Selfie

Ce spun fotografiile pe care le postează pe Instagram despre personalitatea lui

Prin intermediul reţelelor sociale îţi poţi da seama cu ce fel de persoană ai de-a face!
Din păcate sau din fericire, mass-media dezvăluie ce fel de persoană eşti şi acest lucru se întâmplă şi în cazul lui.

Iată 4 tipuri de bărbaţi pe care i-ai putea întâlni şi ce poate spune profilul lor de Instagram despre ei:


Împătimitul selfie-urilor
Acesta este genul de bărbat care îşi face numeroase selfie-uri. Dragostea de sine e minunată, dar dacă fiecare fotografie a lui este la fel şi doar costumul diferit, atunci nu pare o partidă bună. Acel bărbat poate avea tendinţe de narcisism, şi poate fi ori ori plin de el ori lipsit de încredere.


Împătimitul de călătorii
Acesta este genul de bărbat care, practic, merge în vacanţă doar pentru a posta o fotografie de acolo. Dacă fotografia nu exprimă nimic altceva şi nu are vreo descriere, te vei întreba de ce a mers acolo sau ce a făcut acolo. Nu e de judecat nevoia de a împărtăşi aventurile pe care le trăieşte, dar trebuie să arate mai mult decât că el călătoreşte pur şi simplu. Trebuie să arate şi ce altceva îi place.

Împătimitul de sală
Acesta este genul de bărbat care este constant la sala de sport.
Toate apariţiile sale pe reţele sociale constau în clipuri şi fotografii cu el făcând sport. Nu e nimic în neregulă cu această activitate, dar acest lucru poate arăta că persoana respectivă e obsedată de o viaţă perfectă, fără greşeli şi lipsită de micile bucurii de zi cu zi. Este bine să avem hobby-uri, dar atunci când devine o obsesie, ar putea interveni în relaţia de cuplu. Dacă ai aceleaşi pasiuni ca şi el, s-ar putea să vă potriviţi.

Împătimitul de distracţie
Acesta este genul de bărbat care arată în mod constant evenimentele la care participă.
El va avea numeroase poze cu prietenii lui în cluburi, la o bere sau la petreceri. Este acel tip care vrea întotdeauna să participe la toate evenimentele care au loc în oraşul lui şi nu numai. Dar, uneori e indicat şi un weekend de odihnă. Ai putea avea o relaţie cu el dacă şi tu îţi doreşti să ieşi mereu la distracţie.

Aceste tipuri de profil nu arată cu exactitate ce face sau cine este o persoană. Analizarea acestor profiluri nu sunt întreaga poveste. Nu puteam cunoaşte pe cineva doar pe baza unui set de fotografii, avem nevoie de mult mai mult decât atât, însă poate fi un început.
Majoritatea oamenilor sunt mai complecşi decât ceea ce poate fi dedus din mediile lor sociale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod