Metoda promisiunilor mici te ajută să îți îndeplinești toate obiectivele. E mai simplu decât crezi!

De mâine, începi să faci sport acasă. De luni, începi să mănânci mai sănătos, iar săptămâna următoare vei face yoga în fiecare zi, vei citi câte zece pagini înainte de culcare și vei bea zilnic opt pahare cu apă. Nu crezi că îți scapă ceva?
De multe ori, avem tendinta de a ne motiva brusc si de a ne face zeci de planuri marete, pe care promitem solemn sa le respectam „de acum inainte”. Ceea ce ne scapa din vedere este ca promisiunile imense sunt greu de dus la capat, mai ales atunci cand este vorba de foarte multe, simultan.

Ce se intampla este o uriasa presiune, pe care chiar tu insati o ridici si ti-o pui pe umeri. Cand esti stresata si presata, probabilitatea de a reusi sa te tii de planul acela aparent perfect scade semnificativ.

In schimb, spun specialistii, exista ceva ce se numeste „metoda promisiunilor mici”, care functioneaza excelent, indiferent de obiectivele tale.
Iata cum!

Cum functioneaza metoda promisiunilor mici?


Suntem de acord ca „metoda promisiunilor mici” suna mai putin bine decat „metoda planurilor marete”, insa prima dintre ele va functiona de fiecare data de cel putin zece ori mai bine decat a doua. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod