Ce să faci când cineva îi face avansuri bărbatului tău

Imaginează-ți că ești la o petrecere și observi cum o femeie râde în hohote la glumele iubitului tău sau începe să îi facă avansuri într-un mod nu tocmai subtil.
Simți imediat cum gelozia te copleștește și parcă ți se urcă sângele la cap.

Bineînțeles, nu ar trebui să părăsești nervoasă încăperea și să îți privești partenerul cu dezamăgire. Sau, mai rău, să o faci o criză de isterie. Când cineva flirtează cu iubitul tău situația poate escalada foarte repede și se poate ajunge la certuri aprige în relația de cuplu. Divahair.ro îți arată cum să abordezi totul într-un mod cât mai strategic și cum să îți păstrezi calmul pentru a rezolva problema cu foarte multă diplomație.

Analizează circumstanțele


În primul rând trebuie să îți dai seama dacă situația merită sau nu timpul și energia ta, evaluând contextul circumstanțelor.
La urma urmei, nu poate nu este vina partenerul tău că cineva flirtează cu el. Spre exemplu, să presupunem că iubitul tău are o discuție cu o altă femeie și pare că se simte foarte bine. Simplul fapt că se întâmplă sub privirile tale nu înseamnă că este ceva grav sau care ar trebui să te îngrijoreze. Poate doar se distrează și îi face plăcere să aibă conversații interesante cu alte persoane. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod