Dramă: 4 operaţii estetice şi apoi părăsită

Am 25 de ani, patru operaţii estetice şi un iubit care-mi spune că de fapt nu sunt perfectă pentru el. I-am spus că perfecţiunea, aşa cum o vede el în reviste, se obţine în photoshop, nu numai cu bisturiul şi la solar, dar degeaba.

Am 25 de ani, patru operaţii estetice şi un iubit care-mi spune că de fapt nu sunt perfectă pentru el. I-am spus că perfecţiunea, aşa cum o vede el în reviste, se obţine în photoshop, nu numai cu bisturiul şi la solar, dar degeaba.

La cei 20 de ani pe care-i aveam când l-am întâlnit pe Florin eram o fată ca multe din generaţia mea. 1.70 m, 56 de kg, proporţionată şi mai ales prospătură. El avea atunci 24 de ani şi până când ne-am combinat s-a ţinut cam vreun an de capul meu. Totuşi, după o vreme am constatat că la el sentimentele nu se amplificau, ca la mine. În timp ce eu visez la o relaţie stabilă, o casă, un copil, el a rămas tot la nivelul de tatonări, în care nici măcar planuri nu-ţi faci.  
La un moment dat mi-a sugerat că nasul meu ar fi mult mai drăguţ dacă ar fi mai mic. Aşa că am început să mă uit mai des la nasul meu în oglindă şi am ajuns să-i dau dreptate.

În căutarea unui nas perfect

 
Am făcut o rinoplastie. Nu vreţi să ştiţi cât doare până se vindecă. Mi-am blestemat zilele şi părinţii care m-au făcut altfel decât mă dorea Florin. Dar a trecut. Acum am un năsuc fin şi în vânt, pe care-l pudrez ori de câte ori îmi iese în cale o toaletă pentru doamne.
După un timp, Florin a început să se lege şi de fundul meu, care chipurile ar fi cam lăsat. E drept că nu mi-au plăcut niciodată orele de sport de la şcoală. Trăiască domnul doctor Georgescu şi scutirile lui medicale! Dar fundul meu oricum nu era lăsat. Nu încă, cel puţin. Era cam plat. Dar dragostea pentru Florin nu era deloc aplatizată, dimpotrivă.


Aşa că am mers din nou la clinica unde mi-am aranjat nasul, pentru nişte implanturi fesiere. Dacă la nas am scăpat relativ uşor, cu fesele tevatura a fost pe măsura ... organului. Nas mic - probleme mici, fund mare... Pentru un fund bombat trebuie să suferi ca un câine. O lună de zile am tras după operaţie, pentru că am căpătat o infecţie care se vindecă extrem de greu. Tăietura operaţiei, pentru introducerea implanturilor de silicon, s-a făcut în cuta dintre cele două fese, iar vindecarea acelui loc a fost mai grea decât mi-aş fi imaginat. Chiar şi după vindecare aveam o teamă să mă aşez. O vreme mi-am purtat fundul prin lume ca pe un trofeu. La cât am suferit de pe urma lui, fundul meu ar merită pus pe tricouri şi căni, pe desktop sau trimis în lume pe felicitări de Crăciun.

Un concediu în vis


Florin n-a prea fost mulţumit de rezultat, pentru că zicea că nu mai e simetric. Tot timpul i se părea că o fesă e mai bombată. Nimeni nu mi-a confirmat asta, iar eu nu pot aprecia corect uitându-mă în oglindă.
În fine, am trecut şi peste asta. A venit rândul sânilor. Era cazul să intre şi ei în ton cu noul „eu”. La aşa nas fin şi fund bombat, se cereau nişte sâni mai proeminenţi. Cupa mea B, foarte satisfăcătoare în opinia mea, a suferit o upgradare. Proporţional contul a suferit o retrogradare dramatică. În interval de un an de zile am cheltuit pe intervenţii chirurgicale echivalentul unui concediu fabulos pe o insulă exotică. Şi asta fără să ies măcar din Bucureşti. Mă relaxam la gândul că  odată obţinut rezultatul final, Florin mă va lua într-un concediu de vis, în care doar costumul de baie va reuşi cu greu să ascundă atuurile de bombă sexy care aveam să devin. Iar acolo, pe plaja străjuită de palmieri, îmi va pune celebra întrebare şi-mi va dărui INELUL.

Nu mă recunosc


Operaţia de mărire a sânilor n-a ieşit din prima. Dacă credeam că nasul doare după remodelare, aflaţi că sânii dor şi mai tare. Iar în final, când bandajele au căzut şi credeam că doar atât a fost, am văzut că rezultatul e mai prost decât originalul. A fost nevoie de încă o intervenţie ca să-mi scoată siliconul de sub muşchi şi să mi-l pună astfel încât sânii să aibă un aspect natural. Dar nu au nici acum.

Dacă mă întrebaţi pe mine, acum când mă uit în oglindă nu mă recunosc. După unele standarde masculine arăt super. După părerea mamei, mi-am bătut joc de mine. După părerea lui Florin, tot nu sunt perfectă.

Mă uit la el şi nu înţeleg la ce anume se referă perfecţiunea asta. Sunb nasul tăiat, fundul bombat şi sânii umflaţi sunt tot eu, fata aia care s-a îndrăgostit de el când aveam 21 de ani. Acum sunt tunată ca o maşină din reviste, dar Florin tot nu pune marea întrebare.
Singura soluţie rămasă pare a fi să mă nasc din nou. Sau să admit că nu voi fi niciodată cu Florin ... 

 

Comentarii (26)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • edelenafocsani pe 21 Ian 2012, 07:09
    indragostita de persoana gresita

    draga mea in primul rand acest florin mai mult a facut misto pe seama ta in al 2rand nu te iubeste au dreptate fetele cine te iubeste te place indiferent de ce defecte inperfecte ai avea parerea mea;)si in al treilea rand florin asta" perfectu,,nu te merita si a vrut sa scape de tine deea iti zikea tot felul de chestii neinteresante sa jucat cu sufletul tau tu fiind copila si el mai mare a profitat de naivitatea ta si d si pt ca erai indragostitae un prost parasestel nu te merita asta nu e iubire e batae de jok sunt baietii pe lumea asta meriti mai mult nu crezi:-*

    1
    1

  • laura.gabriela pe 30 Oct 2011, 22:09
    Tu chiar te intrebi unde gresesti?

    Barbatul care-si iubeste partenera o vede cea mai frumoasa din lume si o considera ideala. Se pare ca ai un portofel gros, daca ai avut parte de 4 interventii intr-un an, iar esteticianul tau trebuie sa fie nebun ca te-a supus de 4 ori anesteziei generale intr-un interval de timp atat de scurt. Impresionant faptul ca nu a discutat cu tine la consultatie, ca nu si-a dat cu parerea legat de apectul tau original. La operatiile estetice se apeleaza atunci cand e cu adevarat cazul, cand devii complexata de defectele tale, cand nu mai exista alta solutie. Fund lasat la 20-21 de ani? :| Naspa ce pot sa zic.....si bunica are fund lasat! De sport ai auzit? Pentru un fund mai ferm, mai bombat exista exercitii. Poti cauta si pe net. Silicon in fund?????? Eu personal ma amuz copios la gandul asta! :)) Maturizeaza-te! Cine te va lua de nevasta, te va lua pentru caracterul tau, pentru personalitatea ta, pentru ca te iubeste pe tine. N-o sa-ti ceara nimeni fundul in casatorie!

    5
    3

  • omar pe 7 Feb 2011, 18:35
    femeile

    cine poate sa le intelega, se critica, se plang, vor copii inca de tinere, telenovelele sunt de vina! Femeile care urmaresc isi doresc ca personaju principal "o dragoste" UN print care sa cada in genuchi cu inel. "Vise" realitatea e dura , stapanesteti sentimentele si vata ta nu va fi un necunoscut. vaneza, nu te lasa vanata! astepta sa-ti se ofere iubirea si apoi darueste. Ascultati-va parinti! Punete in locul lor macar o secunda imaginezati cat de mica erai si erai stansa la peptul lor acuma mare raman parinti doar in acte?

    2
    1

  • ina pe 25 Dec 2010, 08:04
    despre operatii estetice

    un studiu arata faptul ca momentul prielnic pentru operatii estetice ar fi undeva la varsta de 52 ani; mai mult de atat, din cunostintele mele modeste pe aceasta tema, stiam ca NUMAI dupa 24 de ani poti sa "umbli" la tine; de faptul ca NU TREBUIE sa "umblam" la ceea ce ne-a oferit BUNUL DUMNEZEU nu ai auzit??? ; si sa faci toate astea numai sa placi unui barbat? bun, ai facut-o, asta ai gandit, asta ai facut, ACUM, GATA OPRESTE-TE pana nu te distrugi si primul lucru DA-I PAPUCIIIII ; un barbat , daca te iubeste cu adevarat, nu "vede" imperfectiunea nasului, a fuindului, dimpotriva i se par PERFECTE ! Iti doresc sa ai discernamant si,...citeste

    1
    1

  • co pe 22 Dec 2010, 14:15
    clar

    din cauza celor ca tine cred toti barbatii ca femeile sunt proaste.

    6
    1

  • ali pe 23 Nov 2010, 14:07
    vrei iubire

    stii de fapt ceea ce vrei: pur si simplu iubire, cat mai multa (ca noi toti dealtfel). operatiile estetice si orice altceva - decat sa oferi la randul tau iubire - nu functioneaza cu adevarat. poti obtine admiratie, compasiune, dar astea nu sunt suficiente si tu o stii. doar iubirea te implineste, si in primul rand faptul ca te iubesti si te accepti pe tine asa cum esti cu adevarat. nu ai nici un motiv sa fii dependenta de atentia sau dragostea partenerului tau sau de oricui altcuiva, crede-ma. dependenta ta este de fapt o iluzie ptr ca ai deja totul in tine. descopera-te, ai sa ramai uimita de cate daruri ai si n-o sa te mai agati de nimeni, dar o sa poti in schimb sa traiesti langa un partener cu care sa-ti impartasesti fericirea nu PENTRU un partener care sa te FACA fericita. ai incredere! iti doresc toata dragostea aia multa pe care o meriti din plin. pup

    1
    1

  • mariana pe 18 Nov 2010, 12:35
    fii mai sigura pe ceea ce-ti doresti

    mai fato cine a zis ca 90-60-90 sunt niste standarde pe care tre sa accepti? tu esti o marioneta in miinile lui si probabil nu-l mai iubesti nici tu de vreme ce incepi sa-ti pui un sir de intrebari si sa observi ca el se joaca cu tine....tie ti-e frica de sentimentul asta de singuratate,ti-e frica ca n-o sa mai gasesti pe nimeni alcineva inafara de omul asta in miinile caruia esti o jucarie.......lui nu-i mai este interesant cu tine pu-ca te stie ca pe cele 5 degete lui,iar tu te-ai lasat manipulata!

    1
    1

  • mnikol pe 16 Nov 2010, 15:46
    povestea este reala????

    Ma intereseaza si pe mine daca este reala povestea...oricum e bun articolul,..., pacat, daca e reala, pacat de viata acestei fete....dar inca nu a murit, si are timp sa isi refaca viata...cu implanturile...faptul e consumat

    0
    1

  • bia pe 15 Nov 2010, 21:04
    ooof

    mai fata daca nu te iubeste gaseste altul..trebuia sa o faci de mult..nu sa iti faci atatea operatiii pt un..

    0
    2

  • Ana pe 15 Nov 2010, 21:00
    nu te iubeshte

    cred ca Florin...nu shtie cum sa scape de tine..e un prost ce nu shtie ce sa pretuiasca!!!eu tiash da un sfat ca tu sa-l lepezi...nu merita dragostea..shi acum el nu te iubeshte pe tine ci pe implanturile tale..fii mai mindra...o iubire adevarata tu o sa gaseshti!!!

    1
    1

  • vio.64 pe 15 Nov 2010, 20:12
    fata draga? demnitate tia mai ramas vreun strop?

    nu tiai spus varsta....dar se cam subintelege! florin asta al tau nu te iubeste, el vrea sa te arate lumii ca si un trofeu, tu nu contezi!!! nu conteaza ptr. el atata durere cata ai indurat, a vrut tot mai multa!!!iar tu te ai lasat dusa de nas... si inelul tot nu ti la mai dat! daca tia mai ramas un strop de demnitate de mandrie!!! spunei adio si vezi-ti de viata mai departe!!

    1
    2

  • Dragon_fly pe 15 Nov 2010, 16:00
    eh

    ai nevoie de un psiholog la sigur... de altfel o vei lua razna cit despre baiat, inkipuetsi daka iti cerea sa sari de la etaj pu ca sa devii perfecta pu el, o faceai?? nu? atunci sa shtii ca cam asta ai facut, ai uitat ca esti o personalitate perfecta in felul tau... lasa-l... nu merita

    0
    2

  • Raluca pe 15 Nov 2010, 13:19
    Demnitate

    Dumnezeule fetelor, chiar nu aveti nici macar putina demnitate? Va lipseste orgoliul cu desavarsire! E o totala lipsa de respect din partea lui iar daca tu ai facut tote astea pt el e clar ca nu te va respecta niciodata! Imi pare rau ca nu vezi crunta realitate.

    1
    2

  • cristina pe 15 Nov 2010, 12:17
    eu cred ca iti lipseste realismul

    Eu inteleg foarte bine cum e sa fii indragostita si sa iti lipseasca realismul, dar pentru binele tau, te rog, incearca sa vezi si dincolo de sentimentele tale. Ale lui oare exista? Ce om indragostit isi pune prietena sa se mutileze? Ina are dreptate si nu cred ca vreo femeie, care sa nu fie autista, ar vrea sa traiasca o viata langa acest Florin. Nu o sa ai decat de suferit dupa parerea mea si cred ca suferinta de pana acum a fost doar inceputul. Eu te-asi sfatui sa te gandesti bine daca el e cel de la care vrei sa primesti INELUL. Cred ca iti dai seama ca nu doar inelul conteaza ci si tot srijinul,respectul, dragostea pe care ti le va impartasi acest om in fiecare momet al vietii tale indiferent de cate kg sau riduri o sa ai.

    2
    1

  • brunetzik249 pe 14 Nov 2010, 23:12
    ...

    Eu as mai fi facut ceva pt Florin asta.. : l'as fi pus la zid si i'as fi tras un glont in cap !

    4
    1

  • miruna09 pe 14 Nov 2010, 23:11
    Asa mai da

    Ei, se pare ca puteti sa postati si articole mai de Doamne ajuta, dar cred ca luna asta aveti boala pe numere. O sa ajunge sa faceti articole si cu 6 metode de a iesi la wc fara sa te doara burta si alte ineptii. Printre atatea articole proaste, unde sa le cautam pe alea bune? A, da. Pe alt site poate.

    1
    1

  • oana pe 14 Nov 2010, 18:57
    si florinel are un cos pe nas...

    Draga mea, omul asta nu te iubeste si daca ai facut toate astea ptr el,ma tem ca nu o va face niciodata ....si apropo ia uita-te bine, nu cumva lui perfectul asta de florinel parca i-a crescut putin burta, nu cumva parca i-a aparut un rid pe frunte si nu cumva are si un cos pe nas? Trimite-l draga pe la doctori, el nu se vede in oglinda cat de imperfect este!!! Asa le mai place unor barbati sa se joace cu mintea femeilor si din pacate gasesc femei care le permit asta.....

    1
    2

  • Ade pe 14 Nov 2010, 15:33
    pacat

    intr-un fel e vina tuturor femeilor pentru ca ne lasam conduse de standarde impuse de barbati..femeile au luptat atata vreme pentru independenta..si totusi ne lasam conduse..cel mai bun sfat pe care ti-l pot da este sa redevii cine erai inainte sa-l cunosti pe acest florin,..cine te iubeste cu adevarat te iubeste pt cine esti si asa cum esti...el o data ce a vazut ca se poate juca cu mintea ta nu s-a mai oprit si sincer nu cred ca se va opri vreodata..asa ca pt binele tau impune-ti faptul ca meriti mai mult...fiecare dintre noi meritam exact ceea ce ne dorim de la viata si de la oameni.SUCCES!

    1
    1

  • felicia pe 14 Nov 2010, 13:53
    iubeste

    daca iubesti persoana cu adevarat,o iubesti asa cum este ea reala,cu toate plusurile si minusurile pe care le are.ar trebui sa-ti cauti un alt barbat care te merita si care te va pretui.Florin nu stie sa pretuiasca toate sacrificiile pe care le-ai facut.

    1
    1

  • patricia pe 14 Nov 2010, 13:08
    fa-l gelos!

    sheila are dreptate! o sa te aprecieze atunci cand te va vedea in bratele altuia..de fapt atunci o sa se infurie mult prea tare...intr-un final vei ajunge la rezultatul scontat. Mult succes!pup

    1
    1

  • Diana pe 14 Nov 2010, 10:32
    tu chiar crezi ca te iubeste sau te-a iubit vreodata?

    draga mea,daca el te iubea,te lasa asa cum esti,nu te transforma in ceea ce tie nu iti place.si tu ai gresit foarte,foarte mult! cine te iubeste cu adevarat,te iubeste asa cum esti:cu defectele tale,cu calitatile tale...sincer,cred ca si'a batut joc de tine...pacat :)

    1
    1

  • Briji pe 14 Nov 2010, 10:12
    mama ta?

    mama ta ce tot vrea ca ti-ai batut joc de tine?minim 50% din vina o are,ea trebuia sa iti atrraga atentia asupra lucrurilor,tu fiind indragostita nu voiai sa le vezi!

    1
    1

  • elenush05 pe 14 Nov 2010, 08:01
    asa ceva rar gasesti

    cel putin ti-a platit el operatiile.cat despre gandirea.. NO COMMENT!

    1
    1

  • ina pe 14 Nov 2010, 02:18
    4 operatii si un psiholog...

    Foarte nasol...Pe langa toata suferinta "remodelarii", ti-ai facut praf si increderea in tine si in ceilalti...Uneori raspunsurile sunt mai simple decat am crede: viata nu e doar in doi, e si separat, inseamna si a astepta pe cineva care te merita. Acuma alta idee: tu chiar te vezi cu omul asta? Chiar i-ai raspunde afirmativ la "marea intrebare"? Ai avea curajul sa te mariti cu el, sa ii faci copii, sa imbatranesti alaturi de un om care nu e in stare sa aprecieze nimic din tine, cu sau fara silicon?? Cum te vei simti daca vei fi bolnava, vei lua in greutate cu sarcina, vei avea si alte cicatrice decat de operatii estetice? Stii...exista lucruri mai grave in viata asta decat un fund plat...si daca tu crezi ca el e omul care sa te sustina in lupta asta, care e viata, you're in for big surprises... Iti doresc noroc si data viitoare cand te mai gandesti la o operatie, ia banii si investeste-i intr-un psiholog bun. Mult noroc.

    1
    1

  • larisa4life pe 13 Nov 2010, 23:55
    nasol

    chiar foarte rau imi pare de tine:( de multe ori dragostea schimba totul in viata si mai ales pe noi insine...ne face sa uitam cine nea fost alaturi la bn si la greu sa renuntam la tot ca a fost frumos in viata noastra doar ca sa ii fie bn persoanei iubite!si u ai facut un sacrificiu imens sa renunti la frumusetea ta naturala pnt un tip ca el care nu stie sa pretuiasca o perosana cu adevarat indragostita:( sfatul meu e sa iti vezi de viata ta! si draga ana nu comenta ce nu trebe ca poate si tu erai in locul ei sau oricare alta fata din noi!!!! si plus eu nu cred ca tu nu ai facut un sacrificiu pnt persoana iubita sau nu cred ca nu o sa faci in viata.

    1
    1

  • sheila pe 13 Nov 2010, 23:39
    nu proasta indragostita

    a facut toate crezand ca va obtine intr-un tarziu dragostea si inelul dorit!insa viata e o curva si tipul nu merita sincer!esti ca o masina tunata?atunci agata un tip si lasa-l pe florin si arata-i ca masina tunata il poate lasa !pup

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod