spiritualitate

Semne că deții daruri spirituale

Există multe percepții cu privire la acele daruri spirituale pe care mulți oameni pretind că le au. Deși toată lumea are cel puțin un dar spiritual, există unele persoane care sunt mai aproape de acestea.
Unii oameni le explorează și le dezvoltă în timpul vieții actuale. Darurile spirituale nu cer să fie dezvoltate, dar atunci când se întâmplă asta, rezultatele sunt unele uimitoare.

Cum îți dai seama dacă ai daruri spirituale?


1. Ai probleme cu somnul când e lună plină sau lună nouă


Cea mai mare parte a persoanelor cu daruri spirituale prezintă probleme cu somnul. Cele mai multe turbulențe sunt cauzate de lună. În mod normal, oamenii nu ar trebui să fie afectați de ciclul lunii.
Cu toate acestea, oamenii cu adevărat înzestrați par să aibă probleme când activitatea lunii este la cea mai mare intensitate. În timpul lunii noi, se nasc noi potențiale. Iar în timpul lunii pline, puterea manifestărilor este atât de mare, încât magia naturii atinge apogeul.

2. Te trezești regulat între orele 03:00 și 04:00


Această perioadă se numește ora vrăjitoarelor. Și este vorba despre o altă problemă cu somnul despre care se crede că ar fi semnul unui dar spiritual.
Ora vrăjitoarelor este cea mai interesantă oră, deoarece toată activitatea magică este amplificată și au loc lucruri ciudate. O persoană talentată în mod natural simte această putere și se trezește instinctiv. Cu toate acestea, darurile spirituale trebuie îmblânzite și controlate. Dacă vei face acest lucru, vei înțelege mai multe cu privire la motivul pentru care te trezești.

3. Animalele sunt atrase de tine


Atragi compania animalelor pe măsură ce mergi în mod regulat? Conform vechilor tradiții, vizitele regulate ale animalelor, păsărilor și fluturilor sunt considerate vizite spirituale. În plus, vederea animalelor este complet diferită de a noastră.
Animalele și păsările văd matricea noastră energetică. Oamenii cu adevărat înzestrați au o matrice energetică distinctă, care poate fi urmărită de animale. Animalele sunt atrase de energia ta și se simt confortabil și protejate de tine.

4. Se întâmplă lucruri ciudate când ești tensionat din punct de vedere emoțional


Ai observat că se întâmplă lucruri ciudate atunci când te afli sub presiune emoțională? Lucrurile din jurul tău se sparg sau iau foc atunci când ești nervos? Se schimbă vremea când ai multe emoții? S-ar putea să ai un dar spiritual care așteaptă să fie dezvoltat.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod