Oamenii care fac ASTA sunt cei mai fericiți, arată studiile

Cei mai mulți dintre noi sunt nevoiți să muncească, dar importanța pe care o acordăm jobului și suprasolicitării ne revine nouă.
Daca nu stiai, este mai bine pentru sanatatea si fericirea noastra sa profitam la maximum de timp si sa ne bucuram de micile bucurii ale vietii, dovedit fiind faptul ca cei care pretuiesc timpul liber sunt mult mai fericiti.

Ai doar viata asta, chiar vrei sa o traiest lucrand incontinuu?!

Un studiu din 2016, publicat de Societatea pentru Personalitate si Psihologie Sociala, spune ca banii nu sunt o garantie a fericirii; in schimb, pretuirea timpului liber poate aduce un sentiment mai mare de bunastare si satisfactie in viata.

Pentru studiu, participantii au fost intrebati daca ar prefera sa aiba un apartament scump si sa ajunga repede la locul de munca, sau un apartament mai putin costisitor, dar care este mai departe de locul de munca.
De asemenea, li s-a cerut sa aleaga intre absolvirea studiilor superioare, care sa ii ajute in obtinerea unui job bine platit, dar cu ore multe de munca, si absolvirea studiilor medii, care i-ar ajuta sa obtina un job cu un salariu mai mic, dar si cu ore mai putine petrecute la birou. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod