Horoscop: Ce remarcă un bărbat prima dată la o femeie în funcţie de zodia lui

Vrei să afli ce-i sare unui bărbat în ochi atunci când interacţionează cu o femeie? Unii reprezentanţi ai sexului opus analizează comportamentul tău şi sunt atraşi de inteligenţa ta, în timp ce alţii se lasă furaţi de peisaj şi nu trec dincolo de aspectul fizic. Află ce remarcă prima oară un bărbat la o femeie în funcţie de zodia lui!
MAI MULT DESPRE: femeie, zodie, horoscop, atras, prima data, remarca
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gogo pe 9 Feb 2012, 19:22
    !!!

    e adevarat in privinta acestei zodii...prietenul meu e balanta..si la prima noastra intilnire a remarcat stilul meu..

    1
    1

  • magda pe 4 Feb 2012, 16:10
    despre horoscop

    fetelor toti barbatii vor acelasi lucru sex si craci lungi

    2
    12

  • hdyhru pe 2 Feb 2012, 02:14
    !

    Poti sa fi cea mai buna femeie din lume daca esti proasta,fitoasa,increzuta,buzata,pretentioasa,tot timpul cu nasul pe sus si nu-ti convine nimic,li se taie..Si barbatii au sentimente,slabiciuni pe care incearca sa si le ascunda sub misoginismul acela care ne enerveaza pe noi femeile..Am multi prieteni barbati,la un moment dat se satura de curu`tau,mai departe conteaza atitudinea,sexy DAR nu vulgara..Daca nu merge asa,dupa ce te-au bagat in pat,''pa''

    23
    2

  • anonim pe 2 Feb 2012, 02:05
    @ MISS

    Pai si ce altceva ai vrea sa remarce un barbat prima data la o femeie?...Mi se pare logic sa privesti partea fizica:picioarele,sanii etc...ca doar nu te uti sa vezi daca are cercei sau manichiura french,astea sunt doar detalii..Femeile la ce se uita,nu tot la fizic:inaltimea,buzele,mai nou si FUNDUL.......Cat despre sex,e normal sa se gandeasca si la asta,asa este natura firii,ca doar nu la primul contact vizua,vezi in fruntea ei:''viitoarea mea nevasta''......App,o vorba spune ca NU BARBATII VOR DOAR SEX CI SUNT FEMEI CARE N-AU ALTCEVA MAI BUN DE OFERIT!''...Nu va mai victimizati atat!!!!

    18
    0

  • me pe 2 Feb 2012, 01:59
    pentru donsoara miss

    draga mea....nu stiu pe ce lume traiesti dar pe barbati ii atrag mult mai multe...nu doar fizicul. normal ca daca esti obeza si urata ai mai putine sanse. ai sa fii chiar uimita da nu sunt genu de tipa care arata beton....dar atrag o gramada de barbati prin felul meu de a fi, iti trebuie o personalitate timida-sexy si sa emani simplitate si eleganta feminina prin stilul vestimentar. credecrede-ma

    23
    0

  • miss pe 1 Feb 2012, 23:54
    Fals!

    Imi pare rau pentru autoarea articolului, nu vreau neaparat sa-i dau un feedback negativ, DAR ceea ce remarca ORICE BARBAT, indiferent de zodie e cat de "buna" este acea femeie, ce "repere" are(craci, sani, buze, c*r) si se gandesc cum ar putea-o fu*te mai bine si cat de repede!! (Eu sunt femeie, dar cu picioarele pe pamant totusi!!) Numai bine!!

    12
    10

  • onutta21 pe 1 Feb 2012, 11:52
    ***

    la balanta se potriveste dar mai trebuia adaugat ceva faptul ca nu le place nativilor balanta ca pertenera de langa ei sa fie geloasa si nu le place sa aiba pe cineva langa ei cu care nu poate sa poarte o discutie :)

    10
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod