Ce isi doresc barbatii de la femei?

Cand un barbat iti transmite semnale ca te place, te gandesti, desigur, ce anume il atrage la tine, pentru a sti care iti sunt atuurile din punctul lui de vedere si cum il poti "da pe spate".
Cand un barbat iti transmite semnale ca te place, te gandesti, desigur, ce anume il atrage la tine, pentru a sti care iti sunt atuurile, din punctul lui de vedere, si cum il poti "da pe spate". I-ar placea lui, oare, daca ai face primul pas? Cum ar interpreta gestul tau si ce ar crede apoi despre tine? De fapt, ce il atrage la o femeie? Afli raspunsul la aceste intrebari si la multe altele citind acest articol.

Privirea, in centrul atentiei


Desi s-ar putea sa te surprinda aceasta preferinta a barbatilor, este bine sa stii ca, in medie, aproximativ 40% dintre barbati sunt atenti cel mai mult la ochii unei femei pe care tocmai au cunoscut-o. Mai bine zis, la privirea ei si la ce mesaj le transmite aceasta. Asa ca atuul numaru 1 al seductiei unei femei ramane privirea. Ochi albastri, verzi, cu machiaj sau fara... nu prea conteaza. Pe locul doi in topul "armelor" seductiei se afla surasul, urmat de picioare, aspect general, par si voce.

Barbatii isi doresc tandrete


In relatia cu iubitul tau, pune blandetea pe primul plan. Este trasatura de caracter pe care o apreciaza cel mai mult. Barbatii se dau in vand dupa tandrete, vorbe dulci si mangaieri. Daca il iei cu binisorul, ii vei capta atentia si vei obtine mult mai mult de la el decat ai reusi prin intermediul observatiilor, aducerilor aminte sau al cicalelii. Dupa blandete, printre lucrurile pe care barbatii le admira la o femeie, se numara inteligenta si abia apoi umorul.

Primul pas


Stereotipul persoanei care te abordeaza in mod indiscret, care te opreste la coltul unei strazi intrebandu-te daca nu cumva va cunoasteti din intamplare, pierde din ce in ce mai mult teren in fata domnilor stilati. Interesant este ca acestia din urma se impart in doua categorii. O parte dintre ei sunt clasici si adora sa faca pe cuceritorii, in timp ce altii sunt mai practici si mai comozi si nu i-ar deranja deloc sa faci tu primul pas. Ba chiar ar aprecia spiritul tau de initiativa, gandindu-se ca esti la fel de dezinvolta si in pat.

Prima intalnire


Pentru ca esti o femeie moderna, cuvantul egalitate te duce cu gandul la conflictul dintre barbati si femei. Egalitatea nu este insa valabila si in cazul primei intalniri. Barbatul este cel care face prima invitatie si tot el achita nota de plata. Putini sunt cei care sustin ca nu i-ar deranja sa fie invitati si sa nu achite ei nota, dar sunt dispusi sa imparta cheltuiala in doua. Probabil este vorba de orgoliu si mandria tipic masculina.

Stop criticilor


Desi barbatii nu sunt prea exigenti in ceea ce le priveste pe partenerele lor, ei au totusi cateva doleante. Te-ai intrebat vreodata ce nu suporta la tine? Primul lucru pe care il asteapta de la tine este sa incetezi sa il mai critici, observatiile tale il deranjeaza cel mai mult. In al doilea reand, ar aprecia daca ai fi mai exuberanta si i-ai imbratisa ideile cu entuziasm. Il mai deranjeaza maniile tale, gelozia, spiritul independent si devotamentul fata de cariera.

Tata, inainte de toate


A forma un cuplu inseamna a-ti lua un angajament. Sunteti impreuna de mult timp si stiti ca sunteti facuti unul pentru celalalt. Tu iti faci mereu planuri in legatura cu economisirea banilor, dar stii la ce se gandeste el? Pentru majoritatea barbatilor, viitorul relatiei lor include paternitatea, inainte de toate. Pe locul doi se situeaza planul de a cumpara o casa. Poti crede ca, in opinia lor, mariajul poate veni abia dupa aceea?
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 27 Iul 2012, 04:18
    Viata e ciudata!

    Buna!Am tot citit in stanga si in dreapta diverse..legat de relatii,psihologie,etc.Am ajuns intr un punct dupa o relatie foarte lunga in care nu credeam ca o sa ajung vreodata.M am despartit de al meu iubit din cauza faptului ca in ultimile luni nu l mai recunosc.Imediat dupa si-a gasit pe cineva.nu a durat mult si s-a intros acasa.ca sa decsopar ca de fapt ne iubeste pe amandoua.cu ea a stat 2 luni.cu mine 10 ani jumatate.eu tot ce am cerut de la el este putina atentie sa ma iubeasca si sa il iubesc.simplu!insa se pare ca lucrurile uneori nu mai sunt simple.ciudata este viata...sunt sigura ca ne-am pierdut pe drum si am gresit amandoi.i am acordat o sansa mie si noua...si i a dat cu piciorul din cauza ca s a grabit si se pare ca nu stie ce vrea...de la el de la mine ...de la noi...de la femeia aia,.....este trist....am luptat si am facut tot ce s-a putut....insa e atat de greu sa decizi salasi pe cineva sa plece cand iubesti atat de mult...insa asta este....nu mai suport aceasta nesiguranta....si oricat de puternica sunt..am totusi o gramada de intrebari si al meu subconstient...nu este deloc ok.insa eu totusi lupt..orice ar fii cum ar fii.....uneori nici nu stii ce sa faci si cum e mai bine....daca mai acorzi o sanasa din nou la un moment dat si se intampla aceeasi poveste ce faci?cate sanse sa dai unui om cu toata iubirea din lume....sunt o femeie cu foarte multe calitati, si nu o zic eu asta...ci cei care ma cunosc.....si totusi ma intreb ....de ce ramanem blocati ?si luptam si iubim o persoana ...care costoent sau nu ....ne raneste?sau nu lupta cumva pt a remedia situatia?pt ca se pare ca suntem diferiti....si icnerc sa renunt la aceasta intrebare :de ce? pt ca orikum este greu sa gasim raspunsul....tot ce putem face este sa luptam sa fim fericiti ....si impliniti....viata e scurta....si putem iubi din nou .....cu toate ca daca ar fii sa vorbesc depsre mine.....sunt foarte dezamagita...sa iubesti pe cineva ..si acel cineva sa iti zica sunt debusolat ..nu e vina ta ...insa nu stiu ce sa fac cum sa fac ...si tot eu care am luptat sa refac relatia.....sa zic ok....esti liber ...fii cu ea.daca asta iti doresti...e atata de greu sa rostesti aceste cuvinte cu calm..cum am facut-o eu azi ...chiar daca inima mea e franta si intr-o durere pe care nu am crezut vreodata ca o voi simti..........sfaturi?mi as ca cineva sa aiba un raspuns..insa la cate am citit si cu cati oameni am vorbit....parerile sunt impartite....pana la urma se zice ca trebuie sa faci ce iti dicteaza inima.....dar inima mea il vrea pe el...insa logica imi spune..gata!te-a avut..i-ai acordat o sansa...si si-a batut joc de ea...voit sau nu....asta e...life goes on!totusi sunt curioasa ce veti scrie voi.mersi.

    2
    0

  • Ned pe 12 Apr 2012, 17:19
    Ce isi doresac barbatii de la femei

    Raspuns; Sa nu mai fie scorpii aledreq pline de fitze si pretentii...mai ales la cum arata ele in ziua de azi

    0
    3

  • marius pe 4 Mar 2012, 14:58
    acest mesaj este pt femei ce isi doresc barbaty de la ele

    sfatul meu pt femeii este sa ne acorde si noua mai multa dragoste nu doar pt ele saloane si plimbari si prietenele lor cele mai bune sa mai iese si cu iubytii lor la limbare

    2
    0

  • prangache pe 19 Aug 2010, 08:46
    nu mai cred ca exista dragoste

    Salut, pai, nustiu...eu am o dilema...nu sunt cea mai urita fata dar...totusi cind incep o noua reletie , e frumoasa doar primele zile, apöi el fuge inebunit...si as spune ca sunt si cuminte si modesta si draguta si tot nu am succese in dragoste...ajutatima , datimi si mie va rog un sfat...merci :)

    3
    0

  • Directia 5 pe 18 Feb 2010, 12:04
    Vrajeli,vrajeli si iar vrajeli...

    Bai,lasati povestile nemuritoare despre tandreturi.Femeile au cea mai puternica arma din istoria umanitatii:PASARICA. Femeile au capacitatea sa manipuleze emotional subconstientul masculilor si sa-i faca sa se creada mari cuceritori.Crezindu-se cuceritor barbatul in realitate devine sclavul ei.Daca ii ofera stare materiala buna,distractii,cadouri si satisfactie sexuala atunci femeia il lauda putin ca-i mare scula si imediat barbatul se crede un mare smecher.Barbatul traieste intr-o mare iluzie pina cind nu mai poate sa-i ofere toate cele.Din momentul ala femeia il acuza ca este obsedat de sex si ca nu-i bun sa scoata banul.In acelasi timp femeia deja cauta pe altul.Fie ca o face in secret,fie ca o face pe fata parasindu-si barbatul. Fireste ca nu toate femeile sint asa.Dar celelalte sint atit de putine incit doar un barbat foarte norocos se poate lauda cu asa ceva.Cu o relatie bazata pe dragoste neconditionata,din partea ambilor. Barbatilor, luptati in viata sa aveti stabilitate financiara,fiti independenti,fiti culti,fiti drepti,fiti corecti.Si pina intilniti femeia care sa merite cu adevarat sa-i daruiti sufletul,e mai bine sa va duceti la curve.Acestea merita mai mult respect pentru faptul ca cer mai putini bani si recunosc faptul ca sint mari amatoare de castraveti. Normal ca adevarul va deranja si probabil vor apare replici la vorbele mele.Accept injuraturile cu placere.Sint psiholog de meserie si sint curios sa vad ce mai gindesc tipele care se cred printese ce asteapta feti-frumosi pe cai zburatori.

    16
    1

  • andruta pe 27 Dec 2009, 16:48
    pentru onix

    am avut de curand o relatie cu un tip care zic eu,pretindea ca tine la mine in felul lui si la fel facea in public(se fera sa ma sarute sau sa ma tina de mana).pana la urma ne-am despartit pentru ca zicea el ca sunt dificila:)).nu de alta dar nu sunt de loc dificila, adica nu il stresam nu-l sunam des ....si nu-l tachinam niciodata.ba din contra cred ca eram prea tandra cu el.cred ca am pierdut teren cand am inceput eu sa il sun sa ne vedem

    16
    3

  • cont_nou pe 3 Iul 2008, 03:45
    pt onix

    da, si eu patesc la fel cu iubitul meu.nue vorba ca nu ar tine la tine sau ii este rusine cu tine.este poate pentru ca in public le place sa arate ca ei sunt sefii,masculii virili.ca nu se preteaza ei la lucruri atat de feminine.si poate si pentru ca nu vor posteze o imagine de prea ``intr o relatie``, ca sa zic asa,sa se arate totusi si disponibili pt potentialele partenere

    2
    1

  • Andreea pe 5 Iun 2008, 15:19
    Tandretea - punctul forte

    Cunosteam faptul ca barbatul are nevoie de tandrete, iar prin articolul de mai sus primesc confirmarea. Intr'o seara eram nervoasa, agitata si am inceput sa ma manifest agresiv in limbaj fata de iubitul meu care venisera obosit de la munca. Cand ne bagam in pat la culcare, imi spune inainte sa adormim: "Nu imi place de tine cand faci crize!"; atunci m'am intors cu fata spre el, l'am luat in brate, mi'am lipit fruntea de a lui si i'am soptit bland la ureche: "Dar tu cand ma placi?"; "Acum!", imi raspunde el zambind. Avem impresia ca daca ei sunt barbati nu au nevoie de mangaieri si de cuvinte dulci. In fiecare dimineata cand se trezeste sa plece la servici ma lipesc de el, ii mangai pieptul, il imbratisez strans, il pup, cateodata si pe maini de drag ce imi este de el. Seara de asemenea, si in timpul zilei cand trecem unul pe langa altul prin casa, pupic; ne place sa ne tinem de mana pana si cand ne uitam la TV. Cand mergem cu masina si semaforul este rosu' ii spun degraba: "Rosu! Deci am timp sa profit cu un pupic". In diverse situatii nu ezit sa ii ofer tandrete iubitului meu. Asa cum lui ii place sa ma vada fericita, asa si mie imi place sa il vad fericit.

    3
    1

  • Da... tandrete! pe 5 Iun 2008, 15:17
    Tandrete - punctul forte

    Cunosteam faptul ca barbatul are nevoie de tandrete, iar prin articolul de mai sus primesc confirmarea. Intr'o seara eram nervoasa, agitata si am inceput sa ma manifest agresiv in limbaj fata de iubitul meu care venisera obosit de la munca. Cand ne bagam in pat la culcare, imi spune inainte sa adormim: "Nu imi place de tine cand faci crize!"; atunci m'am intors cu fata spre el, l'am luat in brate, mi'am lipit fruntea de a lui si i'am soptit bland la ureche: "Dar tu cand ma placi?"; "Acum!", imi raspunde el zambind. Avem impresia ca daca ei sunt barbati nu au nevoie de mangaieri si de cuvinte dulci. In fiecare dimineata cand se trezeste sa plece la servici ma lipesc de el, ii mangai pieptul, il imbratisez strans, il pup, cateodata si pe maini de drag ce imi este de el. Seara de asemenea, si in timpul zilei cand trecem unul pe langa altul prin casa, pupic; ne place sa ne tinem de mana pana si cand ne uitam la TV. Cand mergem cu masina si semaforul este rosu' ii spun degraba: "Rosu! Deci am timp sa profit cu un pupic". In diverse situatii nu ezit sa ii ofer tandrete iubitului meu. Asa cum lui ii place sa ma vada fericita, asa si mie imi place sa il vad fericit.

    6
    2

  • onix pe 26 Mai 2008, 20:27
    kiar asa........tandrete???

    din punctul meu de vedere......depinde de baiat.... adik iubitului meu nui place tandretea in public:-s..... ma iubeste insa ma respinge dak sunt prea dragastoasa cu el de fata cu altii.........de ce?

    3
    1

  • anita30 pe 24 Mai 2008, 11:44
    tandrete???

    asta cu tandretea...ei ce ofera?ca sunt atat de nerabdatori sa ajunga la ,,subiect,,... si apoi,aceleasi lucruri care-i deranjeaza pe ei ne scot din minti si pe noi!!!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod