Foliculita

Foliculita îți creează probleme?

Foliculita este una dintre afecțiunile extrem de deranjante. În plus, este și inestetică. Iată ce trebuie să faci ca să nu mai ai de-a face cu foliculita.
„Foliculita este afecțiunea dermatologică provocată de infecția cu bacterii a foliculilor Pilsiu. Principalul simptom al acestei afecțiuni este inflamația din jurul firului de păr. Foliculita superficială se manifestă prin pustule (umflături la nivelul pielii cu conținut alb), iar la formele severe apar usturimea, umflături dureroase sau tensiune locala”, explică specialistul Wasim Nazer.

De ce apare foliculita?


Acum, în plină vară, inestetica afecțiune poate crea un adevărat disconfort.
Există, din fericire, o serie soluții la îndemână care ne ajută să scăpăm definitiv de foliculită. „Principalele cauze care duc la apariția foliculitei sunt epilatul cu ceară, epilatorul sau aparatul de ras. De asemenea, imunitatea scăzută, transpirația excesivă sau un stil de viață nesănător din punct de vedere alimentar, sunt motive care duc la apariția foliculitei!”, continuă expertul în remodelare corporală. Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod