Cum să te conectezi cu ghidul tău spiritual

Ghidul tău spiritual așteaptă să te susțină. Însă nu o poate face dacă nu îi ceri tu asta. Ales cu grijă pentru tine, ghidul tău spiritual este o ființă care este complet dedicată creșterii tale.
Singura sa preocupare este să te sprijine și să te ghideze cât mai mult sau mai puțin vrei. Iată cum poți dezvolta relația cu ghidul tău spiritual!

Moduri prin care te poți conecta cu ghidul tău spiritual


1. Roagă concret


Ghidul tău spiritual te poate călăuzi în orice problemă, de la găsirea unui loc de parcare până la vindecarea unei inimi frânte, descoperirea bucuriei în locul potrivit, întâlnirea viitorului partener, descoperirea curajului etc. Nicio solicitare nu este prea mare sau prea mică.
Dar trebuie să îți faci cunoscută dorința în mod concret pentru a fi ajutat.

2. Nu te atașa de rezultate


Probabil că îți imaginezi relația perfectă dintre tine și ghidul tău spiritual. Însă în momentul în care renunți la aceste gânduri și la impresiile pe care le ai despre cum ar trebui să fie această experiență, relația voastră se va aprofunda. Renunță la gândurile minții tale cu privire la această relație și deschide-ți inima pentru a primi îndrumarea în moduri care depășesc așteptările tale.

3. Creează o cutie specială de comunicare cu ghidul tău


Găsește o cutie mică special pentru comunicarea cu ghidul tău spiritual. Pe o bucată mică de hârtie, scrie o întrebare sau ceva specific pentru care îți dorești ajutor.
Împăturește hârtia și pune-o în cutie!

4. Cere un semn


Alege un obiect special pe care ți-ai dori să îl primești ca modalitate de a comunica cu ghidul tău. Ar putea fi orice, de la o stea la un trandafir roșu. 

5. Creează un spațiu sacru


Creează un spațiu sacru pentru a te conecta cu ghidul tău în fiecare zi. Ar putea fi o noptieră, marginea unui geam, tăblia patului sau chiar colțul unei încăperi. Rezervă-ți timp în fiecare zi pentru a te conecta cu ghidul tău spiritual.
Ca orice relație din viața ta, pentru a crește, trebuie să investești timp de calitate în ea.

6. Ia legătura prin meditație


Ghidul tău spiritual este întotdeauna pregătit să se conecteze cu tine, dar frecvența sa nu este la fel de ușor de găsit ca cea a televizorului. După cum spuneam mai sus, rezervă-ți timp pentru a te întâlni cu ghidul tău, prin meditație. Aceasta reprezintă o modalitate excelentă de a face legătura inițială cu ghidul tău.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod