Cum recunoști o femeie cu adevărat puternică

Nu vei găsi în niciunul dintre dicționarele lumii definiția pentru o femeie cu adevărat puternică. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le au femeile care intră în această categorie în comun.
Atunci când auzi termenul de femeie cu adevărat puternică, îți pot apărea imagini diferite în minte, dar nu neapărat cea a unei femei cu mușchi, ci cea a unei femei cu o personalitate puternică și inteligentă. Iată câteva dintre trăsăturile pe care le vei regăsi la o femeie cu adevărat puternică!

Trăsături pe care le are o femeie cu adevărat puternică

1. Nu își ascunde trecutul


O femeie cu adevărat puternică nu fuge de trecutul său, indiferent de cât de greu ar putea fi acesta. Mai mult, ea nu ezită să vorbească despre el și este întotdeauna sinceră.
Știe că nu poți trece prin viață fără a face câteva greșeli, așa că știe cum să învețe din ele, nu le închide într-o cutie cu amintiri. Acest tip de femeie alege să fie sinceră cu privire la ceea ce a făcut și este dispusă să împărtășească greșelile sale cu alte persoane, pentru a le orienta sau pentru a le ajuta prin experiențele lor.

2. Nu se teme să fie respinsă


Pentru cele mai multe persoane, respingerea are un impact semnificativ, însă nu și pentru o femeie puternică. Aceasta nu lasă respingerea să o descurajeze sau să o îndepărteze de calea ei.
De fapt, o folosește ca o piatră de temelie pentru a vedea ce îi lipsește și pentru a deveni mai bună. Sau o consideră o opțiune dintr-o mare de oportunități, șanse și alegeri. Este destul de sensibilă pentru a înțelege că viața nu este pavată doar cu petale de trandafiri. În retrospectivă, știe că trandafirii sunt susținuți de tulpini cu spini ascuțiți. Știe că tot ce are de făcut este să se ridice, să se scuture de praf și să rămână încrezătoare.

3. Nu are încredere în oricine


Femeile puternice au trecut prin tot felul de experiențe și știu că nu trebuie să aibă încredere în oricine se apropie cu intenții aparent bune. Având acea înțelepciune și experiență la activ, acestea alocă mai mult timp câștigării încrederii, pentru a se convinge dacă oamenii sunt autentici, cinstiți și au intenții cu adevărat bune.
Aceasta este o trăsătură perfectă, care le ține departe de drame, necazuri inutile și care le împiedică să își piardă timpul, energia, emoțiile și banii cu oameni care nu merită.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod