Tratamentul care îţi repară inima fără operaţie

Noua metodă de tratament utilizată în cardiologie foloseşte undele acustice, cu ajutorul cărora circulaţia în zonele afectate de boala arterelor coronare este refacută. Află în ce constă această terapie de revascularizare a inimii şi cum te ajută!

Noua metodă de tratament utilizată în cardiologie foloseşte undele acustice, cu ajutorul cărora circulaţia în zonele afectate de boala arterelor coronare este refacută. Află în ce constă această terapie de revascularizare a inimii şi cum te ajută!

 

Revascularizarea inimii cu ajutorul undelor acustice reprezintă o nouă alternativă terapeutică a bolii coronariene, având ca scop obţinerea de vase noi (angiogeneza) şi ameliorarea simptomelor dureroase, specifice cardiopatiei ischemice. Tratamentul este disponibil în România la Centrul Gral Medical din Capitală, unde în luna aprilie poţi să beneficiezi de o reducere de 20% pentru efectuarea acestei intervenţii care se aplică în serii de 3 sedinţe sau 9 sedinţe, cu o pauză de 3 săptămâni între ele.

Astfel, până la sfârşitul lunii aprilie vei plăti 1000 de lei pentru 3 şedinţe şi 2800 lei pentru un tratament complet de 9 şedinţe ( în loc de 3500 cât costă în mod normal).

 

 

Ce avantaje are noua terapie?

 

  • nu necesită spitalizare;
  • nu necesită anestezie;
  • timpul de tratament este redus;
  • intervenţa este monitorizată în timp real;
  • efecte rapide de revascularizare şi ameliorare a durerii;
  • stimulează formarea de noi vase de sânge (angiogeneza);
  • îmbunataţeşte angina pectorală (durerea) şi funcţia cardiacă;
  • îmbunătăţeşte capacitatea de efort;
  • îmbunataţeşte calitatea vieţii.

 

 

Ce este cardiopatia ischemică?


Cardiopatie înseamnă îmbolnăvirea inimii, iar ischemie înseamnă irigare insuficientă. Semnalele cardiopatiei ischemică apar sub diverse forme: angina pectorală (durerea), infarctul miocardic, insuficienţa cardiacă, tulburările de ritm, moarte subita.

Numărul pacienţilor bolnavi de cardiopatie ischemică, aflaţi în evidenţele Ministerului Sănătăţii, se ridică la aproape 1 milion de cazuri.

Cardiopatia ischemică (angina pectorală şi infarctul miocardic) se află pe primul loc în topul cauzelor de deces din România (din 100 decese 60 sunt produse de bolile cardiovasculare).

 

 

Sfatul specialistului

Prof. univ. dr. Eduard Apetrei, medic primar cardiolog - consilier ştiinţific cardiologie Gral Medical


“CardioFort este o metodă terapeutică sigură care se efectuează în ambulator (fără anestezie, fără efecte secundare), ce permite stimularea formării de vase noi de sânge, iar rezultatele permit îmbunătăţirea anginei pectorale, a capacităţii de efort a pacientului şi a calităţii vieţii.

Metoda este extrem de utilă, mai ales pentru pacienţii cu angină pectorală (durere) la care nu se poate face operaţia bypass sau implantarea de stenturi coronariene şi la care angina pectorală nu răspunde la tratamentul recomandat".

 

Comentarii (24)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Petru pe 3 Oct 2014, 10:10
    Tratament

    Tatal meu are 62 de ani, in urma unui efort fizic (2 saptamini in urma) s-a confruntat cu aceasta boala . El se afla in Republica Moldova as dori sa aflu daca s-ar putea de facut o interventie .

    0
    0

  • Alina pe 20 Sep 2014, 13:33
    Remedii naturiste pt inima

    Un tratament care face minuni pt inima este UBIQUINOL JAPONIA. Este un supliment natural produs de japonezi care furnizeaza energia necesara pt buna functionare a inimii. Sa nu uitam ca inima este organul care are nevoie de foarte multa energie pt pomparea sangelui. Ubiquinolul este esential mai ales pt bolnavii de inima.

    0
    1

  • SilviuPre pe 11 Aug 2014, 16:38
    doctori cardiologi

    Am 48 de ani si de la un timp simt arsuri stomacale pentru care in prima faza am luat Dicarbocalm,apoi am inceput sa simt si dureri retrosternale ba chiar mai mult intr-o noapte am simtit ca ma sufoc. Dupa toate astea am mers la spital la Colentina, unde mi s-a facut un EKG si mi s-au recoltat analize. EKG ul a iesit modificat, doctorul m-a internat o saptamana in spital si m-a tinut sub medicatie pentru a stabiliza situatia. La o saptamana m-a lasat acasa. Eu simt aceleasi lucruri si dupa tratament. Vreau sa imi spuneti cateva nume de doctori foarte buni pentru o coronarografie si daca e cazul montare de stent dar prin metoda minim invaziva. Am auzit ca by-pass ul iti asigura dupa montare 10 ani de trai...asa ca exclud total aceasta idee. Va rog sa-mi spuneti cei ce ati trecut prin asta unde ar trebui sa ajung pe maini bune macar pentru un consult.

    1
    0

  • MarinasAl pe 5 Aug 2014, 16:10
    dureri in piept

    am 45 de ani si tmp de 3-4 luni am acuzat dureri in piept, senzatie de sufocare. O data ce simptomele s-au indesit am hotarat sa merg la un consult. Am ajuns la spitalul Militar, mi-au facut EKG din care nu reiesea nimic. Am ajuns acasa cu aceleasi intrebari cu care am pornit si cu teama k voi retrai aceleasi senzatii, Si asa a si fost. Printr-o recomandare am ajuns la dl. dr. Dan Deleanu care mi-a spus ca sunt suspect de infart si sa facem o coronarografie pt ca altfel nu vom stii niciodata de unde apar aceste simptome. Dupa investigatie am fost diagnosticat cu modificare de ventricul stang si am primit tratament medicamentos care sa ma tina sub control. Ii multumesc din suflet acestui doctor care mi-a ameliorat starea si mi-a spus exact ce am, pana la dansul am auzit tot felul de variante dintre cele mai infricosatoare. Cel mai important cand vine vorba de inima, organ vital, consultati un doctor care este foarte bun si daca se poate supraspecializat cum e si dl. Deleanu. Bafta tuturor!

    2
    0

  • weqrty12 pe 29 Iul 2013, 10:51
    Operatie de schimbare a AORTEI costuri

    cat ajunge o operatie la Spitalul Fundeni Bucuresti , unei persoane de 65 de ani . cine stie , va rog umpic de ajutor !

    11
    10

  • voicu anca pe 8 Apr 2013, 11:54
    Angioplastie percutanta transluminala cu implant de stent xience v 4.0x28mm

    Tatal meu a suferit un infarct miocardic infero-posterior Killip cu debut de 14 ore si cu ocluzie acuta artera coronariana dreapta,as dori sa stiu concret care ar fi dieta ideala de adoptat in prima luna dupa interventie.Multumesc.

    5
    11

  • victorin pe 21 Mar 2013, 19:57
    stent

    Buna ziua caut 2 stent Xience 3.0/38 cm si tend Xience 2.75/38cm, ghid pilot 150, gid bmw, balon nc trek 3.0/15cm, balon minitrek 2-3/15cm. Victorin 0766278676 Multumesc mult

    1
    5

  • liliana pe 24 Feb 2013, 20:07
    vene infundate

    mi s-au innegrit unghiile la maini si m-am dus la chirurgie ,am crezut ca e de la degeraturi cu toate ca nu ma durea nu am stat in frig,aici m-a trimis sa fac oscilometria si mi s-a spus ca am vene infundate ,am urmat un tratament cu dipiridamol ,a disparut vineteala de pe unghii dar in schimb am dureri.ce ar trebui sa fac?

    8
    1

  • MONICA pe 14 Aug 2012, 12:36
    CARDIOPATIE

    Buna ziua, Mama mea a fost diagnosticata cu Cardiopatie, cand oboseste transpira si buzele i se invinetesc, bea in fiecare zi doua pastile.Doresc pentru Septembrie sa fac programare dupa data de 19, pentru un control si daca e posibil interventie. Multumesc mult

    8
    0

  • adriana pe 24 Iun 2012, 14:29
    buna

    am probleme cu inima cu PENTALOGIE FALLIOT .AS dori sa stiu dac pot avea copii si dac sunt sanse ce pot sa fac?multumesc

    6
    5

  • lumi pe 19 Mai 2012, 13:36
    tratament

    la clinica de diagnostic gral au niste cardiologi foarte buni. eu am fost la dr.Anastasiu Mihaela si m-am simtit foarte bine...

    11
    0

  • PRISECARU CORNELIU pe 28 Apr 2012, 13:11
    CARDIOPATIA ISCHEMICA

    AM O CARDIOPATIE ISCHEMICA LA REPAUS DIN 2008 SI TRATEZ BOALA CU BISOGAMA 5mg. TRATAMENT PRESCRIS DE D-UL PROFESOR DR.BENEDECHT IMRE TG. MURES.

    8
    1

  • florentina pe 27 Feb 2012, 23:39
    prolaps de valva mitrala

    eu am 25 de ani si sufar de prolaps de valva mitrala. doctorii din Bucuresti nu au reusit sa ma lamureasca prea bine ce sa fac mai ales ca nu se decideau asupra ecografiilor pe care le-am facut in nu stiu cate clinici si spitale la inima. iar mie tot rau mi-era. anul trecut am ajuns la un spital privat din Brasov, Clinicco se numeste, dintr-o intamplare nefericita care s-a dovedit pana la urma fericita. eram la Brasov la niste prieteni si am facut o tahicardie urata... si uite asa m-au dus la urgente la ei. ca sa stiti, urgentele cardiologice sunt gratis la ei. doctorii f f misto si curatenie cum n-am vazut la Bucuresti.

    14
    3

  • elena mirela titiriga pe 28 Ian 2012, 09:01
    tahicardie

    Buna ziua am 27 de ani si am pulsul foarte mare asta de 6 ani am in fiecare zi aproape cate o criza incepe sa imi bata inima f tare 150 bpm lipsa de aer durere in piept imi amortesc mainile nu imi mai simt corpul ma doare rau capul si va spun sincer ca nu mai stiu ce sa fac. As avea si eu o intrebare cum pot scapa de aceste crize si daca pot duce o viata normala. am facut multe ekg si 3 holtere dar in ekg imi spun ca am tahicardie sinusala si holterurile nuu mi-au surprins nici o crisa mi sa spus ca mi-a iesit o aritmie. ma puteti ajuta va rog din suflet

    13
    2

  • bursuc pe 12 Dec 2011, 19:07
    am artere infundate

    sa traiti ! domnule doctor, vin la dv cu rugamintea de a-mi da un raspuns sincer, la problemele ce ma framanta! sant operat pe cord, dublu baypas, de 4 ani , mi s-a infundat carotida stanga , cea dreapta , e pe cale sa se infunde, o artera de la baypas , s-a infundat, a treia artera importanta e pe cale sa se infunde , am angiografia facuta , va rog sa-mi spune-ti , daca cu tratamentul dumneavoastra pot sa desfund aceste artere! si cat ma costa! va multumesc cu respect! asteo

    46
    14

  • caliopi neata pe 20 Nov 2011, 08:41
    detalii despre acest tratament

    am 65 ani si am fost diagnosticata cu insuficienta cardiaca cronica;eu ma simt bine,respir bine,nu am dureri(.mici uneori si de scurta durata)dar obosesc destul de repede la efort(cind merg mai repede sau cind duc greutati oricit de mici) cum pot sa fac o programare pt consultatie,oricum dupa sarbatorile de iarna,mai degraba in prima vara pt ca nu ma simt bine in frig si sunt din Calafat,jud.dolj

    50
    16

  • CardioFort pe 7 Apr 2011, 12:26
    r:jon

    Pt fiecare pacient in parte se stabiliste un dosar cu analize si investigatii...si acesta difera de la caz la caz. In cazul in care pacientul are deja aceste analize numai tb sa le refaca. Ceea ce va pot spune ca toti pacientii tb sa aibe la dosar ecografia si radiografia de cord/pulm.

    7
    0

  • CardioFort pe 7 Apr 2011, 12:23
    R:simion tanase

    Tb sa veniti la centru pe perioada campaniei pt a va face programare la o consultatie gratuita. Doctorul specialist o sa va indice pe baza dosarului tratamentul adecvat si daca acesta include si CardioFort. Cu siguranta acest tratament nu este recomandat pt tensiune arteriala insa dvs aveti si alte probeleme si tb identificata cauza ischemica.

    4
    0

  • jon pe 7 Apr 2011, 12:12
    intrebare

    Pai scrie sus: pe site sau telefon unde se face programarea.... Pe mine ma intereseaza ce analize sunt necesare pt calificare

    6
    0

  • simion tanase pe 30 Mar 2011, 20:50
    cum ne putem programa si unde

    Am un muschi al inimii ingrosat datorita tensiuni arteriale si o insuficenta cardiaca ,intreb aceasta metoda poate ajuta muschiul inimi ingrosat si daca da unde ma pot programa as vrea cit mai urgent sa ma programe multumesc

    2
    1

  • CardioFort pe 30 Mar 2011, 18:58
    Programare

    Puteti face programare la Tel: 021-323.00.00 (02) sau direct pe site-ul oficial al centrului: www.gralmedical.ro Atentie: indiferent de numarul mare de programari daca va faceti programare pana la sfarsitul lunii, veti beneficia de toate reducerile si gratuitatile campaniei. Va asteptam!

    12
    1

  • cmoi pe 30 Mar 2011, 15:31
    Cost tratament

    Scrie in articol cat costa, trebuie doar sa-l citesti

    14
    2

  • Gaby pe 30 Mar 2011, 13:30
    Cat costa un asemenea tratament?

    Cat costa un asemenea tratament?

    21
    6

  • bogorin natalia pe 30 Mar 2011, 11:39
    intrebare

    Cum pot sa ma programez pentru o consultatie si eventul aceasta interventie ?

    9
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod