Karma de familie: cum poți vindeca rănile transgeneraționale și traumele din mamă în fiică

Karma de familie poate fi prezentă în subconștientul tău, fără să îți dai seama. Anumite comportamente pe care le ai sunt ghidate de aceasta. Tu poți să rupi ciclul suferințelor din neamul tău!
Ranile transgenerationale sau traumele transgenerationale sunt un subiect relativ nou pentru noi, iar psihologii abia acum au acumulat suficiente informatii pentru a ne explica ce urmari au asupra noastra. Karma de familie se transmite din mama in fiica sau fiu, de la tata la copil, dar nu e tot. Uneori putem purta traumele stra-stra-bunicilor nostri, pe care nici macar nu i-am cunoscut.

Ce este karma de familie?


Poate ca am aparut intr-o anumita familie pentru anumite lectii si experiente pe care aceasta ni le ofera.
Ne pot transmite trasaturi, negativitati, traume si neajunsuri noua si altor membri ai familiei, din generatie in generatie.

Membrii familiei au anumite credinte colective, comportamente si tipare energetice pe care le adoptam pentru ca suntem complet imersati in acel mediu familial. Percepem aceste lucruri ca fiind normale, deoarece copiii sunt foarte impresionabili si absorb conditiile si credintele mediului inconjurator ca niste bureti.

Asadar, indiferent de credintele, valorile si comportamentele pe care le are o familie, noi preluam trasaturi similare.
Acestea ne determina sa ne simtim si sa ne comportam intr-un anumit mod. „Cauzele” lor au o multime de „efecte” asupra noastra. In plus, comportamentele noastre provoaca o multime de efecte asupra lor. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod