7 semne care îți arată că îi pasă mai mult decât crezi

Dacă te place și vrea să fie cu tine nu înseamnă întotdeauna că îi și pasă, așa cum ar trebui, de tine.
La inceput esti indragostita nebuneste. Traiesti pe pielea ta o poveste de dragoste cu barbatul perfect (desi are si el defecte, tu il accepti asa cum este) si nimeni si nimic nu poate sa iti umbreasca fericirea. Nu uita, totusi, ca dragostea este oarba. Inflacararea o sa se mai domoleasca si tu vei incepe sa vezi gesturi descurajatoare la adresa relatiei voastre.

Va certati o data, va certati de doua ori si deja incepi sa te intrebi daca are rost sa mai continuati. Esti confuza. Iti zice ca te iubeste, dar uneori simti exact contrariul.
Ii pasa sau nu de tine? Fa o pauza si observa. Relaxeaza-te si gandeste-te la voi. Revizuieste cele 7 semne care arata ca ii pasa mai mult decat crezi.

Nu intarzie sa iti raspunda la mesaj


Devine putin inconfortabil atunci cand tu vrei sa ii faci o surpriza trimitandu-i un mesaj care sa-l faca sa zambeasca, iar el iti raspunde dupa cateva ore bune. Mai ales cand stii ca este o persoana care sta cu telefonul in mana de dimineata pana seara. Daca nu se grabeste sa iti raspunda, inseamna ca nu esti pe lista lui de prioritati si ca mesajul tau l-a binedispus, dar nu considera ca este necesar sa iti raspunda imediat.
Daca, in schimb, se grabeste sa iti raspunda la mesaj chiar daca se afla intr-o sedinta, bucura-te – ii pasa mai mult decat crezi. 
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod