6 aspecte cruciale despre relații pe care le-am învățat de la psihologul meu

Vine un moment când simți că singură nu te mai poți ajuta.

Ai fost prea mult timp puternica, dar acum simti ca ai ajuns la capatul puterilor si tot ce iti doresti este sa te faci confortabila intr-un fotoliu, in timp ce vorbesti despre asta cu un psiholog.

Beth Gillette este din Chicago si povesteste ca a ajuns la psiholog dupa ce a fost parasita fara nicio explicatie de cel pe care ea il considera „alesul” . A mintit-o ca face parte din CIA si ca trebuie sa plece urgent din oras, si de atunci nu a mai stiut nimic de el. Ce a invatat de la psihologul ei? Hai sa aflam:

1.

Este normal sa fii suparata cand o relatie – indiferent cat a durat – se termina

O despartire atrage dupa ea sentimentul de tristete, indiferent daca tu ai fost cea care a pus capat relatiei sau el a si-a dorit asta. Daca ai fost parasita, atunci tristetea va salaslui o perioada in inima ta, imediat vei incepe sa te simti vinovata, te vei judeca, mai tarziu totul se va transforma in frustrare si intr-un final vei ajunge sa crezi ca viata este mizerabila.

“Da-ti timp sa fii trista si sa (te) plangi, in acest fel vei reusi sa treci mult mai repede peste despartire decat ai face-o daca incerci sa pari tare si indiferenta”.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod