Nu te mai întreba cum ar trebui să fie viața ta. Pierzi timp prețios. Trăiește-o! Atât de simplu

Să renunți nu înseamnă să uiți, ci să îți amintești fără nicio teamă. Este un pas înainte către a trăi în prezent și a învăța lecțiile. Amintește-ți că nu ești definită de greșelile tale, de durerea ta, de cicatricile tale și nici de trecutul tău. Ești liberă. Ești aici.
Când ne așteptăm ca viața să fie într-un anumit mod pentru a fi suficient de frumoasă pentru noi, ne ascundem de atât de multe oportunități reale... iar atunci când renunțăm la așteptări și la a ne spune cum ar trebui să fie, ne eliberăm mintea pentru a face față schimbărilor neașteptate, provocărilor și haosului vieții în cel mai eficient mod posibil. Creăm spațiu pentru acceptare, învățare și creștere. Învățăm din greșelile noastre și ale altora. Vedem lumea cu o altă mentalitate.
Și treptat ne permitem să facem un pas în față cu mai multă liniște în suflet.

Iată câteva lucruri importante pe care să le știi și care te vor convinge să renunți la "Cum ar trebui să fie viața":


1. Deseori ni se par mult prea banale lucrurile care merită nu doar atenție, ci și recunoștință din partea noastră. Cât de des iei o pauză pentru a aprecia viața pe care o trăiești? Ar trebui să privești în jur și să fii recunoscătoare pentru sănătatea ta, pentru familia ta, pentru casă ta.
Nimic nu ține la nesfârșit. Citește continuarea pe kudika.ro


kudikaro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod