Poveste adevărată: "Eram obligată să fac sex până la epuizare şi, apoi, mă băteau"

Deşi am numai 25 de ani pot spune că până acum am trăit cât pentru două-trei vieţi. La numai 14 ani, când colegele mele de şcoală intrau la liceu, eu eram vândută ca o bucată de carne pe piaţa din Italia, unde plecasem încrezătoare că o să-i cuceresc pe italieni cu picioarele mele frumoase. Picioare care ştiau cel mai bine să danseze, nu să se desfacă în aşteptarea clientului.
Deşi am numai 25 de ani pot spune că până acum am trăit cât pentru două-trei vieţi. La numai 14 ani, când colegele mele de şcoală intrau la liceu, eu eram vândută ca o bucată de carne pe piaţa din Italia, unde plecasem încrezătoare că o să-i cuceresc pe italieni cu picioarele mele frumoase. Picioare care ştiau cel mai bine să danseze, nu să se desfacă în aşteptarea clientului. Dar n-am dansat nici măcar o noapte în Italia, acolo unde plecasem cu un tip, din dragoste. El a fost primul meu bărbat, iubit şi trădător. După el le-am pierdut şirul, şi sincer nici n-aş vrea să mi-l amintesc.

De fapt multă vreme după ce m-am întors, principala mea preocupare a fost să uit. Să îmi ocup mintea cu orice altceva ca să pot uita prin ce am trecut timp de cinci ani acolo. Nu de puţine ori mi-am dorit să fi murit mult mai devreme, în primii ani din ăia cinci. Dar pentru că un consilier din organizaţia care m-a ajutat să scap de acolo şi să mă întorc acasă mi-a spus odată că numai cei puternici ajung departe, migrează, înving, am ales să fiu dintre cei puternici. Dacă tot m-am numărat, fără voia mea, în statisticile internaţionale ale traficului de carne vie, atât puteam să fac din proprie voinţă: să supravieţuiesc şi să îmi refac viaţa.

Nu vă pot spune multe despre mine din viaţa de dinainte de Italia, pentru că asta ar însemna identificarea mea. Iar unul din preţurile plătite ca să scap din sclavia prostituţiei este şi acesta: că a trebuit să-mi schimb identitatea după întoarcerea mea în ţară. Unii dintre oamenii din reţeaua care m-a exploatat şi pe mine sunt încă liberi şi continuă să facă ce ştiu ei mai bine: bani. Din crime şi sex. De aceea voi fi în această poveste doar una dintre numeroasele adolescente din România care a visat să danseze pe scenele lumii şi a sfârşit într-un subsol insalubru dintr-o suburbie a unui mare oraş italian.

Am fost bătută, înjurată, schingiuită, arsă cu ţigarea, trecută prin violenţe de care nici nu vă imaginaţi că ar exista şi care fac să pălească expresia atât de dragă presei de la noi „supusă la perversiuni sexuale”. Nimic din arsenalul prostituţiei nu mi-e străin, iar atributele mele pe care orice fată şi le doreşte – un corp frumos, armonios, o faţă catifelată şi inocentă - mi-au adus în acest caz cele mai mari deservicii. Pentru că eram mereu preferată de clienţi. Iar asta se traducea în ore lungi, epuizante, de sex, iar când pur şi simplu nu mă puteam ridica din pat ca să-mi fac măcar propria igienă eram bătută şi violată de supraveghetorii care trebuiau să aibă mereu fetele „în priză”.

Nicio femeie nu ar trebui vreodată să treacă prin aşa ceva, niciun om nu ar trebui să ajungă în situaţia aceea. Dar mereu vor exista victime atâta vreme cât va exista cerere, şi câtă vreme fetele tinere îşi imaginează că orice bărbat sexy care le acordă atenţie o face pentru că ele sunt unice şi irezistibile. E adevărat, toate suntem unice, dar de cele mai multe ori ne purtăm ca nişte gâşte uşor de păcălit cu aceleaşi vorbe.

Povestea mea a fost de două ori la un pas de încheiere. Am încercat să mă sinucid de două ori în primul an de sclavie. Ca şi la puşcărie, primul an a fost cel mai greu. Apoi ajungi să te dedublezi. Nu mai eşti tu aceea pe care o posedă tot regnul masculin de pe lume, ci doar o simplă bucată de carne care ţi-e dată în custodie vremelnic, ca să o întreţii în asemenea măsură, cât să fie dorită. În încercările mele de sinucidere mi-am dorit ca măcar să îmi produc suficiente mutilări cât să nu mai fiu dezirabilă.

Dar se pare că Dumnezeu avea alte planuri cu mine. Iar în cei cinci ani de sclavie nu m-a izbăvit de chin stricându-mi corpul, care se încăpăţâna să rămână suficient de dorit.

Eliberarea mea a survenit într-un moment în care eu nu mai speram nimic. Ajunsesem aproape la 20 de ani, dar eu mă simţeam de 50. Uneori nici nu-mi mai aminteam câţi ani au trecut, dar îi măsuram în numărul de subsoluri prin care trăisem. Fuseseră cinci, câte unul în fiecare oraş în care fusesem dusă. Apoi a fost o razie a poliţiei –mai fuseseră şi altele, dar de fiecare dată ei aflau din timp - şi probabil am fost considerată o pagubă colaterală. Oricum eram suficient de folosită, deci se puteau lipsi de mine, de vreme ce prospăturile vin permanent.

După eliberare am trăit cu certitudinea că urmează executarea mea. Nici acum nu sunt sigură că am scăpat. Până la moarte voi avea probabil această îndoială. Am revenit în România, am fost ajutată să mă stabilesc într-o zonă complet străină şi datorită faptului că tata, omul care mă crescuse până la 14 ani, singura mea rudă în viaţă, murise cu un an înainte, fără să mă mai revadă. Nu mai aveam pe nimeni important, care să merite efortul de a mă reintegra în familia lărgită.
Aşa că am luat-o de la zero. Organizaţia pe care nu o pot numi (nu am voie) m-a ajutat să îmi termin liceul, iar acum sunt chiar studentă. Lucrez în acelaşi timp într-un salon de frumuseţe şi visez că peste câţiva ani voi avea propria frizerie. Paradoxal, după atâţia ani în care coşmarul vieţii mele a fost acela de a îmbrăţişa cu de-a sila bărbaţi străini, am descoperit că mâinile mele fac minuni asupra scalpului lor. Masajul meu de după tuns, spălatul părului sau epilarea pe care o aplic clienţilor mai cocheţi mă fac acum una dintre cele mai solicitate frizeriţe-cosmeticiene, aşa cum eram cândva cea mai solicitată curvă. Iar asta nu mă deranjează. O iau aproape ca pe o răzbunare a sorţii. Pe mine şi pe ei.

Pentru că indiferent de finalul care e aparent fericit, eu încă mă simt vinovată pentru ce am trăit în cealaltă viaţă. În viaţa mea de bucată fragedă de carne.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.

 
 

Comentarii (21)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ned pe 8 Apr 2014, 11:33
    Rapandule ordinare

    Rapandule ordinare, mai spun ca au fost vandute , livrate, pasate...etc , de parca ele ar fi fost chioare si proaste si n-ar fi stiut ce se intampla..Asa ajungi numai daca vrei tu ,in italia de regula ajung numai panaramele ptr ca se stiu ce hram poarta barbatii de acolo cand vine vorba de femei. Era o vorba in trecut; 'Toate drumurile duc la Roma', Acum ; 'Toate tarfele se duc la Roma'

    3
    2

  • nicol pe 22 Dec 2013, 23:22
    o viata murdara

    de la 16 ani..am vazut greu..am inceput sa fac diverse lucruri pentru ca aveam nevoie de banii sa mi ajut familia..care erau la pamant..ramaneau fara casa erau disperatii...am reusit..dar pot spune ca am ramas traumatizata...pt k ..miam vandut trupu pentru niste hartii jegoase...a trecut timp..pana intro zi cand miam dat seama ca nu e bine..singura mea porblema acum e ca am o relatie..si el a aflat cateva lucruri si am crezut ca ma va intelege dar la fiecare cearta imi scoate ochii..mie teama sa nu afle tot adevaru..pentru ca il iubesc si vreau ceva mai mult..sincer am gresit enorm in relatia asta..si vreau sa o salvez si vreau sa indrept greselile..pt ca lam facut sa se simta ca un porst in multe ipostaze ...regret tot..ce pot face sa fie totul bine?

    3
    3

  • Ecaterina pe 18 Nov 2013, 19:34
    Ai grija.........................

    < Este foarte oribil ce ti sa intamplat .LUMEA devine din ce in ce mai rea si poate sa vina unul si sa-ti spuna orce , si unii dintre noi credem si si ai ascultam.Acel cineva pote sa iti faca mult rau si greu treci peste.Asa ca AI GRIJA DE TINE>

    4
    3

  • 2Pac pe 11 Iul 2013, 12:12
    Anonim

    Prostitutia e un job murdar, eu am facut parte dintr-o organizatie si eram obligat sa conving fetele sa vina la un casting de fotomodel, acesta find doar un paravan( acele fete erau superb de frumoase, iar eu le ajutam pe unele sa scape) le aveam pe constiinta pe unele, iar pe una chiar am avertizato spunandui sa transmita mesaj sa nu mai vina niciuna pt a nu mai continua. Intr-o zi era o fata care ma sedus, ea avand o fata inocenta, si am platit pt ea spunand doar ca fac sex cu ea, dar nu era adevarat, si am ajutat sa dezbine organizatia si cercul vicios, eu find complice si dand declarati la politie ca eram obligat am scapat, si fiti atente fetelor, fiecare sunteti unice si frumoase asa ca aveti grija de voi, si nu va luati dupa mere laudate ca nu e bine. Desi eram un fel de proxenet, eu nu imi doream asta, + ca acum am o relatie cu fata pe care am scapato, si chiar o iubesc( nu a ajuns sa fie prostituata)

    7
    1

  • Nelu pe 4 Iul 2013, 11:52
    Rautatea umana

    Rautatea umana nu are limite , daca omul e diabolic numai conteaza ca este o fiinta rationala si in acest caz este depasit net de un animal afectuos chiar daca acesta este consdierat instinctual.Indemn aceastafata sa/si caute un baiat curat la suflet si modest cu frica de Dumnezeu si apucaturi normale si sa evite golanii infecti!!!!!!!!

    8
    3

  • hexy pe 17 Mai 2013, 14:11
    indiferentza ne omoara

    un filosof a spus,,... ca cei rai sa anvinga e deajuns ca cei buni sa nu faca nimic. sa recunoastem ca atunci cind vedem ilegalitati la cei de linga noi mergem mai departe si spunem....NU E TREABA MEA.. IAR CIND VA FI TREABA TA ALTUL VA TRECE PE LANGA TINE SI VA ZICE LA FEL CIND TU ASTEPTI UN AJUTOR DISPERAT DE LA EL.....DACA VREI SA SCHIMBI LUMEA ...POTI! INCEPE CU TINE.!!

    4
    4

  • Violeta pe 16 Mai 2013, 13:06
    Fii tare!

    Nu iti face probleme,toti trecem prin lucruri d care nu ne vrem aminti niciodata, ceea ce iti spun e sa lasi totul in urma si sa iti continui viata ca si cum nu sa intamplat nimic,si inca ceva ,sa nu ai incredere niciodata in nimeni ,pt persoanele te vinde ! ai grija de tine.

    3
    5

  • daniel pe 22 Apr 2013, 04:19
    Imi pare rau

    Este trist ceea ce ti s-a intamplat...insa ma bucur ca esti libera si ca iti poti relua viata.Sunt rani grele...Dumnezeu sa te ajute.:( Ceea ce este trist e ca probabil sunt multe alte persoane care acum sufera...de care nu stim.:(

    7
    1

  • aaa pe 15 Ian 2013, 09:08
    sssssssss

    de ce sunt liberi? si inca fac asta???? pt ca li se permite.!!!!..daca povestea asta este adevarata de ce organizatia asta care te a ajutat pe tine nu fc nimic din ce ar trebuii sa faca cu adevarat??? nu sa va salveze pe voi si sa va ascunda...ci sa le dea lor izbavire si iertarea ... suprema......

    4
    2

  • adi pe 1 Dec 2012, 15:22
    eu am fost unul care a facut chestia asta

    dar niciodata nu am vandut doar am cumparat si eliberat dupa ce am platit acel pret de rahat,chiar leam ajutat sa se descurce singure fara nimeni , credema ca tiam citit povestea si am inceput sa plang de faptul ca dumnezeu tia fost alaturi si tea ajutat multumestei lui

    12
    2

  • cris pe 25 Iun 2012, 13:31
    e timpul sa facem ceva!!!!!!!!!!!

    buna, fetelor! tocmai mi-am terminat lucrarea de disertatie, scrisa pe tema prostitutiei, insa vreau sa imi continui cercetarea, asa ca am nevoie mare de ajutorul celei care a trimis articolul. E timpul sa facem aceste povesti auzite, fara rusine, nu ai motive de rusine. In Romania se pare, dupa cum am observat in cercetarea mea, e o mare rusine sa fii prostituata, dar e scuzabil pt un barbat sa cumpere o fiinta umana. Acets lucru arata ca inca sunt discriminate femeile. e timpul sa facem veva.

    6
    7

  • Bianca pe 22 Iun 2012, 15:31
    Wow!!!

    Incredibil ! Trebuie sa iti vindeci rana din suflet. Trebuie sa iti refaci viata fiindca esti tanara, ar trebui, de ce nu, daca zici ca nu mai ai pe nimeni, ar fi frumos sa-ti gasesti dragostea..Sa-ti termini studiile si sa ajungi cineva, sa ai o familie si sa fi fericita! Meriti din plin tot ce-i mai bun, tot ce nu ai avut parte cand erai doar o copila. Mult succes si fruntea sus! Esti o luptatoare, o eroina, te-ai salvat pe tine reusind sa induri si sa astepti. Acum lumea e a ta! Dumnezeu sa te ajute! Cu mult respect, Bianca! :*

    4
    3

  • krina pe 3 Mai 2012, 20:35
    -

    nu esti tu de vina, aveai doar 14 ani. parintii tai unde erau cand ai vrut sa pleci? te-au lasat sa te duci la munca in italia, minora? cum este posibil sa existe astfel de parinti?

    14
    5

  • dana pe 3 Mai 2012, 15:51
    socant

    doamne ami pare rau pentru ceai patit si prin cate ai trecut ati doresk o viatza fericita si uita prin ce ai trecut pentru ca tu nu esti vinovata incearca sa faci ce teai dorit si mergi inainte te pop dulce ai grija de tine :*:*:*ai fost chiar puternica si incearca sate protegezi de totii jegosi de pe pamant si sate ajute dumnezeu sa mergi inainte si sate vindeci si sa uitii de viatza care ai avuto pana acuma pop grija de tine doamne am ramas cu o fata de trista cand am citit prin ce ai trecut :(:( ai grija de tine si sati mearga totul bine

    7
    5

  • bibi pe 2 Mai 2012, 16:01
    doamne fereste

    e fara cuvinte asa ceva.dar obscenitatea nu mai are limite.barbatii sunt mai rai decat cainii.este o disperare sexuala fara limite,cu mult peste limita imaginatiei.cu mult ce a fost vreodata de cand este omenire.niste porci de caini animalizati la maximum.de aceea ma bucur cand sunt omorati de femei.cum l-a ucis o chinezoaica pe un chinez strangandu-l de coaie pana a facut infarct.

    9
    4

  • coCO pe 2 Mai 2012, 00:41
    fruntea sus !!!!!

    ACELASI CAZ AM INTALNIT IN BRUXELLES [AFLANDU-MA AICI PT MOMENT}SINCER FATA RESPECTIVA A SCRIS O CARTE ,CARE DACA O INCEPI NU O MAI LASI , POVESTI FFFF TULBURATOARE ............... NU NUMAI IN ITALIA CI SI IN ALBANIA ,SERBIA ,BELGIA SI FRANTA ACEASTA FEMEIE ESTE ACUM MAMICA SI A GASIT IN SFARSIT OMUL VIETII CARE A SI SCOSO DIN ACEST MEDIU ................, CE POT ZICE DECAT FRUNTEA SUS DRAGUTA SI NU UITA CA IN VIATA ASTA TOTUL SE PLATESTE ! AI GRIJA DE TINE

    10
    2

  • gabriela pe 1 Mai 2012, 19:34
    sax nedorit

    sun trista si chiar am plins pentr ce ai patit dar ai acum o alta viata esti iubita si respectata,dorita si apreciata!este foarte mult si foarte bine pentru tine!nu te mai acuza incearca sa lasi trecutul si mergi mai departe.noi toti oameni patim tot soiul de necazuri uni chiar si mai grave.cosmarul tau groaznic de 5 ani sigur iti va da 50 de ani de pace si bunastare.cel mai usor iti va fi cind vei reusi sa ierti.nu te lasa lupta spera reuseste!

    8
    4

  • ramona pe 1 Mai 2012, 10:56
    e greu...

    imi cer scuze dar nu stiu cum sa ma adresez acestui suflet chinuit care sia scris un pasaj din viata ei aici.....mi ar fi usor sa te judec , asa cum sigur au facuto multe persoane , dar io nu am sa fac asta ...sunt femei care gresesc si la 25 ani si 40 ani , ce sa zic de tine la 14 ani ?? probabil acum ai 25 ani , nu stiu , cu inaintarea in varsta devenim mai intelepte . scrie o carte care sa arate acest pasaj greu din viata ta si publico , nu trebuie sa scrii numele la nenorociti , poti sa le dai tu alte nume evident , o sa te simti eliberata si DOAMNE AJUTA ! te pup .....

    5
    2

  • Ena pe 30 Apr 2012, 12:38
    Socant!

    Multe tinere datorita faptului ca sunt credule si naive ajung sa aiba parte de asemenea tratamente din partea celor fara scrupule ce urmaresc doar banul si care calca peste cadavre ca sa-si atinga scopul. N-ar strica ca exemplul tau si trairile tale sa le dea de gandit mai mult tinerelor ce sunt racolate de indivizi dubiosi , ce le promit marea cu sarea si locuri de munca atractive . D-zeu sa te intareasca sa treci peste si mult noroc!

    15
    2

  • Cristina pe 29 Apr 2012, 23:12
    Mult noroc!

    Greu de zis ceva dupa ce am citit povestea ta. Este inimaginabil cat de rai pot fi oamenii, cat de inumani. Sper sa iti revii si ca viata ta de acum inainte sa fie una mult mai buna. Mult noroc!

    19
    3

  • ellla pe 29 Apr 2012, 14:00
    hmmm

    nu esti vinovata ptr ce ti s-a intamplat. primul lucru pe care tre sa il faci este sa te ierti pe tine insuti. poate te-ar ajuta sa fii mai puternica daca ti-ai alege drept ocupatie, in timpul liber fireste, sa ii ajuti pe cei de la centru care consiliaza persoanele care au fost violate, ca tine. ma gandesc ca tu vei stii cum sa ajuti acele persoane si ce sa le spui si te va ajuta sa treci peste asta, sa fii mai puternica. e socant ce se intampla inca si cea mai mare vina o au barbatii. tre sa fii mult mai reticenta in relatiile cu barbatii si sa iti acoryi timp si rabdare ptr a te vindeca. mult succes

    20
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod