Piatra care-ţi salvează inima şi silueta

Rodonitul face parte din gama cristalelor care se ocupă de problemele emoţionale. Este cel mai bun prieten atunci când suferi o deziluzie în dragoste şi când niciun sfat pe care îl primeşti nu pare să-ţi fie de folos.
Rodonitul face parte din gama cristalelor care se ocupă de problemele emoţionale. Este cel mai bun prieten atunci când suferi o deziluzie în dragoste şi când niciun sfat pe care îl primeşti nu pare să-ţi fie de folos.  
 
Poate fi considerat „primul ajutor în cazul depresiei care urmează în urma unui abandon sau al unei despărţiri dureroase. Mai întâi aduce la suprafaţă emoţiile reprimate: regretele, furia, disperarea, tristeţea, teama de singurătate, resentimentele.
Apoi te ajută să le conştientizezi şi să înţelegi cauza lor.


Acest aspect mai puţin plăcut poate fi „indulcita cu un cuarţ roz, care te va ajuta să descoperi potenţialul tău interior de a iubi, atât pe tine însăţi, cât şi, mai apoi, pe cei din jur. Te va ajuta să înţelegi propriile blocaje care te-au împiedicat să ai relaţii fericite cu ceilalţi şi care sunt temerile de care nu ai putut scăpa încă pînă în prezent.

   

Procesul de vindecare


Prin culoarea sa roz, el induce sentimente de blândeţe, generozitate şi compasiune pe care le poţi îndrepta spre ceilalţi oameni. Odată recuperate toate bucăţelele risipite ale inimii, adunate laolaltă, lipite, rana se cicatrizează. Începe procesul de vindecare. Acest cristal te îndrumă şi atrage în viaţa ta persoanele şi situaţiile care te vor ajuta să mergi mai departe cu o nouă atitudine şi o iubire regenerată.

Vei putea atunci fie să reiei relaţia cu cel din cauza căruia ai suferit dar pentru care simţi dragostea la un alt nivel şi sub o altă formă, mult mai profundă şi mai subtilă, fie să-ţi îndrepţi sentimentele spre un nou partener potrivit pentru tine la momentul respectiv.

 

Adevărata cale 


Rodonitul mai are rolul de a te ajuta să-ţi descoperi potenţialul ascuns, în toate domeniile vieţii tale şi să ţi-l foloseşti la maximum. În acest mod vei putea să-ţi urmezi adevărata cale în viaţă, să-ţi îndeplineşti destinul şi să-ţi atingi cele mai înalte aspiraţii.


Din punct de vedere fizic, este un detoxifiant excelent, ajutând şi în curele de slăbire. Contribuie la eliminarea pietrelor sau nisipului de la nivelul rinichilor şi al vezicii urinare, stimulează şi întăreşte organele interne şi regenerează celulele hepatice.

 
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • georgeta pe 24 Feb 2011, 23:47
    rodonitul

    de unde se poate achizitona???

    1
    1

  • ionela pe 7 Nov 2010, 16:11
    despartire

    as vrea sa ma ajutati sa fiu cu un baiat de care m-am despartit,am vb doar pe mess si la telefon si vreau sa-l fac sa ne intalnim si sa fim amandoi pentru ca am inceput sa tin la el,ajutati-ma va rog

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod