Secret

De ce se tem în secret bărbaţii? 10 secrete

E posibil ca şi bărbaţii să aibă temeri ascunse? Ei par atât de puternici şi duri! Totuşi, acesta este doar un alt stereotip impus de societate.
Nu există om căruia să nu îi fie frică de nimic, iar bărbaţii nu fac excepţie de la regulă!

Iată 10 lucruri de care se îngrijorează majoritatea bărbaţilor:


Cum arată corpul lor
Încă de la o vârstă fragedă, femeile sunt învăţate să creadă că corpul lor trebuie să fie perfect tot timpul. Ele cred că trebuie să facă sport constant şi să urmeze o dietă. Astfel de stereotipuri nu există pentru bărbaţi, dar asta nu înseamnă că aceştia nu îşi fac griji cu privire la condiţia lor fizică sau că nu se compară cu bărbaţii bine lucraţi din reviste. În caz contrar, de ce bărbaţii ar petrece atât de mult timp la sală? Cea mai mare frică a lor este ca cineva să nu amintească de burta lor de bere.

Banii
Banii reprezintă unul dintre cele mai comune motive de îngrijorare pentru bărbaţi. Ei sunt crescuţi ca viitori susţinători ai familiei.
Chiar şi bărbaţii care nu au partenere se tem pentru situaţia lor financiară. Cu toate acestea, grija şi atenţia sunt mult mai importante pentru femei decât acest aspect. Dacă doar banii contează pentru o femeie, atunci ea nu merită timpul unui bărbat.

Înălţimea
Cum poate un bărbat să nu îşi facă griji dacă una dintre trăsăturile principale ale uui bărbat ideal este să fie înalt? Dacă femeilor nu le-ar păsa atât de mult de înălţime, atunci bărbaţii care nu se încadrează acestui standard ar avea mai multe şanse. Mărimea nu contează decât atunci când vine vorba de sentimente.

Alţi bărbaţi pot fi o ameninţare
Gelozia bărbaţilor nu este, de obicei, la fel de evidentă ca cea a femeilor. Cu toate acestea, stima de sine doare la fel de mult. Partenerul tău ar putea să nu pară îngrijorat atunci când îi faci un compliment unui coleg, dar ar trebui să ştii că în sinea lui o face şi îl vede ca pe un potenţial concurent.
Pentru a-i înlătura frica, trebuie să discuţi cu el cinstit şi să îi explici că nu există absolut nicio ameninţare.

Puţine experienţe amoroase
Imaginea de macho este cel mai rău coşmar al oricărui bărbat, pentru că îl face să încerce să pară o persoană experimentată pentru care contează numărul de foste prietene pe care le-a avut. De fapt, el se teme să nu facă ceva greşit. Sprijinul şi onestitatea în relaţie îl va ajuta să se simtă mai încrezător.

Părul
Părul de pe corp şi cap este întotdeauna o problemă pentru bărbaţi. Dacă au puţin păr, se gândesc că nu sunt destul de macho. Dacă au prea mult păr, poate nu le stă bine sau pare murdar. Coşmarul cheliei este cel mai rău lucru care se poate întâmpla şi îi obsedează asta.

Dieta
"Sunt la dieta.", bărbaţii aud aceste cuvinte foarte des din partea femeilor.
Dar dacă un bărbat aduce în discuţie acest subiect, ar fi destul de ciudat. Cu toate acestea, bărbaţii au grijă de corpul lor şi sunt atenţi la alimentele pe care le consumă. Toată lumea vrea să fie sănătoasă şi să arate bine, doar că bărbaţii vorbesc mai rar despre acest lucru.

Relaţia pe care au cu prietena lor
Câte articole au fost scrise în revistele pentru femei despre salvarea relaţiilor? Cu toate acestea, dacă bărbaţii încep să discute despre acest lucru, femeile i-ar putea percepe ca ciudaţi. Bineînţeles, bprbaţii sunt brutali, aşa că nu ar trebuie să se îngrijoreze de aceste lucruri mici legate de relaţie, nu? Dar, ca şi femeile, şi bărbaţii îşi doresc ca totul să fie bine.

Câţi parteneri a avut o fată înaintea lor
Dacă o femeie a avut mai mulţi parteneri decât bărbatul cu care se întâlneşte, atunci bărbatul va trebui să concureze cu ea.
În afara de asta, partenerul tău ar putea să se îngrijoreze de faptul că e mai puţin experimentat ca tine. Cel mai important lucru este să îi explici că trecutul e trecut şi nu are motive de îngrijorare.

Exprimarea emoţiilor
"Nu plânge, ești bărbat!", asta au auzit mereu bărbaţii încă de mici. Părinţii lor au vrut să-i facă puternici şi capabili să-şi protejeze familiile, dar nu e o ideea chiar atât de bună. Ei sunt speriaţi de ideea de a fi privit ca o persoană slabă şi de a-şi arăta adevăratele emoţii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod