Cum te "asortezi" cu partenerul

Dragoste "linistita" + Dragoste "linistita"


Va iubiti, va marturisiti reciproc iubirea si asta mereu, mereu… Va intelegeti perfect, aveti aceleasi teluri in viata. Familia, copiii, sunt pentru voi valori sigure. Va petreceti iarna la munte si vara la mare, va vizitati parintii duminica si veti trai impreuna pana la adanci batraneti. Totusi, din cand in cand, nu ar strica o mica schimbare de program...

Dragoste "linistita" + Dragoste libera


Unul are idei, propune aventura, se entuziasmeaza, celalalt tempereaza, reflecteaza, aduce tandrete si securitate. Este un excelent tandem in care va  ajutati reciproc, sfarsind adesea prin a reusi nu numai pe plan personal, dar si profesional.

Dragoste "cuminte" + Dragoste romantica


Sunteti facuti pentru complicitate si tandrete! Visati la un cuib caldut, o atmosfera armonioasa, in care dragostea voastra sa gaseasca forta si echilibru. Va place sa va intalniti cu prietenii, sa iesiti impreuna, sa construiti o dragoste stabila si durabila.

Dragoste libera + Dragoste libera


Dragostea voastra se hraneste din telefoane, scrisori sau e-mail-uri, din despartiri si regasiri. Fiecare isi vede de drumul sau, fiecare traieste separat, se distreaza separat, dar asta numai pentru ca intalnirile sa fie mai frumoase, prilej pentru a va povesti unul altuia aventurile pe care le-a trait fiecare dintre voi.

Dragoste libera + Dragoste romantica


Deviza cuplului vostru: imaginatie la puterea a doua! Faceti mereu mii de proiecte, pe care le si realizati, spre stupefactia generala! Aventurieri, indragostiti de spatiile deschise, capabili sa va schimbati viata in doua minute, sunteti doi amanti minunati, a caror dragoste traieste din fantezia voastra.

Dragoste romantica + Dragoste romantica


Romeo si Julieta, Tristan si Isolda… Va iubiti si restul nu are nicio importanta! Viitorul: impreuna, bineinteles! Aveti darul de a transforma momentul cel mai nesemnificativ intr-o clipa magica si unica. Garsoniera in care locuiti devine un palat din "O mie si una de nopti!"...
Dar, din cand in cand, e bine sa coborati pe pamant... nu de alta, dar... treburile cotidiene... trebuie si ele rezolvate!

Cuvantul dragoste trebuie sa fie caracteristic membrilor cuplului si pentru a forma acea atmosfera de duiosie si gingasie care sa coloreze existenta, imprimandu-i pentru tot restul vietii o imagine unica. Intr-o asemenea atmosfera, orice cuplu reuseste sa rivalizeze cu scurgerea timpului si cu viata insasi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod