M-a inselat! Ajutor!

Tu: ai dublat profitul saloanelor de infrumusetare, faci curat pana la ultima scama, copilul e cu lectiile facute la timp si pe toate acestea reusesti sa le imbini cu jobul pe care nu l-ai da pe nimic! El: primeste mesaje suspecte, mail-uri si dedicatii de la domnisoare sau doamne indraznete... Intrebarea pare infantila: "De ce?"

Cum "trebuie" sa primesc vestea?


Este de preferat ca intr-o relatie sau in felul nostru de a gandi/raporta la ceilalti sa il lasam deoparte pe "trebuie". Reactia noastra este indicat sa fie una de tip asertiv, adica intr-o maniera nonagresiva, sa ii impartasim faptul ca actiunile lui ne afecteaza (durere, suferinta, manie, dezamagire), dar ca suntem deschise dialogului. Este adevarat faptul ca nu exista o reteta de manifestare perfecta intr-o astfel de situatie, ci doar reactii tipice noua, conforme cu felului nostru de a fi. Sa ne amintim faptul ca in situatii tensionate se spun foarte multe lucruri care mai tarziu pot fi regretate. De aceea, este util sa ne acordam acel timp sau spatiu necesar unei discutii "la rece".

Cum se simte femeia inselata?


Femeia inselata... cum s-ar putea simti? Mai putin femeie?! Unele femei dezvolta ceea ce se numeste dependenta de partenerii lor, constient sau inconstient. Barbatul poate deveni centrul universului lor. Ce se intampla cand acest univers este distrus si dispare? Se simt golite, vidate pe interior, fara pofta de viata, fara sens sau scop. Altele umplu acest gol cu furie, cu sete de razbunare pe cel ce le-a "distrus" fericirea sau pe cea care le-a rapit dragostea celui pe care ele il iubeau.

Sunt femei care o iau de la capat, constiente de potentialul lor si de ceea ce isi doresc pentru ele. Si sunt femei care uita de ele, de propria viata (odata "parasite"/ "abandonate"). Viata nu mai are sens! Ele nu mai au sens pentru ca nu-si concep viata fara cel care brusc, nu le mai iubeste. Nici nu stiu cand s-a intamplat asta, de ce anume s-a intamplat. Sunt dezorientate, sufera enorm, se inchid in ele sau isi fac cunoscuta durerea. Uneori accepta sprijin exterior, alteori se izoleaza, considerand ca au parte de ceea ce "merita". Si se invinovatesc, se culpabilizeaza si nu reusesc sa-si recapete increderea in ele si in barbati, in general.

Victimizarea se simte ca la ea acasa in cazul in care ai fost inselata! Nimic nu mai este ca inainte. Fiecare lucru te irita, te enerveaza, parca nu ai stare, rabdare cu ceilalti si cu tine insati. Uneori chiar fugi de tine insati, alteori te minti, cauti explicatii, justificari si cu fiecare zi care trece, observi din ce in ce mai mult ca viata nu are sens, gust. Nimic nu te mai bucura, nimic nu-ti mai place. Ai dormi non-stop! Iti e indiferent daca te trezesti sau nu. Veselia celorlalti te doare, te irita. Preferi sa te retragi intr-o realitate a propriilor amintir sau sa uiti ca a existat vreodata iubire in viata ta, un barbat pe care sa-l fi iubit.

Daca il iert?


Oricand exista diverse "riscuri" intr-o relatie, ca de exemplu riscul de a nu afla niciodata ca ai fost inselata. Se intampla sa ai puterea sa ierti! Este la fel de adevarat ca adesea nu uiti! Ce se intampla atunci? Alegi sa ai increderea din nou in el sau in tine ca femeie, ca sotie? Si una si alta! Iti gasesti scuze, explicatii rezonabile, cu care puteti convietui in continuare impreuna. Cat de ecologica este alegerea? Se verifica odata cu trecerea timpului! Este de preferat ca acele alegeri, acea "iertare" sa fie una in acord si cu sufletul tau si nu una auto-impusa, din obligatie, din sacrificiu de sine (pentru relatie, pentru copil, pentru societate, pentru ca trebuie). Fiecare dintre noi avem dreptul la iubire: sa fim iubite si sa iubim la randul nostru.

Cum va fi stima mea de sine daca am fost tradat?


Sunt importante raspunsurile pe care ti le dai si cele pe care le primesti, deopotriva. Cand stima de sine depinde prea mult de exterior si nu mai reusesti sa te simti femeie decat prin barbatul si pentru barbatul cu care esti in relatie este destul de dificil sa treci peste minciuna si inselaciune. Este ca si cum pierzandu-ti increderea in el, iti pierzi si increderea in tine. Acesta este doar unul dintre scenariile posibile. Fiecare dintre noi suntem unici prin felul nostru de a fi si a simti si prin urmare cand ni se intampla cate ceva, avem adesea puternicul sentiment ca nimanui nu i s-a mai intamplat. Si apare inevitabila si dureroasa intrebare: de ce tocmai noua? Nu cred ca e femeie care sa nu fi fost inselata intr-un fel sau altul! Multe dintre noi ne dorim sa nu aflam niciodata ca ne-a inselat.

Cum sa fac sa ma afecteze din ce in ce mai putin?


Ne este util ca sufletul nostru sa cunoasca cine suntem, ce ne dorim pentru noi insine si pentru cei din jur. Sa fim constiente de propriile noastre nevoi si care sunt acele nevoi care ne ghideaza intr-o relatie. Si restul vine de la sine. Cand suntem suspicioase atragem spre noi informatii care ne hranesc suspiciunile pentru ca asta si vrem! Este ideal sa avem puterea sa spunem "stop" suspiciunilor sau relatiei. Dar cel mai corect este sa spunem stop suspiciunilor insa nu inainte de a descoperi de unde se nasc ele: din neincredere in celalalt, in noi, din propria nostra instabilitate relationala.

"Daca a facut-o o data, sigur o va face si a doua oara"?


Putin probabil, dar depinde de motivatia lui! Daca el se scuza cu "asta sunt eu" sau "astia sunt barbatii", se va intampla si a doua si a treia oara, pentru ca asa gandeste el. Dar este util sa existe un echilibru sau o flexibilitate a lor in gandire, o negociere in relatie. Sa simta ca este nevoie de el! Uneori in cuplu se intampla sa se vorbeasca limbi diferite: el sa nu o iubeasca, iar ea sa nu poata trai fara el, de aceea trebuie rezolvata aceasta nesincronizare. Noi avem nevoie si de pasiune, nu doar de iubire!

Care sunt principalele motive pentru care insala un barbat?


Barbatii pot iubi si insela in acelasi timp pentru ca vor, isi doresc senzatii tari, vor sa isi demonstreze ca inca mai sunt pe val, cei mai tari. O femeie poate cocheta, poate atrage; barbatul in schimb, pentru a-si demonstra ca mai poate sa cucereasca este "obligatoriu" sa ajunga pana in dormitor. Din pacate pentru noi, asa isi confirma ei masculinitatea!
 

Comentariile 1-50 din 156

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Madalina pe 10 Sep 2015, 23:50
    Cred ca ma inseala...

    Iubitul meu ,credeam ca este cel mai bun barbat din lume, asta la inceput...Dupa vreo 7 luni de relatie a inceput sa ma ignore iar eu sa ma cert mereu cu el.Stiu ca nu am facut bine ca din orice ma enervam si tipam la el, chiar daca el incerca sa ma calmeze, sa ma tina in brate, eu tot tipam...In ultimul timp am devenit serioasa, exact asa cum isi dorea el, este singurul barbat care m-a facut sa ma schimb in bine, dar acum se duce tot ce era bine. Am acceptat sa tac pentru el, mi-am lasat prietenii care nu ii suporta si mi-am captat atentia asupra relatiei noastre...ii vreau tot binele din lume si vad ca ma iubeste dar exista niste scapari care fac relatia sa nu mearga. Imi spune sa nu vorbesc cu un alt barbat, chiar daca mi-e amic, iar eu accept, dar eu cand ii spun sa nu vorbeasca cu o anumita fata cu care nu ma inteleg deloc si care a incercat sa ne desparta, el vorbeste cu ea si de cate ori are ocazia sa mearga afara la un suc, apare si ea acolo cu el...Intr-un timp am intrat in depresie, nu mai stiam ce sa fac, plangeam intruna si nu ma puteam calma, dar mi-am revenit. Singurul lucru pe care il doresc este o relatie normala si fara alte femei / fete in preajma, la cate am renuntat pentru el nu pot sa cred ca nu vrea sa faca macar atat...dar asta este, nu se poate debarasa de ea. Astazi am vorbit cu el si dupa ce terminam treaba trebuiasa mergem la discoteca cu niste amici, in timp m-a sunat mama sa ma roage daca pot sta cateva minute cu fratele meu mai mic si am mers la ea, el m-a sunat si mi-a spus ca ma asteapta in fata la bloc, iar eu i-am spus ca trebuie sa mai stau putin, el s-a suparat si inainte sa inchid i-am spus ”pa” pentru ca ma grabeam,fratele meu plangea , mama era nervoasa si toti vorbeau cu mine.S-a suparat pentru ca nu suporta acel cuvant ”pa”...i-am trimis un mesaj in care i-am spus de ce eram nervoasa si ca imi pare rau si daca poate sa vina dupa mine si iesim, si nimic...am mers pana la magazin unde l-am vazut cu acea fata si am plecat plangand, la care el nu a vrut nici macar sa ma sarute...am ajuns acasa si numic m-a sunat doar sa caute motiv de cearta. Asta nu este o relatie normala, iar nervii mei nu sunt niste jucarii pentru el, iar eu nu sunt o marioneta, nu rezist asa...Stiu ca am gresit si eu, dar acum cand vreau sa terminam cu tot scandalul si sunt exact cum isi doreste , el nu mai face nimic...Nu cred ca pot avea incredere in el si sincera sa fiu, imi doresc doar o familie frumoasa si un viitor luminos ,alaturi de el pentru ca il iubesc din tot sufletul meu si fac orice pentru el.

    0
    1

  • Maria pe 5 Mar 2015, 18:37
    femeie inselata

    Dragelor mele Am tot cititmesajele voastre .Si eu sunt una din miile de femei inselate de sotii lor.Va inteleg bine ce simtiti: Dezamagire,frustare,umilinta.Imi vine sa strig in gura mare numele femeii cu care ma inseala sotul meu ,sa stie toata Bistrita cine este ea si ce face.Pozeaza ca o femeie cu principii morale,dar nu este asa. Acuma cind am aflat ca sotul meu ma inseala de multi ani cu ea, chiar nu stiu ce sa fac? Sa las totul balta,si sa plec de acasa?Sa merg si sa vorbesc cu ea? Cel mai interesant lucru este ca sotul meu neaga relatia cu stomatoloaga,dar eu l-am prins cind iesea de la ea din bloc.Ce nesimtiti.

    0
    1

  • Anita pe 14 Feb 2015, 15:41
    Intre durere si prostie

    Toate aveti convingerea ca a fost o aventura de o luna, 2-3 intalniri, mai nimic, sunteti jalnic de credule. Aventurile lor sunt de fapt relatii de ani de zile. Tocmai am iesit dintr-o astfel de relatie de un an cu un barbat casatorit. Sotia lui a descoperit un sms, unu` din sutele de mesaje. El a mintit-o frumos ca a fost o aventura, 2 intalniri la cafea si o intalnire la hotel ... si se pare ca a tinut minciuna. L-a primit inapoi neimaginandu-si ca iubitul ei sot era la a 3-a relatie de acest gen si multe alte aventuri pasagere de o noapte / doua prin delegatii. Neimaginandu-si ca el ma iubea pe mine si ca intentiona sa divorteze dar n-a mai avut curaj pus in fata situatiei de a alege intre mine si familia unde exista un copil minor. A ales familia, insa inima lui e la mine, a ales sacrificiul si minciuna, a ales sa fie nefericit. Doi nefericiti, trei nefericiti sau patru. Cum o fi sa traiesti langa un barbat care iubeste pe alta ... nu stiu, insa stiu ca el nu se va opri aici. Vor mai fi si alte relatii, alte minciuni, alte sute de pagini de mesaje de dragoste pe messenger, alte conturi pe siteurile de matrimoniale, alte cadouri, alte pasiuni dar mult mai bine ascunse pentru ca asa e el prin natura lui.

    3
    3

  • Anabelle pe 9 Dec 2014, 20:58
    Si eu am fost inselata

    Sotul dupa ce a avut o aventura de o noapte a continuat trei luni sa i scrie mesaje asta fiindca ea plecase din tara.eu lam iertat cu toate ca constant il bat la cap cu intrebarea de ce a continuat cu sms cand putea sa ramana doar cu acea noapte si in acest fel eu nici nu as fi aflat el zice ca nu stie si ca sa saturat sa il bat la cap...nu stiu cum sa reactionez..

    2
    3

  • anonim pe 11 Aug 2014, 18:42
    am fost inselata

    buna adelina si eu am fost inselata as vrea sa vb in privat.. si eu am fost inselata am aflta mai bine nu aflam si stateam asa :((( nu mai pot de 1 sapt plang continuu nu mai pot il iubesc suntem de 3 ani. il iubesc fff mult nu stiu ce sa mai fac as vrea sa pot sterge sa dau un restart sa imi sterg creeru. nu mai poot

    3
    1

  • Oana pe 4 Oct 2013, 22:10
    barbatii!

    Draga Adelina daca mai vrei sa vb cu cineva iti stau la dispozitie. craciun_oana82@yahoo.com.Cred ca in astfel de situatii este cel mai bine sa vb. Nu are nimeni cum sa te ajute, nu faci decat sa te descarci. Sunt casatorita am un copil si am fost inselata. nu pot sa trec peste chiar daca acum se poarta exemplar. Il vreau langa mine dar traiesc cu teama, nu mai vreau sa fiu ranita!

    2
    1

  • Adelina pe 14 Sep 2013, 14:09
    femei inselate

    si eu am fost inselata si inca mai sunt imi vine sa urlu de durere as vrea sa vorbesc cu cineva sunt casatorita inca ... dar mie tare greu nu stiu ce voi face daca vrea cineva sa vorbim

    9
    1

  • Serafina pe 31 Aug 2013, 22:58
    tradat in dragoste

    poti sa ierti de 1000 de ori . dar nu uiti.!

    4
    1

  • ana pe 9 Aug 2013, 17:24
    m-a inselat cu verisoara mea

    iubitul meu cu care sunt impreuna de 4 ani insa de jumatate de an stam separati eu muncesc in italia dar ne-am vazut am foat acsa a venit el la mine era totul bine si frumos pana acum 2 zile ma inselat cu o verisoara care are numai 14 ani si parinti ei au depus plangere.... el avand 36 de ani el mia spus prima am fost socata nu am avut nici o reactie el este foarte distrus am incercat sa ma las pe mine deoparte si sai fiu alaturi sa ii spun ca totul va fi bine o sa trecemsi peste asta am vb cu rudele mele (parinti fetei) iam implicat si pe parinti mei acum stiu toti ,totusi am lasat lucrul si de dragul lu soacra mea ma duc in romania sa fiu langa el o sa locuim in aceiasi casa nu stiu cum o sa reactionez cand il vad vb la telefon inca ii spun ca-l mai iubesc...ca l-am iertat si o sa fim impreuna dar nu e asa eu sunt terminata de 3 zile numai mananc nu mai beau plang mereu mie frica co sa ma duc acsa si o sa intru in depresie (repet fac asta pt ca eu lam iubit foarte mult si de dragul mamei lui )nu stiu daca o sa fie bine daca ma duc acsa nu stiu um sa ma comport sa nul ranesc el este distrus pt faptul ca ar primi de la 3 la 15 ani! ce imi recomandati:( :(

    3
    1

  • elena pe 17 Iun 2013, 13:46
    salut

    simt nevoia sa vb cu cineva acum.poate ma ajuta cineva sa trec mai usor peste ce mi-se intampla.elenalacra340@yahoo.com

    1
    1

  • rodica pe 12 Apr 2013, 01:10
    Pe cine va alege?

    sunt casatorita de 15 ani,nu am copii.Sotul meu m-a inselat cu o femeie mai tanara ca mine(eu 37,ea 28 ani)iar sotul meu 41 ani.Precizez ca m-a mai inselat o singura data,ocazional.Acum situatia s-a complicat...eu mi-am pierdut locul de munca,banii nu prea ne ajung...iar el in loc sa ma consoleze si-a cautat fericirea in bratele altei femei despre care spune ca e frumoasa,mai frumoasa ca mine...normal e mai tanara...si ca la pat e mai buna...socrii mei stiu despre aceasta treaba,nu este de acord cu el,chiar daca e copilul lor,il considera vinovat asa cum il consider si eu(sunt foarte apropiata de socrii mei)I-am cerut sa divortam dar el nu vrea(socrii il reneaga dupa aceea)Nici el nu doreste sa ne despartim dar imi cere timp sa se gandeasca pe cine alege...o aventura,urmata de o relatie timp de 1 Luna sau pe mine,sotia fidela timp de 15 ani.Imi cere timp mult de gandire,iar eu simt ca ma pierd de durere...il iubesc mult si nu stiu ce sa ma fac fara el...Va rog sa ma sfatuiti daca e bine sa astept sa se hotarasca el pe cine doreste;pe mine sau pe ea?el spune ca desi a facut dragoste cu ea numai de trei ori a inceput sa tina la ea...asta ma nelinistete cel mai tare si ma doare...el spune ca vrea sa imi dea un raspuns definitiv ca daca se hotaraste sa ramana cu mine,nu vrea sa ma mai insele...de aceea-i trebuie timp mai mult.Va rog dati-mi un sfat!!!Multumesc.

    0
    1

  • kety pe 2 Apr 2013, 22:34
    pt copil doar

    nu merita nici un barbat a doua sansa,daca iubesti pe cineva si iti pasa,nu lfaci sa sufere,sintem inca demodate,si fara ajutor,ne temem de ziua de miine,altfel el nu se schimba niciodata doar tu te prefaci ca nu ti pasa cind urli de durere

    8
    1

  • alina pe 28 Mar 2013, 22:57
    e greu sa mai mergi inainte cu barbatu care tea inselat

    traiesc barbatu care ma inselat ani la rand dar nam ce sa fac am 4 copii cu el lam foarte mult

    4
    1

  • unadincelemulte pe 5 Ian 2013, 17:04
    Din jurnalul unei inselate...

    Merita sau nu sa suferi! Din jurnalul unei inselate... Oscilez intre sentimente contradictorii: iubire totala si ura dezlantuita, orgoliu si umilire, intelegere si neintelegere… Mintea, sufletul, trupul meu dau batalii covarsitoare, epuizante. Iau hotarari pe care nu le pot tine decat o vreme si apoi recidivez … ma calmez si incerc sa privesc detasat, cu optimism, sa adopt o atitudine pozitiva, sa ma ridic la nivelul iubirii superioare in care doar daruiesti fara sa ceri nimic si uneori rezist zile la rand. Dar acumulez sub acest calm autoimpus o cantitatea distrugatoare de energie negativa si cand explodez o fac cu riscul propriei mele sanatati, cu riscul distrugerii iremediabile a casniciei. Si, Dumnezeu imi este martor, ca fac eforturi supraomenesti sa pastrez casnicia asta, sa nu-mi fac copiii sa sufere. Am incercat sa-l inteleg pe el. Sa-i caut motive, sa-l absolv de vina. Dar atitudinea lui si tot ce a facut in acest an care a trecut de cand am aflat m-au dezamagit ingrozitor, inainte, tot ce scriam in jurnalul meu erau adresate direct lui. Acum déjà vorbesc despre el la persoana a treia. Concluzia: nu mai este alter - egoul meu caruia ii dedicam gandurile si trairile mele. S-a instrainat enorm de mult de mine. Punctand cred ca etapele au fost urmatoarele: L-am simtit cu cateva luni inainte de a afla: privirile vinovate, a inceput sa ascunda telefonul si sa nu-mi dea voie sa ma ating de el, mergea in alta camera cand vorbea la telefon, I se schimba brusc timbrul vocal la anumite telefoane – era vocea lui de mare seducator pe care o stiam foarte bine, tresarea cand puneam mana pe telefon lui, vorbea pe messenger si trimitea si primea linkuri cu videoclipuri muzicale romantice cu texte declarative de dragoste, citeam in ochii lui ca este pierdut undeva in ganduri si indoieli si nelinisti, inchidea precipitat messengerul cand intram in camera, foarte multe noutati in modul in care ma privea, in care imi vorbea, intreaga atitudine se schimbase, a incercat sa cumpere Viagra - in gluma mi-a zis sa vada ce efect are. Se incurca in explicatii in ceea ce priveste programul lui, deodata devenise mai ocupat decat era normal, a inceput sa tina dieta , sa-si doreasca sa slabeasca, sa arate mai bine, sa-si schimbe garderoba cu lucruri mai colorate , mai tineresti, sa se ingrijeasca si mai mult, sa-si schimbe chilotii de doua ori pe zi, sa faca baie de mai multe ori pe zi, sa mearga la sala, isi facea zeci de poze cu telefonul mobil, trimitea MMS-uri (fotografii – cui poti trimite poze cu tine de pe telefonul mobil?). Intotdeauna am considerat ca ce nu stii nu-ti face rau, atat timp cat ma iubeste si imi demonstreaza acest lucru inseamna ca aventurile sunt trecatoare si sunt firesti la barbat. Acum lucrurile o luasera razna. Am inceput sa ma intreb care sunt motivele reale. Poate am gresit eu pe undeva cu tolerant mea si aceasta libertate l-a facut sa gaseasca o femeie indrazneata si vicleana care sa teasa in jurul lui o plasa inselatoare si ademenitoare si care sa ne distruga dragostea, casnicia. Fireste ca idea a fost ingrozitoare pentru mine si am incercat sa ma autosugestionez, sa gasesc explicatii logice, rationale care nu aveau nici-o legatura cu adulterul. Apoi am primit cateva telefoane de la o “doamna binevoitoare” care a enumerate cateva nume sustinand ca sunt amantele sotuluimeu. Am decis ca trebuie sa fac cateva verificari, macar formale, incepand cu mailul si fireste factura telefonica. Cautand in mailul nostru comun am descoperit unul din numele acelea cu o frantura de conversatie in dreptul lui care m-a lasat fara respiratie, cateva secunde bune am simtit ca se invarte casa cu mine, ca nu mai am aer. Vorbea despre sex:”…m-am desprins cu greu din bratele tale….si eu te iub.…” Aceasta frantura mi-a distrus viata instantaneu. Am inlemnit. Senzatia a fost atat de naucitoare. Cerul cu toata greutatea lui s-a naruit peste mine. Fiecare fibra din mine urla de durere. Stateam incemenita in fata monitorului. Tremuram si mi-a trecut prin cap ca ceva rau o sa se intample cu mine, o sa pic secerata. Atat de intensa era durerea ca am crezut ca nu am nici-o sansa sa scap intrega in urmatoarele secunde. Dar nu s-a intamplat nimic dramatic. Valul tsunami a trecut si a lasat o fiinta complet devastata. Am inchis brusc calculatorul direct de la priza… de parca, astfel, ceea ce citisem ar fi disparut si totul putea reintra in normal. Am trecut in fractiuni de secunda de la stari de speranta jalnica la tristete si agonie, de la nebunie la luciditate , de la incredere la neincredere si toate din cauza fricii agonizante de confimare a unui adevar atat de crud – infidelitatea. Inca mai speram sa fi fost altceva, o frantura dintr-o conversatie fara legatura cu noi… Treptat mi-au venit in minte absolut toate momentele mele de indoiala, toate intrebarile si ipotezele vagi de infidelitate , toate justificarile lui, toate actiunile lui din ultimul timp, desi in adancul sufletului ele existau acolo ca o ciuperca otravita care astepta ploaia sa se raspandesca in tot trupul, sufletul si mintea mea. Am deschis PC-ul cu mare greutate, secundele pareau ore … aceiasi greutate o simteam in tot trupul, parca era de plumb … a durat o vesnicie pana am deschis arhivele messengerului si am gasit acolo tot. Detalii intime, intalniri, decalaratii … Am citit ingrozita datele la care isi vorbeau: zilele noastre de nastere, evenimente importante in familie , sarbatorile Craciunului, Revelionul cand ofta dupa aceasta persoana, cea care printre alte femei se pare ca a stiut sa-l acapareze cu vorbe mieroase de “dragoste eterna”, “cuplu ideal” … Ce pacat ca nu se pricepe la tehnologie. Daca ar fi sters arhivele, acum, poate relatia noastra ar fost altfel. Minciuna e groaznica, dar atata vreme cat nu stii ca esti mintit poate fi salvatoare. Cand o descoperi nu mai ai liniste pana nu ai tot adevarul. Factura telefonica? Peste 300 de mesaje si telefoane de zeci de minute, chiar si 1h, de MMS-uri trimise, in special la un numar de telefon incepand cu aproximativ 4 luni inaintea de momentul teribilei descoperiri. Mai erau cateva nr de telefon cu sms-uri, MMS-uri si telefoane intre 300 si 100 in fiecare luna incepand chiar cu ani in urma … cu mici variatii. Platea milioane pe factura telefonica. Eu ziceam ca este o cheltuiala justificata fiind in inters de serviciu. M-am inecat zile la rand in propriile mele lacrimi … si el a reactionat elegant? NU!!!!!!!!!! Atiudinea lui a fost ingrozitoare. Nu a recurs la violenta fizica, a folosit-o cu eficienta maxima pe cea verbala: ironii, reprosuri, comparatii, detalii din intalnirile lui cu acea femeie. Eram sfasiata de durere si el rasuce cutitul in rana cu o rautate care m-a durut mai mult decat infidelitatea in sine. Fraza care rezuma perfect reactia lui: "...sa te saturi , sa nu ma mai cauti in c…. !!!”

    25
    2

  • unadincelemulte pe 5 Ian 2013, 16:40
    Merita sau nu sa suferi?

    Merita sau nu sa suferi?

    2
    2

  • Dragos pe 6 Dec 2012, 20:40
    un sfat

    ma inselat ..si inca banuiesc ca o face ..nu stiu ce sa fac ..o iubesc prea mult sa o pierd ...

    5
    1

  • riki pe 11 Oct 2012, 18:06
    de la riki pentru Simona

    Draga mea, Cel care m-a inselat... si l-am tratat cum am spus e langa mine..., totul merge cum imi doresc..., fara sa fi punctat vreun scandal sau vreo remarca.... doar fiind DEMNA e langa mine... Daca omul tau nu poate sa aleaga.... lasa ca te va alege altul care te merita si pentru care ai acumulat sufiecienta experienta pentru a sti cum sa-l tratezi..., sa nu te sfiesti sa pleci de langa fostul... FOARTE IMPORTANT e sa invatam din tot ce ne ofera viata..., bune, sau rele, si inca ceva..... sa nu te confezi nimanui nici de bine, nici de rau ...., incaseaza-le si invata..., prietenele nu pot face decat sa te impovareze cu energia lor si, in final, sa se bucure de necazul tau... Un exemplu bun e Nicoleta Luciu.., si-a expus frumusetea familiei ....si a starnit o invidie malefica...., tot scenariul construit pentru sotul ei a fost diabolic... , ma rog pentru ea sa poata depasi momentul..., in ea se poate regasi oricine la un moment dat... Hai Nicoleta!

    0
    1

  • love you pe 10 Oct 2012, 01:26
    am fost inselata

    buna .eu am fost inselata de iubitu meu ,ma inselat prima luna cand am inceput sa ies cu el, dar am aflat dupa 4 luni, a stat cu o alta fata 2 zile au fost numai saruturi nimic mai mult ,el zice ca ma inselat ca nu simtea nimic pentru mine in acel moment iar acuma zice ca are sentimente si ca ii pare rau ca a facuto dar daca a facuto atunci o va mai face ..sa continui relatia mea?

    0
    2

  • diana pe 4 Oct 2012, 05:48
    barbatii...

    Am citit o mare parte din comentariile dumneavoastra. Sincer, eu sunt o pers f sensibila (bleguta)..Am 19 ani si am viata inainte stiu..numai ca am o relatie care a inceput in urma cu 6 ani, de la varsta de 13 ani. Am fost despartiti o perioada, eu am luat hotararea datorita parintilor care s`au opus si se opun in continuare relatiei. In urma cu cateva luni ne`am impacat definitiv, sa zic asa... dar a intervenit o problema, el a ramas fara serviciu si a cunoscut o alta fata care il intretine, i`a cumparat o masina etc. El zice sa am rabdare o perioada pana isi revine, dar imi este teama ca nu v`a mai renunta la banii ei, nu neaparat la ea. Ea a stiut la inceput de relatia noastra, apoi a fost nevoit sa ii spuna ca nu mai suntem impreuna. Bineinteles ca isi da seama ca e mintita, dar accepta. Eu imi recunosc greselile..stiu ca nu trebuia sa accept asta , dar il iubesc prea mult si am facut`o spre binele lui. De exemplu in momentul acesta este cu ea..ma doare inima, simt ca mai are putin si sare din piept, simt nevoia sa tip..de cateva zile m`am schimbat, nu ma mai recunosc..nu mai suport nicio persoana, ma irita tot ce se intampla. Dar abia astept ziua de maine cand o sa port o discutie cu el si sa ii dau un ultimatum..Oricum am fost inselata de mai multe ori, dar stiu ca a fost pt o noapte, doua.. si sunt convinsa 100% ca ma iubeste. Nu cred ca atunci cand inseli nu iubesti, mai ales ca barbat..cand vezi o femeie care arata bine, mai si flirteaza cu tine..sa fim seriosi,cine ar refuza? sa nu uitam ca femeiaa este ispita ;) multumesc :*

    0
    5

  • simona pe 2 Oct 2012, 17:29
    raspuns pentru riki

    foarte bine, bravo. Si eu sunt cam in aceeasi situatie. Prietenul meu de 4 ani are o relatie de mai bine de 1 an. Am aflat de la el, nu mai suporta situatia. Partea proasta e ca el nu poate renunta la nici una dintre noi. Dupa o luna de suparare, plans, nesomn si nemancat mi-am dat seama ca nu merita sa ma consum pentru un barbat. Sunt o femeie inca tanara, puternica, si iau viata asa cum e, cu bune si cu rele. Acum ma ingrijesc mai mult pe mine, ma plimb, ies cu prietenele,, ma distrez. Nu ma razbun, nu fac crize, sunt o doamna. Sunt mai misterioasa, mai sexy si mai provocatoare. El pierde, nu eu.

    8
    1

  • PaulaMarin pe 27 Sep 2012, 22:37
    eu m-am tratat singura

    Eu m-am tratat de depresie singura. Am cautat diferite remedii si am gasit site-ul depresiv.ro care are multe articole bune care m-au indrumat. De asemenea, psihiatrul de acolo da multe sfaturi care ajuta enorm. Nu stiu ce m-as fi facut daca nu gaseam site-ul asta. Multa sanatate!

    1
    1

  • adrian pe 13 Sep 2012, 17:06
    sfaturi

    ma parasit sotia pt a doua oara fara sa ai fac nimik prima data a plecat cand aveam un copil de 2 luni jumate sa intors dupa 2 luni am iertato si mai mia facut un copil si ma lasat cu amandoi acum are 3 luni cel mik si cea mare un an jumate nu stiu ce sa ma mai fac nu am nici un ajutor nu vreau sa imi pierd copii pt ca sant viata mea si imi e foarte greu mai ales ca stau si in chirie nu stiu ce sa ma mai fac

    1
    1

  • soso pe 7 Sep 2012, 21:59
    pentri alina

    Nu dispera, stiu foatre bine prin ce treci, in aceiasi situatie sunt si eu< sotia a plecat ca o lasa de acasa la altul cu bebe mic ne botezat in timp ce eram la servici acum o luna > de atunci abia astazi am reusit sa-mi vad fetita si sa vorbesc cu sotia. Mult curaj si putere multa.

    0
    1

  • mihaela pe 25 Aug 2012, 20:25
    nemernici

    buna ziua si in primul rand imi pare rau de toate femeile care trecem prin asa ceva..si eu la randul meu sunt inselata dar sincer va spun ca incerc sa mi pastrez calmul si sa i au o decizie corecta barbati care nu si respecta femeia e cel mai nesimtit..sa va dea d zeu putere sa treceti peste tot raul care trebuie sa l indurati pt ca stiu cum este va poop si fi ti tari

    1
    1

  • dea pe 21 Aug 2012, 08:34
    ma anselat

    Ce mai poti face cand el asi aduce amanta in casa mea in patu meu la copii mei, cand amanta te suna si asi bate joc de tine.Doar sa mor imi mai doresc nu mai am viata nu mai am nimic cum sa mai poti trai cu astea e atat de greu de dureros

    1
    2

  • farcas ioan dorin pe 8 Aug 2012, 10:19
    Eu mi-am iertat sotia

    Sunt si eu unul din miile de barbati care au fost inselati. Sunt in acelasi timp fericit ca am reusit sa iert si sa uit. Ne iubim mai mult decat inainte si niciodata nu am avut de gand sa ma razbun. O iubesc! Stiu ca si ea ma iubeste si nu ma va mai trada niciodata.

    2
    4

  • Sanziana Tor pe 20 Iul 2012, 14:27
    Deprimata sau trista?

    Am si eu o problema mai degraba cu mine, decat cu prietenul meu. Relatia noastra a inceput acum 3 ani si s-a terminat luna asta dupa ce am descoperit ca ma insela cu una din prietenele mele. Am fost foarte vehementa si i-am spus ca vreau sa ne despartim, n-am acceptat nicio scuza, nicio noua incercare, nimic. Problema este ca de atunci cred ca am intrat in depresie pentru ca nu mai ma recunosc, la fel imi spun si parintii, si prietenii, rudele. Ma gandesc ca poate exagereaza, hotararea a fost a mea, ma doare foarte tare ce mi-a facut, l-am iubit foarte mult, dar nu pot sa mai stau cu o persoana care m-a tradat. Acum as vrea sa pot sa-mi revin din starea asta, dar nu gasesc puterea si calea. Nu stiu daca doar sunt ff suparata sau chiar deprimata  Ma sperie si mai tare gandul asta....refuz sa cred ca sunt atat de slaba 

    1
    2

  • marc ovidiu nicolae pe 18 Iul 2012, 10:00
    iertati daca iubiti

    Eu am iertat-o pe sotia mea care m-a inselat. I-am inteles motivele, am inteles ca eu nu i-am dat dragostea de care avea nevoie. Acum totul e perfect, eu o iubesc la nebunie si stiu ca si ea ma iubeste la fel. Doar din orgoliu nu merita sa se strice o relatie frumoasa.

    7
    2

  • alina pe 12 Iul 2012, 08:56
    m-a inselat

    simt ca m-a distrus,nu stiu ce sa fac am si un bebe mic,am nevoie de ajutor,este groaznic nu am pe nimeni sa ma ajute sa ma sprijine,poate ma ajutati voi.

    6
    1

  • stelian pe 30 Iun 2012, 19:24
    sfaturi

    doamnelor cu respect si scuze imi permit sa fac un comentariu si un sfat.toti barbatii inseala,nu exista barbat care sa nu calce stramb,dar exista barbati care stiu sa o faca fara sa stie sotia si altii care nu stiu.daca doriti sa aflati cum puteti afla daca va inseala sotul,va astept pe mess,id STELI_2012 sa va dau niste sfaturi

    1
    6

  • Dorin din Cluj pe 25 Iun 2012, 15:24
    pt.Aida

    Nu trebuie sa iti faci sange rau ! Pentru un barbat asta e ceva cat se poate de normal ! Cel care prin natura profesiei are sansa sa intre zilnic in contact cu femei tinere si frumoase,trebuie sa fie tare dobitoc sa nu profite ! Toti barbatii ar face la fel ,daca ar avea posibilitatea ! Isi traieste viata din plin,si bine face ! Asta nu inseamna ca pe tine nu te iubeste ! Sant convins ca tu esti de fapt viata lui,celelalte sunt doar obiecte ale placerilor lui trupesti !

    4
    9

  • simonaroxandra pe 24 Iun 2012, 10:12
    si eu am fost inselata de sot dar acum el e cu amanta

    Sunt inselata de vreo 1 an jumate am banuit ceva l-am tot urmarit cu fetita mea care are 10 ani nu l-am prins dar povesti tot am auzi si au fost drepte.O sa va povestesc ceva acum si va rog din suflet sa imi dati un sfat.Intr-o duminica am plecat la soacra mea acolo fata noastra a plecat la magazin cu nepoata sa cumpere inghetata pe drum fata sa intalnit cu amanta lui tataso a cerut sa-l lese in pace si a injurato amanta la sunat pe sotul meu el a plecat repede acolo si a batut fata tare ,cand a venit la soacra ne-am certat tare pt fata ne-a dus la bloc pe mine si pe copii si bun dus a fost.A plecat la amanta a luat-o din casa fortat si de 3 saptamani locuiesc la un unchi din partea lui.Tin sa va anunt ca povesti am auzit de el am fost inainte peste amanta in casa la ea am batuto si eu si soacra mea dar nu imi venea sa cred ca ma compara cu asa ceva.Este o tiganca neagra ca tuciu sa nu iei un mar din mana ei foarte urata cu 2 degete mai mare ca fata si el tot cu ea sta.A slabit acu este internat in spital de o saptamana a fost la maasa duminica trecuta ma chemat si pe mine sa ne impacam ca ia dat drumul la amanta ,am spus ca ii dau o sansa pt copii avem o fata de 10 si un baiat de 1 an si o luna l-am cautat la spital 3 zile dupa care am observat ca tot pleaca la mamasa din spital si mi-am dat seama ca pleaca la amanta pt ca amanta statea pe o strada vizavi de mama lui.Am plecat la spital ne-am sfadit ca am spus ca el vrea sa imi mance bani cu amanta si sa il caut eu la spital,i-am spus ca daca ne impacam cu o conditie sa nu mai mearga singur nicaierea fara mine a fost bine 3 zile dupa care a spus ca el nu sta sechestrat si nici nu ma duce peste tot ma mai duce din cand in cand am spus ca asa ceva nu acept atuci el a spus sa plec acas cu fata ca ne despartim el sta la masa si eu acasa.Dar el a mers dupa amanta si sau mutat impreuna pe mine ma tot ameninta ca daca eu fac ceva ini taie capul l-am dat la politie ieri pt ca ma tem de viata mea ne-a chemat pe amandoi am dat declaratie si i-am pus interdictie sa nu vina nici la bloc nici sa se lege pe strada de mine am depus actele de divort si pentru pensie la doi copii si acum vreau sa gat definitiv cu el.Nu imi era ciuda de ma insela cu cineva mai presus dar cu o cioara noi am stat 14 ani impreuna avem doi copii frumosi eu sunt frumoasa poate a fost prea buiac.Astept sfaturi voastre.

    2
    2

  • aida pe 17 Iun 2012, 16:18
    inselata cu doua

    Sotul meu ma inseala cu doua, adica cu una intr-o zi si cu alta in alta zi, L-am prins in fapt, i-am pus un reportofon si am descoperit totul, In prima faza a negat totul si dupa ce a auzit inregistrarile s-a supus. Sotul meu este stomatolog, si isi satisfacea pofta sexula in cabinet, dupa ce le-a avut paciente, pe ele,pe sotii lor, copiii etc. Cum catalogati gestul unui medic stomatolog care umple de sperma un mediu steril? V arog sa-mi raspundeti. El a promis ca n-o sa se mai intample si ca ma iubeste, voi ce credeti?

    2
    4

  • maria ionela pe 3 Iun 2012, 19:46
    nu stiu ce sa fac

    mmda dificil.si eu sunt una din milioanele de femei inselate.am trait cu un barbat aproape 7 ani de zile avem 2 fetite minunate impreuna .credeam ca familia noastra e fericita pana intr-o zi cand sotul meu s-a schimbat total.pt ca sunt o fire mai lasa nu l-am urmarit in schimb am luat fetele si am plecat la ai mei.supa o perioada scurta de timp am plecat in italia iar cxand m-am intors am aflat ca femeia cu care traia dinainte ca eu sa plecde la el se instalase foarte frumos in casa noastra.era chiar si mama la fetitele mele(mentionez aici ca m-a bagat la abandon si mi le-a luat prin frpces fara ca eu sa stiu nimic)acum ceva timp a venit la mine si mi-a cerut iertare ca vrea sa ne impacam ca a gresit ca pt el aia nu inseamna nimic,ca a fost atractie fizica si ca am grsit si eu ca am plecat in italia si lui nu i-am spus nimic.va rog ajutati-ma chiar nu stiu ce sa fac.astept pareri si sfaturi.multumescanticipat.

    1
    3

  • riki pe 27 Mai 2012, 10:05
    Sfat!

    Doamnelor sotii inselate, singura intrebare pe care putem sa ne-o punem este daca ne iubim sotii atat de mult incat sa putem sa-i iertam! Daca raspunsul e da atunci...., haideti sa purtam ,daca ne tin puterile , o lupta care sa ne faca mai demne, mai frumoase..., nu una care sa starneasca mila si compasiune.... Daca e sa se termine casnicia se termina oricum..., fie ca urlam, cerem explicatii, care sunt atat de evidente, il confruntam pe EL pe EA, fie ca ne pastram cu tarie demnitatea ....., care macar ne face mai frumoase ....

    9
    3

  • riki pe 27 Mai 2012, 09:51
    Da, ma inseala sotul!!!!

    Am descoperit ca ma inseala..... indirect..Ce voi face? voi incerca sa il confrun? Nuuuuu ar fi umilitor.... sa port o discutie despre asta dupa care sa fie atat de evident ca sunt slaba si ca il iert..., mai bine lupt altfel...., ma ingrijesc si ma aranjez si mai mult.... decat o fac....., voi fi cat se poate de agreabila...., imi voi vedea detasat de preocuparile mele: casa curata, mancare delicioasa, rezolvarea sarcinilor de serviciu, citit...., tot ce-mi face placere. Nu pot sa inteleg ce as putea discuta cu el, sunt o sotie impecabila si tot a facut-o...., e clar ca nu ma iubeste si cauta senzatii tari... Trebuie sa mentionez ca in rest e atent la toate nevoile mele... Ahhhh..... cauta senzatii tari...., nu/i nimic ca o sa dau si eu curs senzatiilor tari... cand se vor ivi.... Imi cunosc sotul foarte bine..., cu bune si cu rele si stiu ca va trebui sa traiesc si cu latura lui ascunsa..... Sa ma distrug din cauza asta? Nuuuuu..... simt ca mi-i drag, cu bune si cu rele,si pot sa trec peste multe....dar voi incerca sa nu evidentiez asta...., prin urmare fara discutii tampite... cu intrebari ridicole la care raspunsul l-am primit prin faptul ca ma inseala..... Sa o confrunt pe EA? Nici pomeneala......... AR FI CEL MAI UMILITOR LUCRU POSIBIL..... , daca a intrat in hora sa joace SINGURA.... pentru ca asa va ramane....., lupta va fi a ei cu mine...., sa ajunga vreodata la nivelul meu.... Consider ca o femeie inselata atata timp cat isi pastreaza demnitatea are 80% din batalie castigata.... E adevarat ca exista posibilitatea sa fiu parasita, probabil, dar macar imi ramane demnitatea, respectul de sine, frumusetea fizica si spirituala cu care voi cuceri un alt om care ma va pretui de doua ori mai mult, pentru ca sunt demna de a fi iubita si respectata si de altcineva.... atunci cand va fi nevoie..., sunt frumoasa, eleganta, cu o meserie respectabila... Deocamdata raman o sotie inselata, care abordeaza metode alternative de depasire a momentului....

    21
    1

  • Daniel M. pe 29 Mar 2012, 12:38
    raspuns pt Sorina

    Casnicia nu e o inchisoare in care fiecare sot il tine inchis pe celalalt ! Pe langa datoriile conjugale,fiecare sot are dreptul la o mica portie de libertate ! O mica escapada amoroasa in afara ,facuta cu discretie ne ajuta sa ne putem pastra casnicia,altfel,totul devine monotonie,cu toata dragostea dintre soti !

    18
    6

  • sorina pe 28 Mar 2012, 22:26
    oamenii....

    Parerea mea este ca oamenii se comporta asemeni animalelor si ar trebui sa stea separati si sa se intalneasca doar pentru imperechere.Animalele se imperecheaza cu cine vor ,sau cu cine apuca.Asa se intampla si cu oamenii care inseala.In cazul acesta de ce sa mai stea impreuna?Separati evita gelozie,cearta,suferinta :))))

    9
    2

  • hahahah pe 26 Mar 2012, 22:45
    pentru cei inselati

    daca e o ea bine a facut de aia o are ca so dea daca e un el asta e acum sti si tu adevarul relatia merge mai departe si si in cele din urma iti spunea ca te iubeste si pana sa afli :)) acum iti va spune de 2x mai mult sa te impaci cu ideea

    1
    5

  • Dorin din Cluj-napoca pe 26 Mar 2012, 12:39
    raspuns pt Maria

    Asta nu pot intelege majoritatea femeilor : Ca un barbat poate sa-si iubeasca sotia mai mult chiar decat pe sine insusi si in acelasi timp sa aiba cate o escapada cu o femeie fierbinte,care sa-i implineasca nevoile sexuale care de multe ori il fac sa actioneze chiar fara ca el sa se poata opune! Asta nu inseamna ca el o iubeste mai mult pe aceea decat pe sotia lui !!!!!!!

    3
    4

  • Dorin din Cluj-Napoca ! pe 26 Mar 2012, 09:07
    Pt Maria C

    Stimata doamna ! Trecerea timpului va face ca sotul ratacitor sa se intoarca la familia lui asa cum un rau se intoarce in matca lui ,dupa ce a produs prapad si suferinte ! Barbatul in multe cazuri este ca un caine credincios care desi adora sa se ,,distreze'' cu maidanezele,tot la stapanul (sau stapana)lui se va intoarce ! Iertati-l doamna ! ca nu stie ce face ! Fericiti cei milostivi caci aceia indurare vor afla ! Cam asa sunt mai toti barbatii !!

    4
    3

  • maria c pe 24 Mar 2012, 17:47
    rsp pt dorin

    Nu inteleg km gandesti tu ...din ce ai scris se intelege k pe de o parte o ierti k o iubesti,apoi k sa nu aibe km sa.ti ceara socoteala...atata timp kt inselati amandoi ,inseamna k nu mai e nimic intre voi...asta vezi tu iubire? Eu cred k nimeni nu pleak de acasa de bn ...e sigur k acel ,,ceva" I.a lipsit celuilat... de asta nu inteleg,dk gasesti la alta persoana ceea ce.ti lipseste,de ce sa stai in rutina o viata?intelegandu.l pe cel de alaturi,dandu.I libertatea sa sa fie fericit km simte el k e , asa vad eu iubirea adevarata...sotul meu m.a inselat(vezi postarea mai jos) si crede.ma k il inteleg si nu.l condamn...am dat vina pe mn k I.am fost mai degraba sora,mama,dar femeie nu...acum nu mai vreau nimic din ce am avut in comun...vreau drumul meu ...l.am iertat ,dar nimic nu mai e k inainte...nu am curaj sa dau divort pt k spiritul de sora,mama,grija pt toata fam nu ma lasa...mi.e mila sa.I vad k sufera...poate il doare in c...si gresesc ...orikm am rabdare...prefer sa vada kt sufar langa el si sa inteleaga si sa.mi ofere Libertate...

    0
    4

  • Dorin din Cluj-Napaca pe 23 Mar 2012, 12:21
    Stimate femei inselate !

    Este pacat de dv.sa suferiti atata ,pt.ce? ca el umbla la alta ? Sa fie sanatos ! In 95% din cazuri tot pe dv va iubeste cel mai mult ! Stiu ca dv.nu vreti sa credeti dar asta e adevarul ! Ar trebui sa va bucurati ! Puteti avea oricand si Dv. un amant,il gasiti cand vreti,sa vedeti ce dragut se poarta un amant ! Sa vedem ce va comenta porcu de sot cand va afla ! (mai bine sa nu afle!),dar chiar daca afla ,cine a inceput ?? Sa-l vedti cum umbla el in 4 labe sa-l iertati !

    7
    2

  • Dorin din Cluj-Napaca pe 23 Mar 2012, 12:21
    Stimate femei inselate !

    Este pacat de dv.sa suferiti atata ,pt.ce? ca el umbla la alta ? Sa fie sanatos ! In 95% din cazuri tot pe dv va iubeste cel mai mult ! Stiu ca dv.nu vreti sa credeti dar asta e adevarul ! Ar trebui sa va bucurati ! Puteti avea oricand si Dv. un amant,il gasiti cand vreti,sa vedeti ce dragut se poarta un amant ! Sa vedem ce va comenta porcu de sot cand va afla ! (mai bine sa nu afle!),dar chiar daca afla ,cine a inceput ?? Sa-l vedti cum umbla el in 4 labe sa-l iertati !

    4
    3

  • Dorin Cluj-napoca pe 22 Mar 2012, 14:22
    raspuns pt.Marius Cluj

    Ar putea fi chiar sotia mea ! Eu fiind un barbat bun si extrm de iubitor,as IERTA-O instantaneu,si cu cateva lacrimi de durere i-as spune ca nu a fost vina ei,ca poate eu nu m-am purtat destul de tandru,si mi-as cere iertare ! Apoi ar mai avea ea nasuc sa ma intrebe unde am stat atata, sau in ce delegatie am fost,sau ce-i cu rujul de langa buricul meu ??? NU am eu asa noroc!!!!!!

    4
    2

  • marius cluj pe 21 Mar 2012, 23:23
    rsp pt dorin

    Femeie frumoasa poate fi chiar sotia sau iubita ta ,la care sa nu-I reziste un barbat. Intrebarea e: - Ai intelege,ai trece simplu cu vederea?

    7
    1

  • Dorin Cluj-Napoca pe 20 Mar 2012, 15:59
    De ce inseala barbatii

    Barbatul oricat ar fi de bun, nu rezista in fata unei femei frumoase! Imediat i se pune pata! De aici totul depinde de femeie !Daca ea ai face avansuri,barbatul in mod sigur nu o va refuza ! Si de aici vine tragedia! Ea incepe cand afla nevasta ! Nevasta nu vrea sa inteleaga ca barbatul e si el om !! Se poarta cu el ca si cu un criminal,nici vorba de iertare ! Divort, psihiatrie,morga,cimitir !!!

    3
    5

  • maria c pe 17 Mar 2012, 17:43
    m.a inselat si de ce nu renunta la mine?

    Va rog, astept parerlie voastre...e foarte important pt mine...

    4
    1

  • maria c pe 14 Mar 2012, 11:14
    m.a inselat si de ce nu renunta la mine?

    imi fac curaj de mult sa postez cateva cuvinte...mi.am dat seama ca sunt inselata de sotul meu...am eactionat cu calm si am vb ca o sora cu el...daca stie ce face si e cu ea ,sa ma lase pe mine in pace...el nega bineinteles,dar dupa ce adevarul a iesit la iveala l.am intrebat de ce ?raspunsul a fost ca de buna ce sunt,isterica,ce ma uit cu ochii aia la el,etc. in urma intrebarilor mele ,raspunsul asta a fost... a trecut 1 luna si sotul amantei i.a provocat un foarte mare necaz sotului meu,distrugandu.i un obiect de valoare(nu intru in amanunte)...de atunci totul s.a schimbat,imi adresa mii de rugaminti sa.l iert ca a gresit ,ca nu e alta mai buna ca mine si ca sa ma gandesc ca avem doi copii si au nevoie de mama si tata si sa nu ajungem la divort... ok,eram confuza,ranita,nu stiam ce sa fac si i.am zis bn sa incercam si cu timpul vom vedea daca ranile se vor vindeca... se comporta la fel ca inainte,doar ca dumnezeu sti daca mai avea relaii sau nu...increderea in el a murit pt mine...in fiecare zi traiam cu impresia ca pleaca si la fel face si de atunci incontinu imi suna in cap vorbele lui jicnitoare ,,de buna ce ai fost,,etc... intr.o zi ,fiind la o masa foarte ingandurata s.a asezat langa mine un coleg nou angajat ,dar care imi cunostea trecutul din zvonurile din oras...am povestit cu totiul altceva pana intr.o zi cand am izbucnit in plans si i.am zis ,,de ce mie,de ce eu care am avut asa o famile?,,...a incercat sa ma calmeze zicandu.mi sa ies cu sotul mai mult ,sa.mi iau o vacanta,etc...sfaturile lui pareau prea departe,pt mine era trecuta fericirea mea...in alta zi am lasat capul pe mana lui care era pe spatarul scaunului si am inchis ochii,am realizat repede ca nu e bine si m.am uitat la el,iar el m.a sarutat...am simtit ca imi cade cerul pe mine,era ceva interzis pt noi,eu eram casatorita,cu 2 copii,el singur si cu 10 ani mai mic decat mine .... am zis amandoi ca am gresit si nu o sa se mai repete...dar peste o luna intre noi s.a ajuns la ceva mai mult...azi ne iubim ,suntem sinceri,simt ca nu mai pot fara el,dar i.am explicat ca nu am curaj sa.mi infrunt sotul care nu vrea sa renunte la mine ,zicand ca daca divortez eu sunt vinovata ca distrug familia...de ce ma vrea ,daca canva zicea ca de buna ce am fost m.a inselat/ de ce nu pot sa.l infrunt? sunt condamnata sa stau langa un om care ni m.a vrut,sustine ca ma vrea si inima mea sa fie la celalalt care mi.a fost alaturi .m.a inteles ?

    1
    1

  • mihaela pe 26 Feb 2012, 21:43
    viata dubla

    suntem de 6 ani impreuna iar el tot de 6 ani are si pe altcineva.o viata dubla.cealalta stia de mine .am aflat acum 3 zile chiar de la matusa ei care imi este vecina.eu l-am iubit enorm dar relatia nu mai poate continua.sunt tanara am 25 de ani si toata viata inainte.ma doare totusi pentru ca a fost singurul barbat din viata mea si nu l-am putut intelege niciodata.el aqm se roaga de mine,cu toate ca nu recunoaste nimic din ce a facut.si nu este prima data.a mai avut si altele.chiar aqm un an am aflat de una cu care a stat 3 luni de zile.atunci a recunoscut ce a facut si l-am iertat crezand ca nu se va mai repeta,dar,surpriza ...am aflat ca tot timpul am trait in minciuna.Fetelor nu va lasati calcate in picioare cum am facut eu.mi-am pierdut 6 ani din viata cu un om fara caracter si fara suflet.

    10
    1
Pagina « 1 2 3 4 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod