru a-ti mari placerea sexuala!
Aluzii psihologice

1. Anticipeaza momentul - majoritatea femeilor considera ca fanteziile sexuale starnesc imaginatia, excitand atat fizic, cat si emotional. De asemenea, este foarte usor sa descoperi ceea ce te excita (povestile romantice sau erotice, baladele de dragoste, videoclipurile) si sa te folosesti de aceasta descoperire la momentul oportun.

2. Relaxeaza-te - cele mai multe femei au nevoie de o perioada de relaxare pentru a fi receptive la placerea sexuala; asta din cauza tensiunilor negative care se intersecteaza cu raspunsul sexual. Asadar incearca sa asculti muzica pe care o consideri relaxanta, rasfata-te cu o baie fierbinte, citeste o carte sau recurge la orice alta optiune care iti ofera o clipa de destindere. O stare destinsa este foarte folositoare in atingerea punctului culminant.

3. Elimina factorii care-ti distrag atentia - de obicei, mintea unei femei este "zapacita" de tot felul de ganduri, griji in ce priveste intimitatea, lumina din camera, zgomotul... Identificarea acestor factori care consideri ca ti-ar putea distrage atentia si eliminarea lor te va ajuta sa te concentrezi asupra corpului si a senzatiilor, lucru care este foarte folositor in calea obtinerii orgasmului.

4. Elimina starea de nervozitate - starea de nervi nu face decat sa indeparteze doi oameni. Trebuie sa incerci sa controlezi aceste stari pentru a simti acea legatura intima cu partenerul tau.

5. Renunta la complexele legate de corpul tau - invata sa apreciezi si sa-ti accepti corpul cu toate imperfectiunile lui pentru a te simti in largul tau. Obsesia prvind defectele corpului tau - modul in care este proportionat, mirosul, gustul - poate sabota implinirea sexuala. Este foarte important sa tii minte ca unii barbati sunt mai degraba excitati de o persoana interesanta in ansamblul ei, decat doar de un corp perfect.

6. Concentreaza-te asupra actului in sine - acest lucru presupune sa-ti "setezi" mintea intr-o stare erotica pentru a mari atractia sexuala. Poti face acest lucru imaginandu-ti ce ai vrea sa-ti faca partenerul tau, dezvoltand in minte un adevarat scenariu erotico-romantic.

7. Concentreaza-te asupra ta - pe masura ce excitatia creste, cele mai multe femei simt nevoia sa se concentreze asupra propriilor senzatii (in special acelea simtite in zona organelor genitale) pentru a le intensifica.

8. Fii deschisa si inventiva - multe persoane gresesc considerand "calea obisnuita" catre orgasm numai actul sexual in sine si nu iau in considerare alte modalitati de obtinere a orgasmului, cum ar fi stimularea clitorisului (manuala sau orala). Aceasta falsa perceptie cauzeaza multe tensiuni si frustrari in randul multor femei care se ingrijoreaza ca nu pot obtine orgasmul "pe calea obisnuita". Tine minte: majoritatea femeilor ajung la orgasm prin stimularea clitorisului sau a vaginului (urmata apoi de stimularea clitorisului)! Obsesia legata de obtinerea orgasmului "pe calea obisnuita" poate constitui "o capcana" de frustrari in legatura cu performantele sexuale, lucru care ar inhiba orgasmul.

9. Fa-ti timp pentru jocuri erotice - de obicei, actul sexual este "programat" pentru orele tarzii, atunci cand organismul are nevoie doar de somn. Daca ai pune mai mult accent pe jocurile de dinainte de actul sexual propriu-zis, profitand de timpul liber pe care-l ai vei avea o partida de sex cu mult mai reusita. Odihna joaca un rol important, deoarece este mai usor sa ajungi la orgasm cand te simti energica, nicidecum obosita si lipsita de vlaga.


Aluzii fizice

1. Cunoaste-ti corpul - cunoasterea propriului corp, precum si a raspunsurilor generate de fiecare zona a lui este un lucru esential pentru o femeie preocupata de obtinerea placerii sexuale. Ideea este sa detii tu controlul asupra corpului tau si sa-i arati partenerului ceea ce te infioara.

2. Comunica deschis - o buna comunicare este esentiala pentru obtinerea satisfactiei sexuale, deoarece trebuie sa tii minte ca nimeni nu-ti citeste gandurile. Asadar, exprima-te liber!

3. Autocontrolul muschilor vaginali - contractarea lor pulseaza sangele in zona genitala, marind excitatia.

4. Controleaza-ti respiratia - controlarea respiratiei este esentiala.

5. Practica orgasmul - executarea acestui lucru in particular, inclusiv cu zgomotele si "fetele" de rigoare, mareste confortul si reduce anxietatea legata de obtinerea orgasmului.

 

Comentariile 1-50 din 116

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dely pe 28 Aug 2009, 22:25
    wow

    cum te masturbezi?

    0
    0

  • Nina pe 20 Aug 2009, 10:47
    Despre mine

    Ma masturbez singura si am placere s-a fac cît mai des, e normal asa ceva

    0
    2

  • andreea pe 27 Iun 2009, 00:37
    foarte interesant

    ceea ce scrie in acest articol dezbate problema mea legata de sex..nu pot avea orgasm..si sunt descurajata deja..cred k ar putea fi de mare ajutor sfaturile d-voastra...dar am o intrebare.....cred k prosteasca,dar sunt nevoita sa v-o adresez k ma streseaza de mult timp:lipsa orgasmului la mine ar putea fi cauza primului partener si primelor relatii sexuale,care erau cam...fara nici o senzatie...?si in plus primul partener a ajuns sa ma complexeze k nu ma misc indeajuns in timpul actului sexual!..kiar am nevoie de raspunsul d-voastra..multumesc

    0
    0

  • gavrosh pe 19 Iun 2009, 15:20
    cine te pune sa stingi lumina?

    am intrat in ceata buna...nu inteleg o chestie...daca 2 oameni se iubesc asa cum spun amabii de ce fac dragoste pe intuneric?...cat despre acest articol e OK...la obiect asa cum trebuie... cine nu crede nu are decat sa practice si va vedea...numai bine...

    2
    0

  • gavrosh pe 19 Iun 2009, 15:18
    te svatuesc singer sa te cunosti pe tine insuti

    1.11.2007 08:51 nu stiu ca sa fak sunt casatorita de 7 ani am un copil dar nu ma simt bine cu sotul meu el vrea tot timpul sex oral si eu nu vreau ce si apoi facem sex normal dar eu nu ma simt bine deloc va rog sa imi spuneti ce sa fak va multumesc

    1
    0

  • JustOral pe 3 Iun 2009, 21:32
    LOLZ

    Mah eu nu inteleg ce sunt toate discutiile astea??

    1
    0

  • constantin forbes pe 8 Feb 2009, 17:59
    SEX

    SUPER TARE AM INVATAT CUM SA FAC SEX MAI BINE : PANA ACUM FACEAM SEX DOAR ASA CA SA AVEM COPII SI NU PENTRU PLACERILE MELE :DE ACUM INAINTE IN FIECARE ZI O SA FAC SEX ORAL CU SOTIA 2 ORE

    0
    0

  • ank pe 19 Oct 2008, 17:28
    ...

    Si eu am patit la fel... ma durea de fiecar data... si m-a durut mult timp de atunci inainte dar tot raul spre bine... o sa vezi;)

    0
    0

  • myha25 pe 21 Aug 2008, 20:50
    voi avea orgasm??

    am 18 ani si mi-am inceput viata sexuala acum o saptamana.S-a intamplat de 5 ori pana acum, m-a durut fff rau la inceput, dar si pe parcurs. Chiar si ultima data (a 5 a oara) m-a durut si nu am simtit nici o placere. sa fie oare de vina faptul ca e inca la inceput si tr sa ast sa nu ma mai doara si deabea apoi sa simt si eu placere? Il iubesc f mult pe iubitul meu si el ma iubeste pe mine. suntem de 2 ani si 3 luni impreuna si sper sa ajungem avem o viata sexuala reusita. spuneti-mi dak e normal sa ma doara asa si cat timp o sa ma mai doara.voi avea dupa aceea orgasm???

    1
    0

  • andreea pe 6 Aug 2008, 22:25
    Problema...

    De cand sunt maritata mi-am dorit sa am orgasm... cum sa fac?

    0
    2

  • Ira111 pe 22 Iul 2008, 15:48

    Mutumesc pt articol este foarte bun dar si de invatatura. Felicitari

    0
    0

  • zglobiut pe 26 Iun 2008, 10:03
    Oralul

    Si nu uitati de oralul clitoridian de dinaintea actului sexual. Eu nu trec peste acest mic joc erotic niciodata. E o placere intensa pentru ambii parteneri in momentul cind ii gusti clitorisul. Detalii la zglobiut@yahoo.com

    0
    0

  • Daniela pe 17 Iun 2008, 14:25
    ceao

    da trebuie sa fii relaxata, nebunatica, sa nu ai nervi si sa dai frau liber imaginatiei:)

    0
    0

  • coris pe 15 Iun 2008, 20:17
    Relaxati-va!

    Totul porneste de la creier!... trebuie sa fiti relexate, sa va cunoaste-ti corpul si zonele erogene si veti reusi! Bafta

    0
    0

  • liana pe 10 Iun 2008, 05:10
    f bun

    ESTE F BN K S-A CREAT Acest cont, ne ajuta pe cei mai putin documentati

    0
    0

  • MARIA pe 16 Apr 2008, 12:06

    Tot ce scrie aici este foarte adevarat cum poti spune ca e minciuna ?

    0
    0

  • acidor pe 27 Ian 2008, 18:36
    Minciuna

    Exista, existi, exist. Nu-i asa B?

    0
    0

  • Gabi pe 22 Nov 2007, 04:35
    despre sotul care se masturbeaza..

    numai un specialist poate spune daca sotul tau este sau nu bolnav psihic, dar parerea mea este ca masturbarea nu este o manifestare a unei astfel de boli. Poate pur si simplu asta e placerea lui. Imi dau seama ca e frustrant pentru tine sa te trezesti langa sotul tau care "se iubeste de unul singur". Intrebarea este: Te excluzi singura din acest "joc"? Ce-ar fi daca ai sta de vorba cu el si v-ati impartasi gandurile. Poate iti spune ce fantezi are el in timpul masturbarii si poate amaindoi veti avea de castigat din asta. Sunt atatea de spus..dar solutia nu o gasesti aici. Singurul lucru care cred ca te-ar putea ajuta, si nu numai pe tine, este sa consideri sexul ca pe un lucru normal..asa cum e a bea un pahar cu apa. Un sexolog v-ar putea ajuta. Fiecare caz are particularitatile lui. succes

    0
    0

  • nicoleta pe 21 Nov 2007, 08:58
    sunt disperata va rog sa ma ajutati

    sunt cu sotul meu de 5 ani si in loc sa facem dragoste... el prefera sa faka "altceva" stiind ca eu dorm ...oare sotul meu este bonlav mintal?

    0
    0

  • babydoll20 pe 21 Nov 2007, 08:51
    nu stiu ca sa fak

    sunt casatorita de 7 ani am un copil dar nu ma simt bine cu sotul meu el vrea tot timpul sex oral si eu nu vreau ce si apoi facem sex normal dar eu nu ma simt bine deloc va rog sa imi spuneti ce sa fak va multumesc

    0
    0

  • styucu pe 12 Nov 2007, 08:28
    nu ai avut orgasm?

    eu iti recomand sa ti gasesti alt sot...sau cel putin unul care sa te poata aduce pe ''culmile placerii''..

    0
    0

  • rotundu liliana pe 31 Oct 2007, 14:06
    intrebare

    sunt disperata sunt cu sotu meu de 5 ani avem si un copil dar nu am avut niciodata orgasm nu stiu macar cum e va rog sa ma ajutati un sfat ceva va multumesc

    0
    0

  • sunt ana pe 23 Oct 2007, 10:14
    dedaca sun virgina si vreau sa tin pe persoana iubita linga mine ce trebue sa fac?

    parerea mea e de acord cu a dumneavoasttra

    0
    0

  • COTOFAN pe 15 Oct 2007, 21:25
    RABDARE

    Dragele meie.Luati cartea lui Bebe Mihaiescu,A face dragoste aproape perfect.Sa va iubiti. <

    0
    0

  • karina pe 30 Sep 2007, 12:18
    nu stiu ce se intimpla..

    sunt cu prietenul meu de 3 ani,dar mi-am inceput viata sexuala acum 6 luni-cind am implinit 18 ani.Il iubesc dar nu simt nimic in timpul actului,citeodata e kiar dureros.Incerc mereu sa inventez vreo scuza pt ca sa amin totul.Credeam ca sexul ne va uni dar din contra suntem tot mai reci unul cu altul.Nu stiu ce sa fac..Astept sfaturile voastre

    0
    0

  • serban mariana pe 26 Sep 2007, 13:13
    foarte dese

    sunt cu iubitu meu de 1 an si jumatate.Am o relatie sexuala f buna...am avut chiar si 3 orgasme in 10 min?oare este bine?.

    0
    0

  • love pe 14 Sep 2007, 23:06
    nu reusesc

    sunt cu prietenul meu d 2 ani.ma simt f bn cu el,dar nu reusesc s ajung l orgasm,nu imi e rusine d el,ne protejam,totul pare k.c e cu mn?

    0
    0

  • jojo pe 8 Sep 2007, 02:24
    ma ud dar nu simt placere maxima!

    mi-am inceput viata sexuala de 2 ani si pana akum nu am ajuns sa spun:'woww" ma ud dar nu stiu dc nu am orgasm pls da-ti un rasp multumesc

    0
    0

  • popescu pe 30 Aug 2007, 18:54
    sexul

    PENTRU MINE A FOST SUFICIENT CA PARTENERUL MEU SA MA PRIVEASCA SI SA MA SARUTE SI TOTUL A VENIT DE LA SINE DAR DIN PACATE NU IL MAI AM MA PAZESTE DE UNDEVA DE UNDE VOM MERGE CU TOTI

    0
    0

  • dana pe 7 Aug 2007, 02:05
    oare?

    eu mi-am inceput viata sexuala de 3 ani, dar abia de 5 luni am inceput sa am orgasm, de cand mi-am schimbat partenerul. nu stiam cum e, pana ce el nu mi'a zis. ultima oara mi-a zis ca mi-am dat drumul de vreo 60 de ori. dar pe dinautru. mie mi se pare cam exagerat. e orgasm ce simt?

    0
    0

  • claudia pe 31 Iul 2007, 15:34
    sarcina

    de ce nu se vb si despre o sarcina? ce ar trebui sa faca o femeie sa ramana insarcinata in caz ca isi doreste un copil?

    0
    0

  • Cristi pe 24 Apr 2007, 03:36

    sunt sfaturi foarte utile.

    0
    0

  • szonya pe 26 Mar 2007, 17:48

    pai sunt cam de 15 luni impreuna cu prietenul meu si nu stiu daca am avut orgasm , ma simt bine cu el dar trebuie neaparat sa strig sa vada ca ma satisface. imi place cu el dar n u stiu daca am ajuns la orgasm sa fiu cu el ii un lucru frumos si nu as vrea sa ma despart de el is prea nervoasa si asta ma face sa fiu nesigura pe mine si sunt plinuta si mi-e rusine de corpul meu dar am sa incerc metodele propuse par foarte bune si sper sa mearga.

    0
    0

  • iulianna pe 22 Mar 2007, 20:54
    incepatoare

    orgasmul este o senzatie placuta,dar,eu de exemplu,am nevoie de foarte mult timp si relaxare totala pentru a ajunge la el! why?

    1
    0

  • alisa pe 24 Feb 2007, 19:53
    incepatoare

    orgassmul e ceva ce se intimpla pur si simplu nu trebuie numic fortat si simtit de ambii parteneri

    0
    0

  • fatina pe 3 Feb 2007, 16:25
    parere

    sunt absolut de acord in ce priveste complexele legate de corpul tau, deoarece ele te fac sa te inhibezi, sa nu poti sa te relaxsezi asa cum iti doresti si sa simti ceaea ce ai putea simti cu persoana iubita. Totul depinde de modul cum gindesti despre tine, care-i atitudinea fata de propriea persoana. Daca te vei aprecia tu insuti, fii sigura ca vei fi apreciata si de altii.p.s. DEBARASEAZATE DE COMPLEXE

    0
    0

  • Cristina pe 26 Ian 2007, 13:39
    parere

    am citit toate mesajele si vreau sa zic ca mi-am inceput viata sexuala acum un an si nici decum nu reuseam sa ajung la orgasm cu primul meu prieten desi faceam un sex nebun,practicam cam toate pozitiile si totusi nu reuseam.ma mira faptul pentru ca credeam ca penisul lui e perfect pentru mine.Dar...m-am inselat!acum am un nou prieten pe care-l iubesc si ma iubeste.La inceput credeam ca nu e potrivitul si nici nu credeam ca-mi va place penisul lui,mi se parea prea mic.Dar si de data asta m-am inselat!sexul cu el s-a dovedit a fi super!in sfirsit am ajuns la orgasm!cred ca totul tine de creier,de dragoste si de atitudinea LUI fata de tine.Daca te simti cu adevarat iubita,la sigur ca nu vei avea nicicind inhibitii!Eu am 62kg la 1.66 m si ma simt perfecta pentru ca de fiecare data cind sunt goala iubitul ma saruta pe tot corpul si-mi zice ca-s frumoasa.Pupici!

    0
    0

  • laura pe 23 Ian 2007, 00:05
    pt ana

    te inteleg perfect.si mie mi se intampla la fel.am avut o relatie de 6 ani, si am reusit sa am orgasm de foarte putine ori, atunci cand faceam dragoste, in schimb,la sex oral sau masturbare reuseam foarte rapid.nu stiu nici eu de ce, mai ales ca iubeam persoana.acum, sunt cu altcineva si mi se intampla exact la fel.as vrea sa stiu, din ce cauza?

    0
    0

  • GINGASICA pe 10 Ian 2007, 22:33
    orgasmul

    m-am certat cu fetele recent pe acest subiect....cate orgasme poti sa ai pe seara?...si cum definiti orgasmul?

    0
    0

  • nedelcu gabriela pe 10 Dec 2006, 21:06
    vibrator

    eu sunt casatorita de9 ani am o viata sexuala foarte buna dar de 8 luni sunt plecata din tara singura am mers acasa la 3 luni totul a fost ok acum nu mai pot pleca in tara si simnt lipsa sexului, sotul meu ma sfatuit sa imi iau un vibrator ca sa trec mai usor de aceasta problema,eu mi-am cumparat dar nu simt simnt mai nimic,cred ca mia disparut pofta de a face sex eu imi iubesc sotul si nu vreau sa il insel cu toate ca el este de acord daca am ocazia, sa o fac dar nu pot,si de asta am decurs la acesta posibilitate.

    0
    0

  • andra pe 12 Nov 2006, 13:25

    of!sunt constienta de faptul ca trebuie sa fii super relaxata pan sa incepi actul sexual dar nu prea-mi iese deloc in ultima perioada...am un prieten de 1 an si ceva...cu el am inceput viata sexuala...la inceput a fost ffff durers(nu doar prima data)apoi a fost o perioada buna cred ca am si ajuns la orgasm de cateva ori dar acum nu pot nici sa ma relaxez!nu stiu ce sa fac!

    0
    0

  • andrea pe 10 Nov 2006, 13:21
    nu pot sa ma accept

    articolul e super...insa eu am o problema...nu imi place corpul meu,sanii,...si deaceea nu ma simt in largul meu cand fac dragoste cu cineva.fac sex de 4 ani si nu am avut orgasm vaginal nici o data,ce pot sa fac? inbracata chear ma consider sexi,dar cand ajung sa ma dezbrac nu pot sa o fac doar cu lumina stinsa...are vreo leegatura in ceea ce priveste orgasmul? mi-ar place f mult sa primesc rasp la intrebarile mele

    0
    0

  • eva pe 5 Nov 2006, 00:43
    secretul orgasmului

    trebuie stimulat clitorisul

    0
    0

  • Skullz pe 2 Nov 2006, 10:02
    Bolnava lume

    Credeam ca e o chestie naturala... dar cred ca m-am inshelat...

    0
    0

  • mihaela pe 31 Oct 2006, 17:37
    fara frica si retineri!

    sexul este un lucru minunat mai ales daca il faci cu persoana iubita.nu mai asculta de lumea invidioasa si daruieste-te cu toata increderea persoanei iubite si vei vedea ca totul va fii mai frumos si vei descoperii multe lucruri noi despre el, lucruri pe care nu le vei putea afla niciodata daca nu vei incerca.nu-ti fie teama si savureaza momentul!ai incredere!

    0
    0

  • teodora pe 31 Oct 2006, 17:04
    buna

    draga domnisoara,la 17 ani cred ca ai facut destul....

    0
    0

  • ana pe 30 Oct 2006, 18:27
    orgasm

    intr-adevar este f important intr-o relatie sexuala sa existe orgasmul.Nu am avut probleme din punctul acesta de vedere niciodata,doar ca uneori lipsea apetitul sexual din partea mea ,desigur.Acest lucru a influentat foarte mult evolutia casniciei mele,momentan suntem pe punctul de a divorta.Este, cred eu si acest lucru unul dintre motivele importante care au dus la esec,desi am consultat si medici,si am purtat si discutii cu sotul meu pe aceasta tema.Se pare ca nu prea ma credea de lipsa libidoului si desigur nici nu a facut ceva in privinta asta desi eu asteptam sa i-a masuri.E foarte importanta educatia sexuala dar si sa stii sa-ti mentii acea relatie pe care o ai.

    0
    0

  • Ana pe 27 Oct 2006, 15:21
    Mesaj pt domnisoara care tine cont mai mult de teoriile profului de religie decat de prppria ei fericire..

    Draga mea,uite cum stau lucrurile..Cred in D-zeu,cred cu toata taria si sunt sigura ca el de acolo de sus ne guverneaza vietile si ne da fiecaruia un destin..Dar sa crezi ca ai tai copii vor plati pentru ca faci dragoste cu prietenul tau?...Asta mi se pare mai mult decat deplasat!!Sa faci dragoste e cel mai minunat lucru de pe lumea asta,crede-ma.Sa faci dragoste cu o persoana pe care o iubesti si care te iubeste un aceeasi masura.Am avut si eu milioane de retineri,unele dintre ele si de natura religioasa,dar toate dispar atunci cand doresti pe cineva cu toata fiinta ta.Eu zic sa lasi ideile astea si sa treci la stadiul urmator,pentru ca de iubit,te iubeste iubitul tau,daca a asteptat 2 ani sa i te daruiesti,dar chiar crezi ca te va astepta la infinit?Si in plus...nu vreau sa te dezamagesc,dar sa nu crezi nici ca el a fost sfant in toata aceasta perioada si nu a cautat in alta parte ce nu gaseste la tine.Chiar daca a fost doar sex,nu cred ca iti convine sa stii ca iubitul tau e din cand in cand in bratele uneia sau alteia.A face dragoste e un lucru perfect normal si nu e un pacat dac iubesti.Asculta-ma si trezeste-te inainte de afi prea tarziu.Nu e un pacat ...e cel mai frumos lucru din lume sa simti cum sufletele si trupurile voastre se contopesc..sa devii femeie...sa te faca femeia lui.Vei vedea,nu o sa regreti.Astept sa mai scrii.

    0
    0

  • claudia pe 27 Oct 2006, 12:24
    Sunt o persoana norocoasa

    Sunt cu prietenul meu de 1 an si ne intelegem perfect.parca de fiecare data cand facem dragoste este tot mai placut,de orgasm nu stiu ce sa spun ca nu am stat sa le numar.E minunat!!il iubesc!

    0
    0

  • alexandra 18 pe 26 Oct 2006, 23:31
    mishto da eu tot nu pot face nimic in sensul asta

    am un prieten de 2 ani si ne iubim enorm dar...ai mei mi-au dat o educatie sexuala pe care probabil multi si-ar dori-o insa eu sunt mai invechita ca ei ...merg pe urmele ideilor profului de religie d l sc care mereu ne aminteste'pacatul parintilor pedeapsa copiilor' si asta ma ingrozeste pt ca nu as vrea ca din cauza mea copiii mei sa aiba de suferit doar pt ca as vrea sa am si eu o viata sexuala normala.noi ne dorim si de fiecare data cand incercam ne oprim exact la limita din cauza mea.m-am gandit sa merg la un psiholog sa incerce sa ma 'scuture'putin de ideile astea dar nu am nici timp pt asta.el incearca sa ma inteleaga dar nu stiu cat o va mai face...desi imi spune ca atat cat va fi nevoie.nu stiu ce sa mai cred cand vad atatea persoane in jurul meu care se iubesc si pt care sexul e cel mai normal lucru de pe pamant si ma gandesc mereuDE CE NU POT GANDI SI EU CA EI?

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod