6 moduri prin care pui pe fugă un bărbat

Ai cunoscut un tip grozav. Felicitări! Cu greu îți mai poți stăpâni acum entuziasmul, pentru că, din punctul tău de vedere, voi doi formați cel mai adorabil cuplu din lume.
Ati depasit perioada de tachinari, ati intrat in cursa cea mare, iar tu vezi deja linia de sosire (voi doi in fata altarului, jurandu-va iubire vesnica). Mai mult, consideri ca el nu are cum sa nu te iubeasca si faci totul pentru a-i demonstra ca esti perfecta in rolul de iubita.

Stop! Fa o pauza! Este momentul sa te asiguri ca nu o sa strici inceputul acestei frumoase povesti de dragoste. Ce pare perfect acum, poate disparea intr-o clipa daca transmiti mesajul gresit.

Iti prezentam 6 moduri prin care pui pe fuga un barbat:

1.
Spui tuturor, inclusiv lui, ca formati un cuplu

V-ati intalnit de doua ori si deja ti-ai anuntat familia si pe toti prietenii ca formati un cuplu. Si pe el il “bati la cap” cu ideea asta si cu planurile pe termen lung. Ei bine, afla ca niciunui barbat nu ii place sa fie tarat intr-o relatie inainte de a se simti sigur ca femeia cu care se intalneste este cu adevarat ce isi doreste.

Asa ca nu il forta! Relaxeaza-te putin si bucura-te de perioada intalnirilor si a fluturasilor in stomac. Este perioada potrivita pentru a afla mai multe unul despre celalt si a va da seama daca impartasiti aceleasi valori si obiective de viata.
Daca pui presiune pe el prea devreme, comportamentul tau il poate determina sa faca doi pasi inapoi.

2. Il intrebi in permanenta cum se simte

Ar trebui sa iti fie cunoscut faptul ca barbatii nu isi exprima cu usurinta sentimentele si cu atat mai putin se vor deschide in fata unei persoane pe care o cunosc de putin timp. Nu il intelege gresit. Te place si isi doreste sa poarte discutii cu tine sub clar de luna, insa incearca sa ii respecti limitele. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod