Cum să zâmbești pentru a părea mai atrăgătoare

De obicei, zâmbetul indică o persoană pozitivă, accesibilă și plăcută. Poate să te facă mai atrăgătoare și să creeze o reacție emoțională, adesea subconștiență.
Dar nu toate zâmbetele au acest efect. Tipul de zâmbet pe care îl afișezi și situația în care te regăsești poate influența modul în care este perceput zâmbetul.

Trucuri care te ajută să zâmbești pentru a părea mai atrăgătoare


Dacă zâmbești des ești considerată mai atrăgătoare și mai plăcută. Însă dacă zâmbești prea mult într-o situație formală, cum ar fi într-o întâlnire de afaceri, s-ar putea să fii percepută ca o persoană mai nesigură.

Creierul uman nu poate percepe diferența dintre un zâmbet fals și unul real.
Când vine vorba de situațiile sociale, nu poți zâmbi niciodată prea mult. Acest lucru se datorează faptului că scopul tău este de a-ți împărtăși pozitivitatea cu ceilalți. Este o modalitate de a crea o legătură interumană.

Bărbații percep zâmbetul femeilor ca simț al umorului. Ca femeie, zâmbetul și râsul sunt extrem de puternice în procesul de atracție. Desigur, acest lucru se aplică ambelor sexe, dar bărbații în special răspund într-un anume fel la natura pozitivă a unui zâmbet și a unui râs.
În mintea unui bărbat, umorul este esențial în atragerea unei femei. Dacă o poate face să râdă, simte că reușește. Iată câteva tipuri de zâmbete!

1. Zâmbetul cu ambele colțuri ale gurii în sus

Acest tip de zâmbet este considerat cel mai atractiv pentru bărbați și femei. În cazul bărbaților, evocă sentimente masculine de protecție, în timp ce femeile vor simți căldură din partea bărbaților. Persoana care zâmbește astfel pare jucăușă și secretoasă.

2. Zâmbetul drept

Gândește-te la situațile în care zâmbetul unei persoane a provocat un sentiment de neliniște.
De cele mai multe ori, zâmbetul a fost unul drept, cu buzele întinse. Un astfel de zâmbet este interpretat diferit de bărbați, respectiv de femei. Femeile tind să folosească zâmbetul drept ca un semn al faptului că nu vor să dezvăluie adevărul lor, adesea sentimentele negative. Alte femei tind să interpreteze acest zâmbet ca pe o respingere sau o opinie reținută care le determină să devină prudente. Pe de altă parte, bărbații sunt mai puțin atenți la semnificația zâmbetului drept.
Dacă intenția ta este să rămâi misterioasă și să provoci curiozitatea, atunci acest tip de zâmbet poate funcționa, dar trebuie să îl folosești cu prudență.

Cei mai mulți oameni reacționează mai bine la un zâmbet în care ți se văd dinții, deoarece pari o persoană mai deschisă.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod