Paranormal: "Soţul meu mort mă bântuie!"

Cosmin a murit acum trei ani într-un accident de maşină. Am fost amândoi în maşina aceea, dar eu am scăpat. Am fost în comă şi la un pas de moarte, dar după câteva săptămâni mi-am revenit neaşteptat. Ai mei deja îmi pregătiseră cele trebuincioase pentru înmormântare. N-a fost să fie, nu-mi venise ceasul.
Cosmin a murit acum trei ani într-un accident de maşină. Am fost amândoi în maşina aceea, dar eu am scăpat. Am fost în comă şi la un pas de moarte, dar după câteva săptămâni mi-am revenit neaşteptat. Ai mei deja îmi pregătiseră cele trebuincioase pentru înmormântare. N-a fost să fie, nu-mi venise ceasul. Abia când m-am întremat mi-au spus că l-am pierdut pe Cosmin. Am crezut că mă păcălesc şi mi s-a părut cea mai cinică glumă. Pentru că ai mei n-au fost de acord cu căsătoria dintre noi mi se părea că profită de ocazie să ne despartă. Apoi, cât timp am stat în spital, în acea stare de semiviaţă şi semimoarte, am vorbit cu Cosmin, m-a ţinut de mână, mi-a spus că mă iubeşte, cum să fie mort?

Când am ajuns acasă am fost nevoită să cred. Pentru că am mers la cimitir şi i-am văzut mormântul. Cosmin nu mai exista. Am fost impreună doar trei ani, şi nu eram pregătită pentru asta. Ne făcusem planuri pentru o casă, pentru un copil, voiam să vedem lumea, aveam atâta de făcut la vârsta noastră. Aveam doar 27 de ani şi eram deja văduvă.

Prima apariţie a lui Cosmin în viaţa mea conştientă, exceptând apariţiile de la spital, a fost într-o duminică la prânz, când stăteam la masă cu ai mei şi am avut strania senzaţie că cineva îmi atinge cotul.
M-am uitat în dreapta şi l-am văzut. Cu figura lui radioasă, şi privirea aceea cu care mă cucerise, care îmi spunea că eu sunt cel mai minunat lucru care i se întâmplase. Prima reacţie a fost să sar de pe scaun. Am scos un sunet surd şi am căzut la loc. Mi-era teamă că am înebunit şi n-am vrut să vorbesc despre ce am văzut. Mama s-a speriat şi ea şi mă tot întreba ce am păţit. I-am zis că am avut un spasm, că am rămas aşa de la coma în care am fost şi că mi se mai întâmplă. O minciună cât mine de mare. Dar cum era să-i spun că-l văzusem pe soţul meu mort?

Apoi apariţiile lui Cosmin au devenit ceva aproape permanent în viaţa mea. Adormeam cu capul pe aceeaşi pernă, alături de el, îi simţeam mângâierile şi aproape că-i auzeam respiraţia. Cum era posibil? Nu puteam să spun nimănui ce mi se întâmpla, dar mărturisesc că nici nu voiam. Ştiam că toţi m-ar fi trimis la un psihiatru, iar eu profitam de ocazie să-l mai ţin puţin pe Cosmin lângă mine. Credeam că totul e doar în mintea mea şi eram cumva, inexplicabil, sigură că după o vreme va dispărea şi această prezenţă de lângă mine şi atunci nu va mai rămâne nimic din dragostea noastră.
 
A trecut mai bine de un an, însă, şi lucrurile nu s-au schimbat.
Cosmin era o prezenţă constantă în viaţa mea şi începusem să mă obişnuiesc cu asta. Totuşi viaţa mea era pustie. Mergeam la serviciu, veneam acasă, mergeam la părinţi sau la cumpărături. Nu aveam chef să ies cu prietenii, nu mă simţeam în stare să-i văd pe oamenii care ne ştiau pe amândoi.

Într-o zi l-am cunoscut pe Marian. Un tip amabil care m-a ajutat să mă ridic de pe jos când am alunecat pe gheaţă. Mi-am scuturat paltonul şi când l-am privit în ochi am simţit o căldură inexplicabilă în corpul meu obosit de un an de coşmar. Marian m-a condus până acasă pentru că şchiopătam şi a rămas să-mi pună o pungă cu gheaţă la genunchi. Când a ieşit din casa mea uşa s-a trântit cu o bubuială infernală în spatele lui. A vrut s-o deschidă ca să îşi ceară scuze că nu el o trântise, şi n-a mai reuşit. Uşa era blocată inexplicabil. Niciodată nu se blocase. M-am speriat, am chemat un lăcătuş, în fine, o tevatură întreagă pentru că lucrurile inexplicabile abia aveau să înceapă.

La mijloc era supărarea lui Cosmin, care se vedea dat la o parte din viaţa mea. De fapt, vedea că eu încep să-mi continui viaţa fără el.
Am înţeles asta abia după câteva luni, timp în care am început să mă întâlnesc cu Marian şi să tratez cu Cosmin în lumea dintre cele două lumi. Am pătimit multe în lunile alea. Cosmin a inundat casa, a deschis gazele, a răvăşit lucrurile din casă, mi-a scos la vedere gunoiul când a intrat Marian pe uşă şi tot felul de ciudăţenii care ar fi speriat orice om.
 
Am încercat să-l îmbunez pe Cosmin. Să-i vorbesc, să-l rog să înceteze, să mă lase să-mi trăiesc viaţa.
Întâmplarea care m-a speriat cel mai tare a fost atunci când, din disperare, i-am promis că vom fi tot împreună atunci când voi muri, că nu-l voi trăda. În acel moment am simţit cum nişte mâini invizibile mă strâng de gât. Simţeam că nu mai am aer şi probabil aş fi fost la un pas de moarte prin asfixie dacă nu venea mama. Acela a fost momentul în care mi-am dat seama că apariţiile lui Cosmin nu mai sunt ceea ce tânjeam eu, ci un belstem. Mă bântuia ca să fie sigur că nu voi ajunge a altuia.

Atunci i-am povestit mamei ce se întâmplă. Am mers împreună la un preot, dar din păcate fără rezultat. Cosmin continuă să mă bântuie. Relaţia cu Marian s-a destrămat.
Omul nu putea să creadă ce mi se întâmplă şi nici nu era dispus să se încurce cu o nebună. Probabil că asta a crezut despre mine. Singurul lucru care s-a schimbat acum este că urăsc apariţiile lui Cosmin. M-am convins că nu mai sunt doar o închipuire a mea, dar asta nu mă ajută. Am ajuns să-l urăsc pe omul pe care credeam că-l voi iubi până la moarte.

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre,
scrieţi-ne pe adresa redacţie@eva.ro.
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 3 Ian 2020, 18:36
    O soluție ?

    Am citit comentariile si realmente nimeni nu are o soluție.. Mi se întâmpla ceva asemănător ...pare o nebunie ,inca nu îmi vine sa cred . Într un caz asemănător ce ar trebuii sa fac ? Un psiholog ar spune ca sunt nebuna :(

    0
    0

  • Rares pe 6 Sep 2013, 12:22
    ...

    Ai grija..aici e vorba de un demon adevarat..incearca sa angajezi niste "ghost hunters" sa te scape si preotul..aici e ceva rau...ai facut cumva spiritism?ca de aici se trage totul :) Sincer ai grija spiritul de poate omora!

    1
    0

  • timisdairus pe 6 Nov 2012, 19:57
    roagate pt sufletului lui

    roagate pentru sufletului dumnezeu sal odihneasca in pace roagate si la dumnezeu sa il ia sus in ceruri sa nu te bantuie ca de te bantuie o sa te omoare la un moment dat succes de plin si mult mult noroc

    1
    1

  • timisdarius pe 6 Nov 2012, 19:53
    am o solutie pt demoni si fantome

    asa cum sa zis la exzorcista sau asa ceva va trebuie un ritual sa scapati de el ca in filmul '' IL MAI NATO . eu va dau un sfat mai bine mergeti la biserica si rugatil pe parinte sa va ajute sa faca ritualu de exzorcist sa nu mai fie langa voi credetima si la o prietena de a mea am duso repede la biserica si lam rugat pe parinte sa ma ajute si a facut riutualu mia zis ca era un demon malefic mam si speriat cand a intrat in ea ma luat de gat si ma aruncat pe cruce ma durut rau dar am ramas pentru ea

    0
    0

  • timisdairus pe 6 Nov 2012, 19:48
    fantomele exzista !

    eu o cred si mie mi sa intamplat vi sa parut ca va urmareste cine va si va respira in ceafa ? am fost la cimitir cu un prieten si am vazut un demon am fugit mancand pamantu credeam ca mor de frika dar nu a doua zi lam vazut pe preot plin de sange si am chemat repede o abulanta si a venit mau intrebat ce sa intamplat eu am zis nu stiu asa lam vazut .......

    0
    0

  • silviu pe 2 Feb 2012, 10:18
    PARANORMAL

    Buna, Eu cred cea ce spui deoarece si eu sunt c-am in aceasi situatie ca tine, numai ca la mine este vb de tatal meu care sa sinucis in afara tari si care ne-a facut mult rau mie si mamei mele inainte sa se sinucida. Daca gasesti vreo solutie te rugam sa o postezi deoarece sunt multi care sunt in aceasta situatie si probabil nu vor sa o spuna... La mine totul este la inceput dar nu vreau sa degenereze si prefer sa rezolv aceasta problema anormala de la inceput, sa nu se ajunga in situatii mai dificile

    3
    0

  • Loana pe 25 Iul 2011, 01:19
    Lupta pt libertatea ta!

    Buna Corina, Eu cred in ceea ce spui si prin ce treci,singura solutie la aceasta problema este sa stai de vb cu el daca iti mai apare si sa ii explici ca este doar sufletul lui ratacit,ca defapt el este mort dintr-un accident,sa incerci sa il faci sa isi gaseasca lumina spre drumul lui,daca a fost o persoana buna in viata va intelege si te va lasa in pace,de obicei un sufletu ratacit cum este a lui Cosmin atrage si alte spirite influentabile negativ,care doresc sa faca rau,sau chiar demoni care se intruchipeaza in diferite chipuri,daca nu se rezolva situatia incearca sa te muti si sa parasesti locuinta vezi daca te urmareste. Majoritatea oamenilor care nu trec prin asa ceva si nu li s-a intamplat nimic straniu cu persoane care parasesc pamantul nu au cum sa te inteleaga si vor crede ca din suferinta ai luat-o ranzna,trebuie sa te aduni,sa fi stapana pe tine si sigura! sa nu arati teama si frica! roaga-te si incearca sa iti gasesti linistea sufleteasca inainte de a incerca sa il faci pe el sa te lase in pace! incearca sa ti post inainte de astea si sa te rogi mult,daca tu iti doresti cu adevarat sa te lase in pace lupta si fi stapana pe propriile forte si vei reusi! bafta!si mult noroc d-zeu sa fie cu tine!

    2
    0

  • KissAngel pe 30 Iun 2011, 09:38
    God bless you

    tu ori teai uitat la filme horor de groaza,dar dacă e adevărat ce scri roagăte ,dute la biserică,dute la pshiolog,omul e posedat de deavol nu de mort,o persoană moarta nu mai face nimica ,nu e fantomă,nu e vîrcolac,strigoi,Deavolul face ,se arată ,demoni,se arată,Samuel din biblie nu era el ,era un ,demon,un demon ti se arată,tu daca te predai lui Dumnezeu,atunci,nu ti se va arata,Să ai o legatura strinsa cu Hristos.Sa fi in bratele lui Isus...si vei vedea ca nu ti se mai arata nu mai simti,vezi,... dupa ce teai predat Domnului,si totul va fi ok ..atunci astept raspunsul de la tine.......nu exista Vîrcolaci,Strîgoi,Moroi,Fantome,Doar demoni ,care apare ca find iubit,frate,parinte,...

    2
    1

  • pupsik pe 14 Iun 2011, 01:18
    roaga-te pentru sufletul lui

    nu este nic un demon ) deobicei persoanele care mor in accidente sau se sinucid , sufletul lor ( energia lor ) ramine pe pamint. Aceste ''fantome'' sunt ratacite pe pamint, nu-si gasesc lumina , si regreta foarte mult ca au murit . Trebuie sa ne rugam pentru aceste suflete sa accepte realitatea si la final sa-si gaseasca drumul spre cer.

    7
    2

  • Malina_332 pe 13 Iun 2011, 16:45
    De sus

    Nu aicia ii vb de un demon,daca sa zicem era un spirit bun nu te-ar fi strans de gat,sau alte lucruri de genul,ai suferit mult in viata ,dar viata o sa te recompenseze,bucura-te ca esti bine sanatoasa,si incearca cu un exorcist,sau eu stiu mai cauta daca mai simti vreo prezenta de pe lumea cealalta,succes ,sanatate si fericire.

    3
    1

  • Corina pe 11 Iun 2011, 00:41
    . . .

    Cred ca a fost greu pentru tine sa trecin prin toate astea.Sper sa treaca.Succes!!!Vei avea nevoie!!!

    11
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod