Paranormal: "Iubitul meu s-a reîncarnat într-un câine!"

Când Max a venit la mine în casă eram în doliu. Aveam 27 de ani şi trăiam drama vieţii mele: omul cu care împărţisem ultimii cinci ani din viaţă şi cu care urma să mă mărit peste câteva luni murise într-un stupid accident de circulaţie.
Când Max a venit la mine în casă eram în doliu. Aveam 27 de ani şi trăiam drama vieţii mele: omul cu care împărţisem ultimii cinci ani din viaţă şi cu care urma să mă mărit peste câteva luni murise într-un stupid accident de circulaţie. Era la volan şi a tras brusc dreapta ca să evite un câine. A salvat câinele dar nu l-a mai putut salva nimeni pe el, cu maşina încolăcită în jurul unui stîlp de electricitate. Mihai a murit la 30 de ani, şi odată cu el toate speranţele mele.

Pur şi simplu nu pricepeam ce m-a lovit şi încercam să învăţ să respir din nou, când uşa casei s-a descis şi în hol a intrat un câine. Maidanez, corcit cu ceva lup, cu o privire atentă şi un pic mirată, de parcă şi el se întreba ce caută aici. I-am zis Max după câteva zile în care nu s-a dat dus deloc din casă. L-am scos cu forţa afară să-şi facă nevoile, şi tot trăgeam nădejde că se va pierde pe străzi, pentru că nu aveam nici loc, nici timp pentru un animal în viaţa mea distrusă. Apoi am rămas împreună.

Max m-a ajutat să trec peste moartea lui Mihai şi să îmi placă din nou viaţa. A fost câinele potrivit la momentul potrivit, şi niciodată nu mi-am putut explica cum a ajuns el la etajul 5 din blocul meu şi cum a apăsat cu labele din faţă pe clanţa unii, cum de uşa a fost descuiată, când de obicei o din încuiată şi cum de m-a găsit pe mine, acel suflet care avea nevoie de mângâiere.
 
Timp de câteva luni am tot crezut că e o chestie temporară.
Că el, un câine destul de matur după dinţi, se va duce în drumurile lui, de unde venise. Credeam că totul a fost o întâmplare, mai ales că Max părea deja deprins cu traiul într-o casă de om, cu nevoile făcute la ore fixe afară şi cu răspunsul la diverse comenzi. Era evident că cineva îl pierduse şi poate că îl căuta.

Mă simţeam lângă el ca lângă un prieten vechi, care îmi cunoaşte obiceiurile. Max ştia când vin de la serviciu, se bucura enorm, mergea la pas lângă mine la cumpărături şi se oprea fix acolo unde aveam de gând să târguiesc ceva. Era aproape ca un om.

Apoi, în casă era veşnic în preajma mea, până şi când făceam baie se înfiinţa lângă cadă şi mă urmărea cu ochii lui scânteietori cum mă cufundam în spumă şi mă lăsam în voia muzicii. În nici un an de zile devenisem o pereche de nedespărţit. Max mă însoţea până şi la întâlnirile cu prietenele, la un ceai sau o cafea. Stătea lângă masă şi privea în jur, făcându-se că nu ascultă ce vorbeam noi. De parcă ar fi vrut să ne acorde ceva intimitate, dar fiindu-mi totuşi alături. Se comporta ca un bodyguard. Începusem să-l iubesc nefiresc de mult pentru o relaţie dintre un om şi un animal.

Idila s-a complicat când în viaţa mea a apărut Andrei.
Trecuse mai bine de un an de când murise Mihai şi probabil că eram gata pentru o nouă etapă. Mă simţeam gata pentru că atunci când a apărut Andrei l-am dorit şi eu pe el, aşa cum mă dorea şi el pe mine. Tânjeam după atingerea unui bărbat şi mi-era dor să fiu iubită.

Numai că atunci au început să se întâmple şi lucrurile stranii. Cu Max. El, care era întruchiparea celui mai gentil câine de pe pământ, a devenit foarte neliniştit şi chiar agresiv în preajam lui Andrei. Şi nu era vorba doar de gelozia tipică a animalelor de companie care devin posesive cu stăpânii lor. Erau manifestări ciudate, pe care în mod normal le au oamenii.
 
Max a început prin a-l fixa pe Andrei cu nişte ochi răi şi un veşnic mârâit în colţul botului. Când eram împreună făcea în aşa fel încât se strecura mereu între noi. Întrerupea momentele tandre cu diverse tertipuri.
 
Apoi a început să scoată de prin casă, din cele mai neaşteptate locuri, lucruri care îi aparţinuseră lui Mihai. Fotografii, obiecte personale, îmbrăcăminte. Şi nu erau la îndemână, adică trebuia să ştie unde sunt şi să aibă abilitatea de a le scoate afară din dulapuri. Iar asta m-a pus pe gânduri.
Max niciodată nu fusese atât de agitat şi nici nu-şi băgase nasul prin dulapuri. Fusese un câine normal, iar dintr-o dată devenise un animal ciudat.

Andrei a fost la început puţin amuzat, crezând că Max e doar un căţel de companie gelos. A încercat să se împrietenească cu el, dar n-a reuşit. Max era de neînduplecat. Venea între noi şi-mi punea în poală diverse lucruri sau poze cu Mihai. Era de-a dreptul înfiorător, şi brusc am început să mă simt de parcă l-aş fi înşelat pe Mihai de faţă cu el.

O colegă pasionată de fenomene paranormale mi-a spus într-o zi că e posibil ca Max să fie reîncarnarea lui Mihai. Momentul apariţiei lui, viaţa noastră împreună de după moartea lui Mihai şi reacţiile lui actuale, totul împingea către această concluzie. Mi se pare absurdă, dar pe zi ce trece încep să cred că e adevărat. Altfel nu-mi pot explica o mulţime de lucruri pe care le trăiesc.

Deocamdată relaţia mea cu Andrei e la început, dar chiar şi aşa suntem puşi în situaţia de a ne ascunde, oarecum, ne vedem doar la el acasă şi încerc pe cât posibil să evit să-l întâlnesc. Totuşi, Max face parte din viaţa mea, la fel de mult pe cât mi-aş dori să facă şi Andrei.

Sunt pusă acum în situaţia de a alege între viaţa mea normală, de femeie tânără, care are nevoie de un bărbat lângă ea, şi loialitatea faţă de un câine, care ar putea fi reîncarnarea omului iubit cândva.
Ce să fac?

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului. Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre
, scrieţi-ne pe adresa redacţie@eva.ro.
 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ll pe 17 Feb 2020, 11:13
    Ma uimesc de gandirea unora!

    Țin sa mentionez ca unii chiar nu au studiat de loc, în viata lor! Da exista reicarnari ! Exista ca un suflet dupa moarte sa se intoarca in diverse forme, dar acest lucru îl stiu doar acei ce studiaza din greu . Daca articolul e real , domnisoara ar trebui sa nu abandoneze catelul, e mai loial ca si omul ! Si inca ceva un catel sau o pisica are al 6 simnt ! Simnte sufletul omului si vede ce noi nu vedem ca si oameni!

    0
    0

  • marius pe 18 Dec 2014, 11:12
    Viata

    eu zic sa alegi cainele,el este sotul tau de ce sa reincarnat intrun caine??deoarece sotul tau a salvat de l;a moaerte un caine si a platit in schimb viata lui,viata personala nu mai conteaza acum pentru tine,cand vei muri la judecata de apoi veiu fi rasplatita daca faci ceea ce e corect acepta cainele LUMINA FIE CU TINE!

    0
    0

  • S.H.I.V.A pe 19 Apr 2014, 01:07
    reincarnare

    Nu imi pasa ce vor scrie altii legat de comentariul acesta si poate nici nu ar trebui sa imi peste pentru ca nu face parte din viata lor. Personal ti-as recomanda sa cauti ceva carti tibetane sau ceva care sa vorbeasca de reincarnare dar sa fie scrise de autori straini in special din tibet sau zona asiei. Apoi iti recomand meditatia. Desi lumea nu prea stie sau nu are capacitatile necesare si mai ales interesul necesar,prin meditatie se pot realiza conversatii cu Dumnezeu in care poti sa ii adresezi intrebari iar el iti va raspunde.Si nu trebuie sa te temi,este prietenos si te va ajuta mult sa iti dai seama ce ai de facut. Ceea ce te avantajeaza pe tine este sensibilitatea care ar putea sa te duca spre o cale benefica pentru tine. Daca acest articol este doar o poveste aiurea, asta este,sper ca prin asta sa fi ajutat pe cineva. Eu spun ca SE POATE! Nu o sa intrii in conflict cu religia daca o tii doar pentru tine. Lumea pe care o vezi in jur nu este ceea ce crezi, exista laturi mult mai ascunse care pot fi percepute cu alte simturi.Cat despre caine,eu spun sa ai incredere in el,un cainte iti e mai loial decat un om.Invata sa te bucuri si de lucruri simple.El va simti daca un barbat este potrivit pentru tine sau nu,vorbeste cu el,explica-i care este situatia ta si de ce ai nevoie si roaga-l sa te ajute sa iti dai seama daca o persoana e potrivita sau nu.Vorbeste cu el ca cu un copil,o sa te inteleaga. Spor!

    1
    0

  • George pe 1 Oct 2013, 22:10
    Reincarnare

    rffss esti un cocalar retardat handicapat. Acel caine e reincarnarea acelui Mihai dar Andrei nu e omul potrivit pentru ea, nu ca nu ar vrea Mihai actual max sa isi distruga ea viata, ci din contra. Respectivul Andrei e un idiot care o va bate zilnic si intr-o zi i-ar putea pune cutitul la gat...

    1
    0

  • rffss pe 4 Dec 2012, 00:21
    debila mental saraca autoare a articolului

    waa stau si ma minunez ce handicapate pot comenta aici cu ''nu-l parasi pe max'' sau ''max e sotul tau mihai'',''s-a reincarnat'' ba voi sunteti nebune frate....da si mai retarda e ceea care a scris articolul asta in caz ca nu e o minciuna gogonata desi mie asa mi se pare...te intreb si io asa vrei sa-ti sacrifici viata pt o potaie?iti spun asta pt ca nici un babrbat no sa poata sta langa tn cu potaia aia asa o sa se compoarte cu toti din viata ta...e pacat sa dai cu piciorul la un om care poate in viitor satzi ofere srpijin moral,financiar,sentimental dar potaia ce iti poate oferi?decat kkt,pipi si multa multa linguseala..daca tie iti convine viata alaturi de potaia aia fa cum vrei u..eu una n-as lasa o potaie sa-mi comanda in viata pe cine sa aleg si ce sa fac nici daca as fi platita..adica sa ajung sa-mi comande un caine?tu trebuie sa fi debila mental draga mea si cred ca esti si zoofila chiar daca nu ai povestit in amanunt faza asta

    2
    2

  • Sonia pe 21 Oct 2012, 14:33
    Aha...reincarnare cica!

    Ai innebunit???Doamne fereste,in primul rand nu exista fantome, deci, nimic paranormal.si poate odata la un milion de ani se reincarneaza un om in altul...dar in CAINE???? Pfoai...nu pot sa cred ce minciuna gogonata!!!

    2
    1

  • Maria pe 5 Oct 2012, 04:36
    poate Andrei nu e cel potrivit

    Animalele au un simt aparte. Faptul ca Max este gelos, poate fi un semnal ca Andrei nu iti e potrivit ! Poate ca Mihai a fost gelos. Cu siguranta, de acoko de sus te priveste si vrea sa te stie inca a lui,asa cum ai fost cind era linga tine. Cu timpul si sufletul lui va accepta ca meriti si altceva in viata decit singuratate.

    3
    0

  • andaalina pe 18 Iun 2012, 22:19
    moama fratica:)))

    Scarry Movie=))):)):))=)))

    1
    2

  • nemokarl pe 10 Iun 2012, 19:31
    paranormal-normal neinteles

    as dori ca autoarea sa ia legatura cu mine si ii voi explica mai multe , tanasecarol@yahoo.com sau 0747806400 , multumesc .

    1
    0

  • martin pe 1 Iun 2012, 19:02
    reincarnare

    interesant, am intalnit de nenumarate ori in starile de transa hipnotica fenomene asemanatoare care scapa explicatiei stiintifice dar pot fi observate si tratate ca atare. multa prudenta totusi.

    2
    1

  • TeBULESCU pe 5 Mai 2012, 03:51
    Max cu M de la Mihai

    Io nu prea vad cu ar fi putut sa se reincarneze Mihai al tau intrun caine care deja traia in momentu accidentului sau, dupa cate ai zis tu Max asta a aparut la scurt timp dupa moarta lui Mihai si era un caine " adult " din cat am inteles. P.S. Ai grija sa nu il incurci pe Max cu Andrei uneori sau sa il inseli pe saracu' baiat(asta de e uom zic) :))

    4
    1

  • mihaela pe 28 Mar 2012, 19:21
    film

    ..imi puteti spune si mie numele filmului, va rog?

    3
    2

  • G.M.X pe 22 Mar 2012, 16:52
    ATENTIE !! SA NU RAMAI GRAVIDA

    SEX CU CAINELE !!! cool ..ai uitat sa ne spui si daca aveai orgasm ..du-te mai bine si fa un control amanuntit psihiatric ...pup suna-ma poate o facem in 3 ...

    6
    3

  • Andre pe 4 Ian 2012, 13:58
    Nu il lasa pe Max!

    Gandeste-te putin,cainele mereu ti-a fost alaturi,cum spuneai si tu,te-a ajutat sa treci peste,in schimb Andrei !? Acest baiat te poate lasa oricand,pe cand Max nu te va lasa niciodata,va avea grija de tine,si iti va fii alaturi.Cum spune si prietena ta,posibil sa fie reincarnarea lui Mihai,deci acest catel te protejeaza,si vrea sa te gandesti la Mihai. Asta cred eu,in locul tau as pastra cainele:X! Paa,si bafta!

    3
    3

  • anaoi pe 17 Oct 2011, 10:18
    reincarnare

    a fost si film, dar au fost si vedete autohtone care povestit intamplari de genul asta. este posibil ca iubitul tau sa se fi reincarnat in acest caine, cu atat mai mult daca spui ca a adus lucruri despre care numai tu stiai unde sunt. asa, cum s-a mai spus, incearca sa vezi dincolo de nevoia ta de a fi iubita, de a fi cu un barbat, si sa descoprei ce este in neregula cu acest andrei. cainii sunt speciali mai ales prin faptul ca simt daca omul este rau. si daca se poarta asa numai cu andrei, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare... poate ca nu este omul potrivit, cu care sa iti imparti viata. parerea mea este sa nu renunti la caine.

    6
    2

  • Andreea pe 9 Oct 2011, 18:52
    NU RENUNTA LA MAX

    NICIODATA SA NU TE GANDESTI SA PARASESTI ACEST CAINE DEOSEBIT PENTRU NICI UN BARBAT DIN LUME.MAX NU TE VA PARASI NICIODATA SI ITI VA FI ALATURI NECONDITIONAT PE CAND UN OM IN CARE AI INVESTIT SENTIMENTE TE POATE PARASI INTR-O BUNA ZI PENTRU ALTA.DACA ANDREI TE IUBESTE CU ADEVARAT IL VA ACCEPTA PE MAX.

    14
    5

  • sonia pe 9 Oct 2011, 14:19
    Am avut impresia ca e scenariul filmului

    Am vazut si eu filmul si mi sa parut prima data ca e chiar scenariul filmului. Apoi mi-am amintit ca in film era si un copil la mijloc.. totusi.mi se pare o poveste absurda , unele povesti sunt spuse pentru a prinde la public..si putin inflorite pentru a avea priza.. E greu pentru o persoana tanara in lumea de azi sa faca diferenta intre realitate si fictiune daca sunt promovate niste povesti absurde

    6
    2

  • johny pe 9 Oct 2011, 11:42
    film

    daca tine careva minte poate a si vazut este un film cu aceiasi poveste accident de masina moare si se reincarneaza in cainele pe care era sal omoare si povestea este exacta aceaisi descrisa de voi cautati si voi o strire mai interesanta nu copiati prostii ca s afaceti o stire

    10
    5

  • lil pe 9 Oct 2011, 08:53
    reincarnare

    poate mihai s-a reincarnat ca sa te prtejeze ,si poate ca andrei nu ii persoana potivita care sa te faca fericita poate are si olatutra negativa care intr-un viitor apropiat te va face sa suferi cumplit cauta sa ii descoiperi defectele ca sa potisa iei o hotarare favorabila tie si ar fi bn sa ti cont si de reactile lui MAXsi cauta sa ii vz comportamentul si in prezenta altor barbati .

    15
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod