Femeie care priveste printr-o sticla

Lecţie de viaţă. De ce lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par - VIDEO motivaţional

O poveste care te face să priveşti viaţa cu alţi ochi! O lecţie de viaţă care te învaţă să nu judeci înainte de a ştii pentru că lucrurile nu sunt întotdeauna cum par.

Această poveste simplă are un mesaj foarte puternic dacă încerci să priveşti esenţa ei. Dar te las să o descoperim împreună, iar la final vom deduce singuri de ce nu este bine să-i judeci pe ceilalţi:

Un cuplu tânăr s-a mutat recent într-un bloc nou. Dimineaţa când stăteau amândoi la micul dejun, soţia vede cum vecina de vizavi îşi întinde rufele.

"Acele rufe nu sunt spălate cum trebuie. Cred că vecina nu prea ştie cum să spele. Poate ar fi bine să-şi schimbe detergentul", a comentat ea, în timp ce el doar le-a privit fără să spună nimic.

Din acea dimineaţă, de fiecare dată când vecina întindea rufele, femeia făcea acelaşi comentariu.

După vreo lună de zile, femeia a fost surprinsă să vadă că hainele întinse de vecină erau perfect curate şi i-a spus partenerului său: "Uite, a învăţat în sfârşit cum să spele corect rufele. Mă între oare cine a învăţat-o?"

El îi răspunde: "M-am trezit mai devreme în dimineaţa aceasta şi am spălat geamurile noastre".

Morala: nu te grăbi niciodată să-i judeci pe alţii! Aşa se întâmplă şi în viaţă: felul în care-i percepem pe ceilalţi depinde de claritatea "ferestrelor" prin care privim.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod