6 motive pentru care îți iubești sora mai mică

Surorile mai mici pot fi enervante. Însă, indiferent de cât de enervante sunt, acestea își văd surorile mai mari ca pe niște modele în viața lor. Și, dacă ai o soră mai mică, știi deja că o iubești indiferent de orice s-ar întâmpla.
Iată câteva motive pentru care probabil că îți iubești sora mai mică!

De ce îți iubești sora mai mică?


1. Este mereu alături de tine


Când erați mici, probabil că sora mai mică era ca o umbră de-ale tale. Era mereu pe urmele tale. Probabil că atunci când voiai să te joci, ea era prima care se oferea să se joace cu tine. Acum, la maturitate, știi că sora ta mai mică îți va răspunde întotdeauna la un telefon târziu și că te poți baza pe ea în orice situație dată.

2. Este cel mai mare fan al tău


Pentru sora ta mai mică, nu ai putea greși niciodată. Ea a fost și va fi mereu acolo pentru tine.
Dacă ești promovată la muncă, se va bucura la fel de tare ca tine. Dacă te logodești, ea le va arăta tuturor prietenilor poze ale fericitului moment. Sora ta este mereu acolo să te încurajeze și să spere că vei reuși în toate aspectele vieții tale.

3. Poți avea încredere în ea


Când erai mică, sora ta era mereu acolo. A păstrat toate secretele pe care i le-ai spus și a fost un confident adevărat. Încă mai poți apela la ea în momentele în care ai nevoie să te descarci de griji.

4. Îi poți împrumuta hainele în orice moment


Când ai o soră, e ca și cum ai avea două dulapuri cu haine. Chiar dacă nu vă place să împrumutați hainele, știi că acel dulap suplimentar te ajută atunci când nu mai ai ce să porți. 

5. Te însoțește la evenimentele în familie


Atunci când ești la vreun eveniment în familie plictisitor, te agăți de sora ta mai mică ca de un magnet. Amândouă ați făcut un pact pe care trebuie să-l respectați.
Știți că sunteți acolo una pentru alta, pentru a face conversațiile plictisitoare mult mai ușoare.

6. Te-a învățat să fii responsabilă


A trebuit să devii responsabilă și să ai grijă de sora ta mai mică. Indiferent dacă stăteai cu ea acasă sau o duceai la școală, ai învățat ce înseamnă responsabilitățile devreme. S-ar putea să te fi enervat că părinții te-au pus să faci asta, dar acum probabil că ești recunoscătoare pentru maturitatea pe care ai dobândit-o.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod