6 lucruri pe care bărbații le găsesc respingătoare la o femeie

Ai grijă de felul în care arăți, de cum îți stă părul și de hainele pe care le porți, dar nu neglija niciodată interiorul.
Nu degeaba se spune ca frumusetea vine din interior. Intr-adevar, este important si aspectul fizic – de aici si dragostea la prima vedere – dar rar se trece peste felul de a fi si de a gandi al unei persoane.

Asa ca, oricat de frumoasa ar fi o femeie, daca bifeaza chiar si un singur punct din cele de mai jos, barbatii vor face un pas inapoi.

BARFITUL

O femeie care in timpul intalnirilor romantice nu face altceva decat sa vorbeasca despre prietenele sale, colegii de munca sau cine stie ce rude are toate sansele sa tina barbatii departe de ea. Cand un barbat invita o femeie in oras, o face pentru ca s-a simtit atras la prima vedere si isi doreste sa afle mai multe despre ea.
Daca intalnirea se transforma intr-un interminabil moment de barfa, tot ce va reusi sa afle despre aceasta este ca o preocupa prea mult viata celorlalti in loc sa isi traiasca propria viata (care cel mai probabil este foarte plictisitoare).
 

MACHIAJUL IN EXCES

Dragostea la prima vedere are clar legatura cu aspectul fizic. Ca sa dam o sansa unei persoane, mai intai trebuie sa ne atraga fizic. Nu? Cand un barbat se indragosteste, inseamna ca o vede pe femeia care l-a cucerit frumoasa.

Un fond de ten inchis la culoare, pudra in exces peste fondul de ten, blush si bronzer, gene aplicate… felul in care te machiezi este alegerea ta, dar s-ar putea ca lui sa i sa para prea mult, mai ales daca aveti o intalnire programata la pranz. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod