4 motive pentru care nu ar trebui să te căsătorești

Sau, altfel spus, iată 4 întrebări la care să îți răspunzi sincer înainte să faci pasul cel mare, indiferent dacă ai acceptat inelul sau încă nu ți-a fost oferit.
Casatoria este un pas urias si, in principiu, pe viata. In ciuda faptului ca unele cupluri aleg sa isi oficializeze legal relatia dupa nici un an petrecut impreuna, casatoria inseamna mult mai mult.

Nu spun ca ar trebui sa ai 10 ani de relatie cu partenerul pentru a ajunge in fata starii civile. Dar ca sa iti dai seama ca partenerul cu care traiesti acum o poveste de dragoste este cel potrivit pentru a-ti petrece alaturi de el tot restul vietii, este nevoie de multa experienta in doi. In 6 luni de zile sunt sanse putine sa treceti prin situatii din care sa va dati seama ca sunteti capabili sa fiti puternici impreuna, la bine si la greu.
In 6 luni abia daca ajungeti sa va cunoasteti suficient unul pe celalalt. Se numeste inca “o relatie la inceput” si stim cu totii ca absolut toate relatiile sunt lapte si miere cand dragostea e la inceput.

Asadar, specialistii in relatii sugereaza sa iti raspunzi sincer la urmatoarele 4 intrebari, chiar daca ai spus deja „Da”. Raspunsurile te vor ajuta sa iti dai seama daca pasul pe care urmeaza sa il faci este cel bun.

TE CASATORESTI PENTRU CA NU VREI SA RAMAI SINGURA?


Una dintre marile probleme ale femeilor este ca accepta orice barbat si, mai mult, raman nefericite in relatii, de teama ca nu isi vor mai gasi pe altcineva si vor ramane singure. Din pacate, din acest motiv, uneori se merge pe principiul „primul venit, primul servit”. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod