Ritual magic pentru iubire


Există momente în viaţa noastră când ni se pare că suntem singuri şi lipsiţi de iubire.
Există momente în viaţa noastră când ni se pare că suntem singuri şi lipsiţi de iubire. Chiar dacă ai un partener, ai sentimentul că nu îţi oferă suficientă atenţie sau că aproape a uitat că mai exişti.

Vremurile în care te surprindea cu un sărut ţi se par un vis frumos şi oricât ai încerca să-l faci să se reapropie de tine, parcă nimic nu funcţionează. Magia, pentru mulţi dintre noi care nu se îndoiesc de puterile ei mistice, are un efect surprinzător. Sunt multe ritualuri care pot readuce dragostea în viaţa ta şi unul dintre cele mai simple şi mai eficiente este "ritualul oglinzii fermecate“.

Ia-ţi o oglindă rotundă (poţi folosi şi alte forme, însă rotunjimea oglinzii simbolizează armonia şi natura feminină a dragostei, care va spori puterea vrăjii) şi puţin ulei din germeni de porumb. Nu e nevoie decât de o cantitate mică, cu care să atingi oglinda pe marginea de sus, jos, stângă şi dreaptă. În acest timp ţii ochii închişi şi spui în gând:

"Binecuvântez această oglindă cu DRAGOSTE şi BUCURIE.“ Apoi faci în aşa fel încât camera în care te afli să fie cât mai întunecată – stingi toate luminile, tragi draperiile – şi te priveşti cu atenţie în oglindă concentrându-te cât mai bine asupra trăsăturilor tale.
Uită-te cu atenţie la caracteristicile cele mai frumoase, ignorând ce nu-ţi place. Fă asta un minut sau două, după care aprinde o lumânare şi aşeaz-o între tine şi oglindă în timp ce te priveşti în continuare, observându-ţi cu atenţie cele mai frumoase trăsături pe care le ai.


Oglinda va deveni din acest moment magică, şi, de câte ori te vei privi în ea, va reflecta înspre tine energia dragostei cu care ai energizat-o prin acest ritual şi pe care vei începe să o răspândeşti în jurul tău.


Pe baza principiului că ceea ce emani, acelaşi lucru atragi, aşteaptă-te ca în viaţa ta să apară multe surprize plăcute din punct de vedere afectiv.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • AnaMandy pe 31 Mar 2011, 11:56
  :)

  Bine ar fi sa fie atat de simplu, cine stie, poate ca in fond e si simplu si adevarat, dar noi nu mai reusim sa concepem aceste adevaruri simple din cauza modului de viata complicat.

  1
  1

 • sorin pe 11 Oct 2010, 13:40
  super

  frumoase idei, e bine sa mai simtim si asa

  1
  1

 • pancake pe 10 Oct 2010, 23:53
  oaau!

  foarte dragut, m-a facut sa zambesc :D

  1
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod